|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-9#153 2009-10-03 09:28:26
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
din pacate f putine persoane gandesc asa Offline #154 2009-10-03 09:47:54
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, annabel sunt. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #155 2009-10-03 10:26:57
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da, din pacate am fost. Dar am iertat... Dar stiti cum e, unde se intampla odata, nu e exclus sa se intample a doua oara Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #156 2009-10-03 14:52:15
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da.. si-am iertat si-am fost calcata in picioare si-am iertat iar si-am fost iar calcata, dar acuma a 3 a oara nu m-am mai lasat 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #157 2009-10-03 14:56:12
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?atata timp cat nu am prietena mea cea mai buna, nu se poate intampla. Am multe amice insa de o prietena "cea mai buna" nu am nevoie. Pentru ce? Ultima oara a fost editat de baciu (2009-10-03 14:57:31) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#158 2009-10-03 15:15:58
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
coreeect! They can because they think they can. Offline #159 2010-01-09 19:28:07
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da si doare VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #160 2010-01-09 20:00:00
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da...si i-am intors-o Offline #161 2010-01-10 19:55:47
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?din pacate da ....si intr-un mod destul de urat,insa na....m-am invatat minte si acum am mai multa grija cu increderea ......cui si cat ii acord Offline #162 2010-01-10 21:49:37
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?nu am mai avut o "cea mai buna prietena" de pe clasa a 7-a, nu merita - zic si eu. Offline #163 2010-01-11 11:52:54
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?cred ca depinde de ce asteptari ai de la oameni , eu am avut asteptari mari de la prietenele din jurul meu cand eram mai mica si asteptarile mi-au fost inselate ; sunt o persoane destul de rabdatoare si le-am iertat , doar ca o data cu varsta si greselile devin mai grave , si ultima data cand mi s-a gresit de catre una dintre ele nu am mai putut sa o iert ; de fapt nu mi-a facut ceva ci exact cum s-a spus si mai sus , aveam nevoie de ea intr-un moment si nu a fost acolo, de atunci nu mai stiu nimic de ea To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #164 2010-01-11 13:57:46
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu am avut 2 prietene bune dintre care una m-a tradat spunandu-mi vesnica expresie "auzi acuma ca te-ai certat cu X-ulescu ce ai zice daca m-as baga eu pe el ca eu sunt mai dragutza"...si am zis ok las-o balta. Offline #165 2010-01-11 17:43:45
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu am 2 prietene foarte bune...una din clasa 1 si una din liceu ...si mereu cand am avut nevoie de ele au fost langa mine...desi le-am batut la cap mereu cu aceleasi vorbe, si era necesar sa imi repete acelasi lucru de 100 de ori! nu pot spune ca m-au dezamagit dar am mai avut si noi mici discutii!verisoara mea pe care o consideram si o prietena foarte buna m-a dezamagit in schimb destul de tare...dar am trecut peste Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #166 2011-02-03 07:36:08
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Nu stiu cum se face , da' mereu dau peste prietene invidioase. In rest, nimic de zis, imi sunt alaturi (am 2), ma sprijina, ma asculta, daca le spun ce am pe suflet nu se duc a 2-a zi sa dea cu trambita prin tot orasu'. Da' is al dracului de invidioase si lucrul asta ma cam pune pe ganduri. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #167 2011-02-03 10:44:28
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?tinand cont ca am 2 prietene (restul imi sunt amice doar) nu am patit pana acum ceva de genul asta, insa una din ele cu care sunt prietena de 10 ani este rea si invidioasa (mai ales k eu am o relatie de 6 ani si ea este singura) trebuie sa recunosc ca imi este putin frica de ea.......la figurat vorbesc imi e frica de ce prostii are in cap Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #168 2011-02-03 10:47:47
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Da! Una se intalnea si se dadea la prietenul meu pe ascuns( asta de mult) Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-02-03 10:48:59) Offline #169 2011-02-03 12:00:28
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Da desigur, si de multe ori de aceea am devenit o totala antisociala, o am pe sormea daca am nevoie sa vorbesc cu cineva. Dupa cate evenimente "placute" am avut, prefer sa stau singura decat prost acompaniata. Daca as incepe sa enumar cate "prietene" am avut si fiecare ca facea v-ar umfla rasul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #170 2011-02-03 12:08:32
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu am o prietena ff buna in momentul asta si as baga mana in foc pentru ea ca nu mi-ar face niciodata rau intentionat Poate gresesc dar asa simt in legatura cu ea. Si mai am inca 4 prietene bune si 2 prieteni f buni dar pentru care nu chiar bag mana in foc Asa, si lista continua mai am 3 prietene ff bune aici pe forum In rest, am amice Offline #171 2011-02-03 15:13:08
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Scurt si la obiect, da. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|