|
Nu esti logat.
Usurimi si mancarimi in acelasi timp#1 2007-10-01 12:21:16
Usurimi si mancarimi in acelasi timpAm o problema! Sunt rosie si parca iritata in jurul vaginului,mai exact pe "buzele" interioare,si ma mananca si ustura,nu permanet dar ma deranjeaza. ma dau cu ceai de musetel dim si seara si parca s-a mai dus roseata,dar ma mai manca. Vreau sa stiu dak a mai patit cineva si dak e bine sa continui cu ceai d musetel. Multumesc tuturor! Offline #2 2007-10-01 12:23:16
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpse paote sa te fi iritat in timpul actului sexual dar in acelasi timp se poate sa ai o infectie vaginala.asa ca del mai bine e sa mergi la ginecolog. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-01 13:31:17
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpNu prea am timp cu serviciu asta... Sincer m-as duce si la doctor,dar dak imi trece cu ceai,as continua cu spalaturi. Cred k e de la un gel de dus, pt k pana sa ma spal cu el nu am avut nimic. Mai astept pareri in leg cu ceaiul d musetel. Offline #4 2007-10-01 13:35:02
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpeu cred ca gelul de dus este unul din factorii care au dus la aceasta neplacere...dar nu stiu ce sa-ti zic cu ceaiul de musatel, decat ca elel rau nu au ce sa-ti faca ...mai asteapta pareri. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #5 2007-10-01 16:44:09
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpam patit si eu Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-01 18:07:24
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpCat costa gelul bioclin? Si in cazul in care nu am candidoza si ma dau cu el, imi poate face rau? Va multumesc pt raspunsuri! Offline #7 2007-10-01 18:24:29
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpnu face rau.costa peste 50 de lei e destul de scump dar este bun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-10-01 20:37:59
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpeu atunci de ce am dat mai mult de 500.000 wtf? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-10-01 20:42:08
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpDeci,asa ii zice da, bioclin, fara nici o alta denumire? Si dak ma intreaba pt ce vreau, eu ce ii zic? Si inca ceva: dak imi cumpar, (chiar,cum arata ambalajul?) cum se foloseste? Ma spal cu el dim si seara? Pupici si ms inca o data. Offline #10 2007-10-01 20:49:48
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpbioclin multi-gyn gel ceri cum se foloseste scrie si in prospect eu iti reconmand sa iti daiseara in zona in care ai problema si sa introduci si putin in vagin.sa nu te sperii ca este putin mentolat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-10-02 09:56:07
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpSi o sa ma usture cand ma dau? Azi vreau sa mi-l cumpar, dar cum arata ambalajul,dak stie cineva? Mersi! :} Offline #12 2007-10-02 10:00:46
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpnu te ustura o sa ai o senzatie de mentol doar.ambalajul nu mai stiu cum arata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-10-02 11:41:03
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpOk,pt m-am saturat de usturimi! mersi inca o data. Azi il cumpar si ma dau diseara, o sa va scriu sa va zic cum a fost.pupicei ;@ Offline #14 2007-10-03 11:02:42
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpM-am dat cu bioclin aseara! Sa stii k e mentolat,la inceput ma ustura putin dar dupa simteam asa o senzatie de racoare.pana acum park ma simt mai bine,in sensul k nu ma mai mananca.m-am dat si azidim. In cate zile ar trebui sa imi treaca? Mersi pt sfaturi. Offline #15 2007-10-03 13:01:11
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpOk! Oricum deja ma simt mai bine! Da,am citit prospectul. Timpul o sa le rezolve pe toate,sper Offline #16 2007-10-03 20:06:12
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpbuna fetelor:) buna annita! vroiam sa-ti zic ca si eu trec prin aceeasi problema ca si tine..si inca mai mult: si sangerare! am mai scris aici si acum cateva zile si m-ati sfatuit sa astept sa treaca sangerarea..nu a trecut insa. ieri a trebuit sa-mi pun absorbant ca imi curgea ca la un ciclu normal:( si cred ca din cauza absorbantului m-am iritat foarte tare..piele foarte rosie, parca se rupe, nu suport nici chiloti pe mine. ma chinuie foarte tare ce se intampla. as fii vrut sa stiu dak pot folosi si eu bioclin. mentinoez ca nu am nici un fel de scurgere, doar un pic de mancarime din cand in cand. mersi:* Offline #17 2007-10-03 20:08:43
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpiei ac?.poti sa iti dai cu bioclin dar daca nu se opreste sangerarea fuga la medic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-10-12 00:35:47
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpsi eu am problema asta. la inceput am crezut k e d la actul sexual, p'orma m am gandit k e vreo reactie la anticonceptionalele p kre am inceput sa le iau d 10 zile si foarte tarziu m a dus gandul la gelul de dush. am incetat sa ma mai spal cu el si acum sunt mult mai bn. mai am doar o senzatie d mancarime din cand in cand. dar maine am sa cumpar gelul acela sa vad daca ma ajuta Offline #19 2007-10-12 01:19:42
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpah, c vroiam sa mai spun. k aceste mancarimi si usturimi sunt insotite si d o secretie nu tocmai obisnuita .help mee Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|