homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?

#1 2007-07-25 17:36:00

pisicuttza
New member
Inregistrat: 2007-03-14

toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?

toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie? al meu nu..dar mi s-ar parea ciudat sa-l trimit sa-si faca...si care ar fi avantajele? adica....pt ce? care-i faza cu toata treaba asta?

#2 2007-07-25 17:39:10

andrutza
Vizitator

Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?

Pai nu e o regula asta ca tb sa-si faca circumcizie......doar musulmanii isi fac atunci cand ii boteaza, tine de religie. Nu vad dc l-ai trimite sa-si faca....

#3 2007-07-25 17:41:32

pisicuttza
New member

andrutza a scris:

Pai nu e o regula asta ca tb sa-si faca circumcizie......doar musulmanii isi fac atunci cand ii boteaza, tine de religie. Nu vad dc l-ai trimite sa-si faca....

dar printre ortodocsi...sunt multi barbati care si-au fct? nustiu...chiar ma uitam acu cateva zile la un episod mai vechi din "sex and the city"...si se vorbea de chestia asta ca si cum ar fi cel mai normal lucru din lume...ca si cum ar fi un lucru foarte ciudat sa vezi un barbat care nu si-a facut.

#4 2007-07-25 17:43:15

andrutza
Vizitator

Totusi este un film smile daca e sa ne luam dupa toate acum nu stiu unde am ajunge......si nu cred ca se duce nimeni sa-si faca circumcizie asa ca vrea el hodoronc-tronc.....eu una nu am auzit asa ceva.

#5 2007-07-25 17:52:02

pisicuttza
New member

andrutza a scris:

Totusi este un film smile daca e sa ne luam dupa toate acum nu stiu unde am ajunge......si nu cred ca se duce nimeni sa-si faca circumcizie asa ca vrea el hodoronc-tronc.....eu una nu am auzit asa ceva.

mi se pare super naspa si dureros....cesafac

Publicitate

loading...

#6 2007-07-25 17:53:53

andrutza
Vizitator

pai asa si este

#7 2007-07-25 18:54:00

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

pisicuttza a scris:

mi se pare super naspa si dureros....cesafac

nu este deloc dureros...si nashpa nu e pt k circumcizia are si rol in igiena, pt k la excesul de piele de pe penis se aduna mizerie...si e mai igienic dupa, si barbatul circumciz rezista mai mult in pat, in majoritatea cazurilor.

#8 2007-07-25 19:10:46

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

are dreptate unik, asa am auzit si eu, plus ca am citit o statistica care zice de exemplu ca in SUA, 70 % dintre bebelusii de sex masculin sunt circumcizzti la nastere. deci...

#9 2007-07-25 19:50:17

anomarind
New member
Inregistrat: 2007-06-05

Este dureros cand se face la o varsta inaintata,adica atunci cand nu mai este copil, se recomanda cand este bebe,ca nu prea stie ce se intampla.Oricum se fac anestezii locale,si operatia este facuta de medic,dar  este mai curat,si multe statistici arata ca riscul contactarii si transmiterii bolilor sexuale este cu mult redus la persoanele care au circumcizie.

Ultima oara a fost editat de anomarind (2007-07-25 19:50:56)

DORESTE MULT,CA SA POTI SA RENUNTI LA CE NU AI PRIMIT!

#10 2007-07-26 12:26:27

unik
Full member

oameni buni...nu este dureros...credeti-ma, am avut atatia veri care si-au facut la varste intre 6 si 13 ani...operatia dureaza 5 minute si e facuta cu laserul...fara sange fara nik...

#11 2007-07-26 12:27:58

andrutza
Vizitator

Eu cunosc baietei care si-au facut si in ziua de azi au mari pb pt ca li se infecteaza locul.......nici sa urineze nu pot pt ca ii ustura ff tare

#12 2007-07-26 12:29:46

unik
Full member

probabil au apelat la metodele vechi de circumcizie sau nu a fost doctorul prea experimentat...eu zic din cate am vazut si auzit in familionu meu de musulmani...

#13 2007-07-26 12:32:19

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

oricum din pctu meu de vedere asta nu e o operatie sanatoasa...daca Dumnezeu te-a lasat asa dc te pui sa modifici...aaa ca o faci din nevoie e una dar ca o faci ca sa te tina mai mult sau ca zice religia nu prea-s de acord
religia este in concordanta cu ce spune Dumnezeu si daca El voia sa abia toti circumcizie corpul barbatilor arata alfel

#14 2007-07-26 12:33:55

andrutza
Vizitator

subscriu Butterfly20

#15 2007-07-26 12:36:58

unik
Full member

daca Dumnezeu vroia ca omul sa ramana cum e el, atunci dece au aparut bolile ce iti malformeaza chipul, de ce se nasc copii lipiti unul de altul? de ce nu-i lasam asa si ne bagam noi sa-i separam si sa-i tratam, k doar asa a vrut Dumnezeu nu?
discutia asta degenereaza multe probleme si situatii neintelese de noi...si nu are rost...
(haideti sa nu ne punem cercei in urechi, haideti sa nu mai purtam haine, k doar ne-am fi nascut cu ele daca asa vroia Dumnezeu nu?)

#16 2007-07-26 12:40:16

andrutza
Vizitator

da dar circumcizia e cu totul alta poveste.....tine de religia musulmana nu de cea ortodoxa si nu vad dc sa te scarpini unde nu te mananca. eu sincer nu am auzit pe nici un baiat ortodox sa isi faca circumcizie, musulmani da. In fine.....pana la urma fiecare face ce vrea si gata.

#17 2007-07-26 12:42:20

just-me
Hero member

unik u ori nu ai citit ce am scris eu ori n-ai inteles...una e sa o faci la nevoie ca un copil e diform sau sa scoatem apendicele ca s-a infectat...
cerceii,pensatul ,lanturile sunt chestii lumesti de cochetarie cine vrea ii poarta cine nu nu...nu e obligatoriu
hainele ne acoperim corpul ptr ca de cand Adam si Eva au muscat din mar si-au dat seama de rau..adica de rusine etc
nu vad pe vreunu ca s-a infectat ca n-a avut circumcizie ..asta e doar o chestie religioasa
eu spuneam ca circumcizia nu e necesara chiar deloc...numai daca esti musulman si ca vrei ca nu vrei o faci ca atunci nimeni nu te intreaba

#18 2007-07-26 12:44:17

unik
Full member

asta e o traditie din punctu meu de vedere , cum am zis anterior se practica de mult timp cu rol in igiena si probabil s-a ajuns la ideea hai sa facem ceva religios, eu consider circumcizia ceva asemanator cu epilatul, sau cu taiatul unghiilor...si da cine vrea isi face, indiferent de religie...

Nu este obligatoriu sa o faci, chiar daca esti musulman, asta incer sa va explic! k nu-ti da nimeni in cap!

P.S. - nu ma mananca nicareri ca sa ma scarpin...

Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-26 12:45:41)

#19 2007-07-26 12:46:56

just-me
Hero member

sincer eu n-am auzit de cineva sa si-o faca...acum pe cuvant

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.