|
Nu esti logat.
Pt doctoressa sau cine stye...#1 2007-02-28 12:52:08
pt doctoressa sau cine stye...Legat de afte...as vrea sa styu din ce cauze apar...si ce tratamente se pot face...medicamentoase sau naturiste...ca sa dispara dar si ca sa nu mai apara... happy with him...inlove with him... Offline #2 2007-02-28 12:58:11
Re: pt doctoressa sau cine stye...afte?ce inseamna? Offline #3 2007-02-28 12:58:49
Re: pt doctoressa sau cine stye...Glicerina boraxata cu stamicin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-28 12:59:49
Re: pt doctoressa sau cine stye...doctoreassa...dar nu te vad online! Offline #5 2007-02-28 13:00:36
Re: pt doctoressa sau cine stye...eu ma vad on-line....sa nu fie o problema la tine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-28 13:02:06
Re: pt doctoressa sau cine stye...si ce ar putea face ca sa nu i mai apara?...sa evite sa manance anumite lucruri?...de la ce apar? happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-02-28 13:04:15
Re: pt doctoressa sau cine stye...pai de la ceva ce maninca, evident. sau, este o candidoza bucala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-28 13:07:09
Re: pt doctoressa sau cine stye...m am gandit si eu la candidoza dar nu are bubitze pe limba...doar o afta sau 2...si ii apar doar din cand in cand...o sa i spun sa faca tratamentul si sper sa nu i mai apara curand...deoarece il deranjeaza f tare... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-02-28 13:11:11
Re: pt doctoressa sau cine stye...sa vada in legatura cu ce ii apare, daca identifica, poate evita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-28 13:22:41
Re: pt doctoressa sau cine stye...ok...ms doctoressa happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-02-28 13:51:18
Re: pt doctoressa sau cine stye...exista in farmacii si o solutie care se cheama SOLUTIE CONTRA AFTELOR BUCALE. pt mine a fost cea mai buna, am folosit si glicerina boraxata dar fara prea mare efect Offline #12 2007-02-28 13:53:05
Re: pt doctoressa sau cine stye...ms antigona... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-02-28 13:55:53
Re: pt doctoressa sau cine stye...cu placere Offline #14 2007-03-05 19:43:00
Re: pt doctoressa sau cine stye...buna...as avea si eu ceva intrebari.Din pacate nu am timp sa ma duc si la analiza,ar sunt cam sigura ca am candidoza bucala.deci cam toata limba e acoperita de un strat subtire albicios si(accentuez) foarte rau la gust,am asa o senzatie foarte rea toata ziu,orice mananc sau oricat beau.Presupun ce e candidoza pt ca am probleme dese cu candizoza,si acum am terminat tratament cu ampicilina,inainte cu putin timp iara ceva antibiotice...desi am luat flucovim n-a ajutat. Offline #15 2007-03-05 20:01:09
Re: pt doctoressa sau cine stye...parca trebuia sa iei si o pastila de flucovim. oricum, glicerina boraxata trebuie. Nobody home Offline #16 2007-03-05 20:21:04
Re: pt doctoressa sau cine stye...pentru afte e buna si vitamina a..sunt sticlute mici mici..si pui cu o compresa acolo.. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #17 2007-03-05 20:48:46
Re: pt doctoressa sau cine stye...pai nu are afte. are candidoza. Nobody home Offline #18 2007-03-05 23:53:54
Re: pt doctoressa sau cine stye...pai flucovim cum am spus acum am luat 3zile,cand m-am tratat cu ovule si pt candidoza vaginala.Deci eu am avut recidive mai multe la candidoza vaginala,acum incep sa fu ok...si m facut si bucala.Pai poate imi fac un exsudat sa fiu sigura,dar probabil numai dupa tratament ajung si acolo...sper sa-mi treaca... Offline #19 2007-03-06 00:05:28
Re: pt doctoressa sau cine stye...lion_king, doctoressa mie mi-a recomandat pt candidioza din gat(am avut pe faringe eu) glicerina boraxata cu stamicin,glicerian simpla nu ajuta cu nimic.du-te la medic,mananca multe fructe si mai ales vitamina c ca sa-ti intareasca sistemul imunitar,si vezi ce mananci. my mult de atat nushu ce sa-ti spun .din cate stiu da se ia si prin sarut.ma refer aici intrand in conatct cu gurita ta,limba etc. noi ne sarutam asa pe buze dar nu my mult.stiu ca se ia si in felul ala prin sarut cu limba,daca nu ma insel.fa-ti un exudat si iti va da doc. medicatie.mie mi-a prescris bioparox spray cu fusafungin sua cva de genu..si mi-a zis de glicerina boraxata cu nistatin(sau stamicin tot aia e). Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-06 00:06:26) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|