|
Nu esti logat.
Prezervativ + pharmatex-2#20 2013-09-24 15:05:45
Re: prezervativ + pharmatex
Ei bine, ideea de a te lasa descoperita contrceptiv si la mina partenerului a fost una speciala din partea medicului tau....contrceptivele hormonale favorizeaza contactarea HPV daca faci sex fara prezervativ...altfel, cam greu.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2013-09-24 15:34:48
Re: prezervativ + pharmatexBuna ziua !! Asa este doctoressa ai mare dreptate m-am cam lăsat descoperită in fata partenerului dar doar din pricina faptului de a nu mai greși. Cu toate ca eu ma consider destul de responsabila ptr ca prezervativul in tot acest timp 1 an ?ncontinuu plus inainte de ac a fost folosit corect ?ncă de la ?nceputul actului sexual , nu am facut compromisuri in acest sens ! Doar ca sperietura de luna trecută cu spartul prezervativului m-a facut sa ma ?ndoiesc de aceasta metoda si am ales ?mpreuna cu partenerul ca in perioada ovulatiei sa ejaculeze in prezervativ dar nu in vagin ... Si se pare ca el a ?nțeles sa ejaculeze fara prezervativ !! .. A fost o probl de comunicare intre noi si am ajuns din pacate aici ... Eu sunt din provincie si aici nu sunt cabinete de planning dar dupa acest incident intenționeaz sa merg in bv la un cabinet de plannig ... Ptr k deși ginecologul la care merg este foarte deschis si un profesionist se pare k la capitolul contraceptie nu prea sta fb ca sa zik asa ! Imi poti recomanda un medic de planning bun in bv ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|