|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa-2#20 2009-06-04 11:03:06
Re: Intrebare pentru doctoressasheryll, nu posta aceeasi intrebare in 2 locuri, ca iei warn, cf regulamentului forumului. vezi ca ti-am raspuns in partea cealalta! bine ai venit printre noi! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #22 2009-07-25 22:47:58
Re: Intrebare pentru doctoressaBuna am si eu on intrebate!!!!! Offline #23 2009-07-25 22:52:43
Re: Intrebare pentru doctoressa
eu mananc... doar bebe nu primeste direct mierea aia, o primeste procesata, din sangele tau, primeste, practic, glucidele din miere.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2009-07-25 23:57:46
Re: Intrebare pentru doctoressaMersi pt raspuns !!!!!!!!!!!!!!!Katami Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-26 10:04:22
Re: Intrebare pentru doctoressain sarcina nu e problema cu mierea Offline #26 2010-03-13 09:02:52
Re: Intrebare pentru doctoressaSunt insarcinata in 5-6 saptamani, mi s-a prescris AREFAM preventiv, desi eu nu am contractii, nu am vreun simptom ca as putea avea o sarcina cu risc de avort. Eu nu vreau sa iau pastile decat DACA ESTE STRICT NECESAR, si nu asa de dragul prevenirii unui posibil avort. Offline #27 2010-03-13 09:16:30
Re: Intrebare pentru doctoressaMona, eu am luat arefam din saptamana 8 pana prin 20 pentru ca bebe era mai mic cu cateva zile si l-a ajutat sa se dezvolte destul de bine. Dar pana nu l-a vazut la eco ca e mai micut nu mi-a dat. Offline #28 2010-03-13 09:37:01
Re: Intrebare pentru doctoressaMona eu am luat arefam ovule toata sarcina. de la inceput si pana acu la 34 sapt. si inca mai pun. pt ca si la mine fetita a fost mai micuta. nu are ce rau sa iti faca arefamul. din contra previne anumite probleme. daca dr ti-a zis sa iei , parerea mea e sa il ascuklti Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-13 09:37:22) Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline #29 2010-03-13 12:53:49
Re: Intrebare pentru doctoressamona, daca ai dubii, schimba medicul, mai cere o parere... nivci eu n-as fi de acord cu tratamente "preventive"... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2010-03-16 21:45:52
Re: Intrebare pentru doctoressaMultumesc f mult pt toate sfaturile. Nu credeam sa imi raspunda cineva. Offline #31 2010-04-01 16:53:56
Re: Intrebare pentru doctoressaBuna ziua.Am si eu nevoie de un sfat, va rog!!! Mi-au aparut niste basicute in gat care sangereaza, fac s un varf de puroi, am amigdalele rosii,gatul iritat.Am mers la orl, mi-a zis ceva de faringita virala si sa iau antibiotic doar daca fac temperatura, dar n-am facut,doar am transpirat tot timpul.Eu sunt insarcinata in 32 saptamani si mi-e tare frica pentru bebe.Am supt strepsils, trachisept, propolis c, gargara cu musetel sau cu apa sarata.Dupa 2-3 zile pe langa basicutele din gat care sangerau, au aparut niste pete albicioase pe cerul gurii si limba a devenit incarcata, ma ustura si cateva papile gustative erau mai maricele. Am fost in spital la urgente si mi s-a spus ca am herpangina. Petele acelea mi le-a ars cu o substanta, oxid de argint cred, topit pe flacara. Mi-a recomandat apa de gura ossidenta si gargara cu musetel. Am facut totusi exudat faringian, iar rezultatul a fost: absent Streptococcus pyogenes grup A, absent Staphylococcus aureus, absent candida albicans. Si nu stiu ce sa inteleg din rezultat, nu am nimic (???) sau s-a verificat proba doar pt candida, stafilococul si streptococul respectiv si e posibil sa am altceva. Sau ce alta analiza ar trebui sa fac, sa aflu ce am?Deja ma simt mai bine, au ramas cateva papile gustative mai inflamate si mai apare o usoara iritatie pe buza. Imi afecteaza cumva sarcina? Mi-e tare frica. Offline #32 2011-01-06 19:41:38
Re: Intrebare pentru doctoressaam si eu o intrebare pt Doctoressa: tocmai mi-au venit rezultatele de la dublu test si rezultatul a fost urmatorul:"Desi calculul combinat a aratat un risc scazut de anomalii fetale la nastere atragem atentia unor valori ale free beta-HCG si PAPP-A sunt Offline #33 2011-01-20 15:35:43
Re: Intrebare pentru doctoressabuna fetelor! va vizitez de ceva vreme, insa nu am mai postat de mult timp si m-am gandit sa va cer parerea. anul asta imi doresc sa am un bebe, asa ca astazi am inceput cu ce e mai important zic eu: analizele. am mers la recoltare, am specificat ce analize doresc si avut surpriza sa aflu ca in orasul unde locuiesc, nici in cel invecinat, nu se fac urmatoarele analize: dozari anticorpi pt toxoplasma, listeria, rubeola, riketsi, brucella, CMV, mycoplasma, ureaplasma. este important sa fac acum analizele astea, care e riscul ca nefacandu-le sa imi fie afectata sarcina? si daca ultima echografie am facut-o acum 5 luni, este necesar sa o repet? m-am programat pe maine la o echografie completa(transvaginala, abdominala, de san) si vreau sa stiu daca exista vreun risc asupra coprului meu sa o repet la mai putin de 6 luni. multumesc anticipat! Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #34 2011-01-20 16:22:15
Re: Intrebare pentru doctoressadin cate stiu eu nu reprezinta niciun pericol sa faci mai multe ecografii ca doar nu te radiaza sau mai stiu eu ce. Offline #35 2011-02-14 12:11:10
Re: Intrebare pentru doctoressabuna,am si eu o problema..sunt insarcinata in 24 de saptamani,de ieri dimineata am dureri de burta,asemanatoare cu cele ale ciclului menstrual.Mi-au trecut un pic aseara dar de dimineata au revenit.sunt dureri suportabile,dar totusi sunt ingrijorata,ar putea fi ceva rau?mentionez ca am mai avut in decembrie niste dureri,dar nu mai tinut asa mult timp,si cand am fost la doctor mi-a zis ca e ceva normal in timpul sarcinii...astept niste pareri..multumesc.!! Offline #36 2011-02-14 20:09:05
Re: Intrebare pentru doctoressa
ai facut ceva efort? stai intinsa pe pat, ia nospa. calmeaza-te. eu luam nospa cand ma durea burta Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline #37 2011-02-14 20:42:32
Re: Intrebare pentru doctoressanu am facut nici un efort.am stat in pat dar nu imi trecea.iar cu no-spa cam 1 ora si ceva si dupa ma durea iar.in sfarsit de la ora doua nu mai am nici o durere. Offline #38 2013-03-20 20:14:52
Re: Intrebare pentru doctoressaBUNA FETELOR VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI SI PE MINE MACAR CU UN SFAT DACA SE POATE....am facut si eu testul HCG si mi-a iesit rezultatul 291.9 mUl/mL SI NUSH CE INSEAMNA...defapt vreau sa aflu cu exactitate in cat timp sunt insarcinata si daca valoarea e buna.....si mai am o neliniste....ultimul meu Cm a fost pe data de 14 februarie dupa care am luat un tratament de 2 zile cu metonidazol si din cate informati am stiu ca nu e bine sa iei in timpul sarcini acest medicament....de aia am facut testul hcg sa vad cat timp am si daca tratamentul a fost luat in timpul sarcini sau nu....va rog di suflet sa ma lamuriti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|