|
Nu esti logat.
Medicii din Romania=0 barat?Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2010-07-29 15:29:29
Medicii din Romania=0 barat?Buna.Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa scriu topicul asta pentru ca sunt curioasa cati dintre voi au patit-o in minunata noastra tara cu doctorii... adica daca vi s-a cerut spaga... daca vi s-a dat un tratament gresit.. daca vi s-a vorbit urat..sunt curioasa pentru ca eu m-am saturat pana peste cap de spitalele si doctorii din Romania.. Strong reasons make strong actions! Offline #2 2010-07-29 15:35:48
Re: Medicii din Romania=0 barat?sofy, uite si aici s-a discutat subiectul Offline #3 2010-07-29 15:43:50
Re: Medicii din Romania=0 barat?Mda, şi eu era să mă duc pe copcă pe la vreo 5 ani c?nd m-a dus mama la spital aproape leşinată, cu febră mare şi erupţii pe piele, pe care doctoriţa le-a diagnosticat ca '' un simplu v?rsat de v?nt doamnă, mergeţi acasă că se tratează'', care s-a dovedit a fi de fapt scarlatină. Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-07-29 15:44:33) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #4 2010-07-29 15:46:00
Re: Medicii din Romania=0 barat?sofia si lala, mutati va rog mesajele la topicul indicat de ioana, o sa inchid aici Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|