homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand sotul vrea copii iar ea refuza....sfaturi?


#1 2018-03-18 13:58:48

Yasmina008
New member
Inregistrat: 2008-11-16
Mesaje: 50

Cand sotul vrea copii iar ea refuza....sfaturi?

Buna! Nu stiu daca am incadrat bine subiectul aici, daca nu este ok, rog un moderator sa il mute.

Problema pe scurt e cam asa: el vrea, eu nu. De ce? Nu stiu, imi este frica, groaza! Nici nu avem un an de cand ne-am casatorit! El stia de cand m-a cunoscut ca nu vreau copii si a zis ca asta nu il impiedica sa fie cu mine. Totusi, il vad trist cand cineva aduce in discutie subiectul copiilor. Evita un raspuns si schimba cursul discutiei.

Care ar fi solutia? Sa fac un copil doar de dragul lui si apoi sa regret? Sa il las liber sa caute o fata care isi doreste copii? Nici nu vrea sa auda de posibilitatea de a fi cu altcineva!

El nu m-ar obliga niciodata sa fac ceva ce nu imi doresc si totusi simt ca lucrul acesta il deranjeaza acum, mai ales dupa nunta. Ce este de facut?

Ultima oara a fost editat de Yasmina008 (2018-03-18 14:05:39)

Offline

 #2 2018-03-20 09:55:55

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07
Mesaje: 9742

Re: Cand sotul vrea copii iar ea refuza....sfaturi?

Buna! Daca nu iti doresti copil nu il fa doar de dragul lui.Mai ales ca i-ai spus dinainte.Nu ai spus cati ani aveti,dar sa stii ca daca acum nu iti doresti asta nu inseamna ca nu iti vei dori niciodata.Sunteti casatoriti de putin timp,bucurati-va de momentele in doi,va veni si vremea cand iti vei dori mai mult smile .
Sa ai un copil este cel mai minunat lucru din lume,dar si tare greu,daca nu il doresti din tot sufletul este posibil sa vezi mai mult greul decat minunatul si e pacat smile


★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

                happydance  happydance  happydance

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.