|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-7#115 2008-05-10 00:21:19
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?omfg ce penibila...nu are p**a i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #116 2008-05-10 00:24:21
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?poate era ea mai perversa poate i-a placut (ce sick minded is) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #117 2008-05-10 00:27:25
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?omg...a murit?pe bune?? fuck. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #118 2008-05-10 00:35:55
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am crezut k a supravietuit... adik dak nu era adanca rana si ajungea la spital...cine stie...habar n-am de fapt. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #119 2008-05-10 13:35:35
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am avut si eu o prietena, fosta colega de generala care avea.. uhm, sa zicem, o tendinta de a se combina cu toti fostii mei prieteni. la inceput ma deranja, da' apoi mi-am dat seama ca ei de fapt sunt rebuturile mele aaa, urata povestea cu tipa cu beregata.. Offline Publicitateloading...
#120 2008-05-10 19:01:26
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu cred ca singurul prieten cu adevarat devotat poate fi doar iubitul tau.Fetele sunt invidioase si intr`o continua competitie. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #121 2008-05-10 20:53:48
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, fetele sunt invidioase si intr-o continua competitie, Andreea89 , ai dreptate aici, dar nu cred ca prietenul tau poate fi singurul prieten adevarat. spui ca ti-a interzis sa te intalnesti cu prietena ta, iar apoi a inceput sa "te dispere" .. nu cred ca ar trebui sa te lasi atat de mult influentata de prietenul tau, oricat de mult l-ai iubi.. cat despre prietena ta care in timp ce tu vorbesti cu ea ii pupa pe cei pe care ii intalneste, cred ca e cam pueril sa te superi dintr-atat. daca e o persoana superficiala, da, nu merita sa-ti fie prietena, insa la aceasta concluzie trebuie sa ajungi singura si nu influentata de unii si de altii. Offline #122 2008-07-24 12:07:26
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am citit asa pe apucate si am ajuns si eu la aceeasi conculuzie ca si voi...nu exista prietenie d'aia pe viata si pe moarte.... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #123 2008-07-24 13:26:56
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am observat ceva la prietenii iubitului meu care pe mine m-au dezamagit(apoi pe el...) inainte cand venea in tara mereu ieseau cu el,il sunau iar acum cand nu le mai da de mancat si de baut nu mai suna,ies cu alte persoane.urat.... expect the worst , hope for the best! Offline #124 2008-07-24 13:35:46
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am patit si eu....aveam o f buna prietena...tot timpul ne intelegeam ,ea imi spunea mie..eu ei....dar nush deodata ea s-a schimbat...din cauza prietenului ei...a schimbat-o ffff mult...chiar nu o recunosteam....la un moment dat a inceput si cu amenintari k o sa imi fak rau ..bla bla....a trecut ceva timp de atunci...acuma doar ne salutam dar si acuma se uita urat la mine.....pakt k doar ma cunostea destul de bine ,stie k eu nu as trada-o....pakt chiar atunci cand m-am certat cu ea am trecut prin momente ff grele..si nu aveam cu cine sa vb....in venea sa fac tot felu de nebunii...si incercam sa vb cu ea pt ai cere sfaturi.dar degeaba k imi vorbea asa de urat..nici nu ii pasa.....mi-a parut rau.... stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #125 2008-07-24 13:36:20
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
asa am observat sh eu la iubi...in general la baieti e asa...k ma rog..ei nu prea tin cont de bani Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #126 2008-07-25 02:25:34
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
si parca nu se ataca pe la spate,ca fetele....mi se pare ca is mai directi,un pic mai lipsiti de ipocrizie in relatiile de amicitie.. My Tears Dry On Their Own Offline #127 2008-07-25 02:44:36
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da am fost tradata ...pentru ca prietena mea cea mai buna urmarea sa ma desparta de prietenu meu ca il cam placea... si pentru ca nu am ascultato sa ma despart de el ...si-a bagat coada si ma intepat pe la spate ia spus prietenului meu unele lucruri ce nu trebuia sa le stie !!!dar am avut norok k am un iubit de milioane care nu ia facut jocul si in loc sa ne desparta nea apropiat mai tare si acum sunt bine mersi fara ea si cu iubitu langa mine!!! Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #128 2008-07-25 12:34:03
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, am fost... ne stiam de mici copile si nici acum dupa un an nu vreau sa mai stiu ceva de ea There ain't no sunshine now that he's gone Offline #129 2008-07-25 12:58:12
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, bineinteles, dupa 11 ani de "cea mai buna prietenie" :f?rv?nad: nici nu mai vreau sa aud de ea..... Offline #130 2008-08-13 08:07:34
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?ce femei... Offline #131 2008-08-13 12:20:37
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?pana acum nu am fost tradata..si sper sa ramana asa Offline #132 2008-08-13 13:29:05
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am mai fost dezamagita ...dar am dezamagit si eu...din fericire am prietene de 17 ani care sunt mai mult decat prietene pentru mine....am crescut impreuna, am fost alaturi in cele mai importante momente...am si gresit una fatsa de alta de multe ori dar nu ne-am tradat prietenia niciodata...am incredere in ele asa cum am in mine...si sincer sunt fericita ca le am baby Dragos Offline #133 2008-08-27 02:10:27
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu mereu sunt tradata. ieri am ajuns de la mare, unde am mers cu 2 "prietene" f bune din cj[pe una o consideram cea mai buna prietena, cealalta ma mai dezamagise odata] si cu alte 2 prietene din alte orase. si fetele din cj, de la mine din oras.. dupa 3 zile, din cele 16 pe care le-am petrecut acolo, s-au separat. ne-am certat.. stupid. in penultima seara au cautat-o pe o prietena de-a mea din bucuresti si i-au spus ca eu sunt insarcinata cu fostul ei prieten [de care se despartise cu cateva zile in urma].. au inventat povestea asta ca sa ma bage pe mine in cacat, insa au ranit 3 oameni: pe mine, pe tipa respectiva care suferea oricum dupa tip si pe tip [care mi-e prieten]. adevarate telenovele.. norocul meu e ca am cateva persoane in care inca mai cred ca pot sa am incredere.. si lucrurile astea m-au facut mai tare si m-au invatat sa nu mai fiu atat de naiva cum eram inainte.. ce nu te-omoara, te face mai tare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|