|
Nu esti logat.
Daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!#1 2007-09-19 15:49:59
daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!sunt clasa a XIIa ,la inceput ce-i drept:)...dar cred k e normal sa ma hotarasc unde as ,da la ce facultate... Offline #2 2007-09-19 15:59:48
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu am terminat filologia si am dat la medicina...fara sa am vreo legatura cu chimia, bio, fizica nu mai zic...si a fost ok.la facultate din cate stiu se da examen...nu stiu in schimb cum e pt colegiu...dupa ce incepe anul ma interesez si iti spun cum e la noi in iasi. toate facultatile sunt grele daca nu iti place ce faci. mai bine faci ceva mai greu dar care stii sigur ca te va multumi decat sa faci ceva doar ca sa fie o diploma. gandeste-te ca vei lucra pe respectivul post pana la 60 de ani...macar sa fie ceva cu care sa nu te plictisesti bafta anul asta! mami de minuni Offline #3 2007-09-19 16:10:42
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu is a 12a acuma si nici macar nu stiu unde sa ma indrept si ce miar place... mam gandit la drept ... da inca nus hotarata :-< it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-09-19 16:14:27
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu tot a 12a si habar n-am http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-09-19 20:30:51
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!Eu sunt si la relatii internationale si studii europene la spiru haret...si pot sa-ti zic ca faci foarte multa istorie (se pune accent pe razboaie, paci...tratate, UE, NATO, ONU....cand a fost fondat fiecare, de catre cine, cate tari cuprinde., cine ia deciziile etc). drep (international privat, international public, drepturile omului, drept monetar european, drept social european, drept comunitar, drept diplomatic si consular), politica (toate partidele de la noi, cand au fost infiintate, de catre cine, etc...), engleza si franceza, integrare europeana.... Chestii de genul asta. Depinde la ce facultate vrei s adai. Daca vrei tot la spiru haret iti pot trimite programa....cu materiile pe toti cei 3 anii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-19 21:12:30
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!
uii..marfa Sim y Offline #7 2007-09-19 22:58:12
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!Nu vreau sa fiu deprimanta... dar dak as putea da timpul inapoi (desi dak stau sa ma gandesc bine..nu l-as da ) singurul lucru pe kre l-as sschimba ar fi urmatorul- m-as fi informat temeinic din vara despre toate facultatile...si in momentul in kre as fi intrat intr-a 12a sa am o idee kt se poate de clara despre ceea ce vreau sa fac pe mai departe.... Fiindk este ingrozitor..kte pareri auzi in jurul tau knd vine vorba de astfle de decizii..kre vine-isi da cu parerea si pleaca...si u ramai si mai nelamurit.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2007-09-20 00:31:42
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!anul mortii it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #9 2007-09-20 00:34:12
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!pai asteapta meditatii probabil http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-09-20 02:28:40
Asa ne-au facut si noua anu` trecut.. Fac asta la inceput k sa va sperie. Sunt constienti k in semestrul 2 n-o sa va mai vada fetzele si va sperie acum in prmu` k sa va asigurati mediile si tot. Si asa e cel mai bine. Oricum in sem 2 eu am fost la liceu doar pt pregatirea la filosofie. Clasa a 12-a trece cel mai repede.. din pacate Si bacu` nu e asa greu cum se tot spune.. Eu am fost speriata de bac mai rau decat de moarte si a fost cam labareala. Au luat bacu chiar si retardatii clasei, care nu stiu sa lege 3 cuvinte in limba romana. Si daca va hotarati sa dati la o facultate unde se da admitere (ceea ce recomand) nici nu va trebuie media de la bac... Si sunteti sigure k aveti colegi cu care aveti ceva in comun... Nu va speriati de cls a 12-a si de bac. Eu 3 ani de zile am fost convinsa ca dau la arhitectura, dupa care la inceputul cls a 12-a mi-am dat seama k ma pasioneaza politica, istoria si filosofia, deci am dat la stiinte politice... Deci va puteti schimba optiunea in orice moment si sa ajungeti sa faceti ceva total opus fata de ceea ce v-ati gandit pana acum... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #11 2007-09-20 08:44:45
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!Gandeste-te bine...eu am facut Litere si la final am realizat ca nu prea mi se potriveste..in fine, ce fac acum n-are nici o legatura, poate putin limbile straine pt ca trebuie sa stiu cat mai multe...daca as putea da timpul inapoi as da la arhitectura - orice profil, mi se pare cea mai tare facultate care iti ofera ocazii bune sa muncesti si in timpul facultatii si dupa...la cat e nevoie sa se constriasca la noi si cum oamenii cu bani, si nu numai apeleaza intotdeauna la un arhitect ...va dati seama..multa bafta anul asta pt cele ce termina liceul.. Offline #12 2007-09-20 08:47:36
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!myra si acum in ce domeniu muncesti? daca ai mai scris pe aici imi cer scuze:P 6 ani de dragoste Offline #13 2007-09-20 13:13:57
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!Eu stiam la ce facultate vreau sa dau de la 8 ani....Copil nebun ce-am fost...da bine k mi s-a indeplinit visu You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #14 2007-09-20 13:15:36
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu stiam...dar din clasa a 6-a...tu ai fost mai precoce mami de minuni Offline #15 2007-09-20 14:05:05
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu stiam...din totdeauna...mama zice ca niciodata nu am zis ca vreau sa ma fac altceva decit medic... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-09-20 15:04:18
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!poti sa cauti pe internet despre facultatile de acolo de la tine.trebuie sa gasesti informatii in ce consta admiterea acolo. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #17 2007-09-20 21:52:24
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!oooooooooow fetili de a 12a va salut! me_arwen, daca tot zici ca esti la filo, nu ti'ar placea ceva in leg cu profilu tau? gen litere, limbi straine...?sau nuj.eu nu sunt la profilu asta, ci la real [sincer nu prea stiu ce a fost in capu meu cand am ales asta, in fine]. eu m'am hotarat acum sa dau la biochimie, desi sunt total paralela cu chimia...succes la fetili de a 12a anu asta! sa trecem cu bine Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #18 2007-09-20 22:10:23
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!cine imi da si mie programa pe toti cei 3 ani de la relatii internationale si studii europene (spieu haret)? va rog mult! Offline #19 2007-09-21 01:35:07
Da-mi adresa de mail ca ti-o trimit eu. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|