|
Nu esti logat.
Acnee care nu se mai vindeca-2#20 2013-08-22 22:39:36
Re: acnee care nu se mai vindecajea,tie medicul dermatolog ti a prelevat vreodata de la nivelul fetei o monstra sa vada ce anume e pe acolo?ce s a dezvoltat in exces? #21 2013-08-22 22:57:21
Re: acnee care nu se mai vindecaCica am o secretie hormonala de sebum care "hraneste" acest parazit rezistent la antibiotice. Nu imi ramane decat sa imi "ard" toata viata tenul cu Retin-A sau ceva similar, ca sa se regenereze pielea mereu. Macar Retin-ul functiona, dar acuma nu stiu cum sa imi fac rost de el din strainatate si nici daca Differine sau Tazorac (acid retinoic de generatie mai noua, orientat mai mult pe netezirea ridurilor decat pe curatarea acneii) ar avea acelasi efect. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-09-19 19:39:26) Offline #22 2013-08-23 07:19:35
Re: acnee care nu se mai vindecajea,din pacate daca nu ai cum sa il iei din strainatate nu prtea iti ramen decat sa incerci acidul retinoic de generatie nou. #23 2013-09-19 16:48:56
Re: acnee care nu se mai vindeca
cu Brevoxylul romanesc nici mie nu mi a trecut,banuiesc ca produsul asta l-ai folosit nu?sti cum e romanul ,nu prea respecta reteta o mai lungeste etc...asta e... Offline #24 2013-09-19 19:36:41
Re: acnee care nu se mai vindecada, Brevoxyl. pe mine nu m-a ajutat, dar multe fete de pe forum zic ca pe ele le-a ajutat. Offline Publicitateloading...
#25 2013-09-20 13:13:20
Re: acnee care nu se mai vindecamie mi a zis cineva de benzaknen si aknefug,si desi am avut o experienta neplacuta cu brevoxyl,totusi le-am incercat si am rezolvat problema.sper sa fie si altor de folos leacul meu cum se zice. nu sunt scumpe precizez,benzaknen 3 eur si aknefug 5 eur. Offline #26 2014-03-02 15:43:03
Re: acnee care nu se mai vindecaIncercati Aknesol, ieftin si eficient. 12/ 60 ml lei la plafar. Eu l-am folosit si nu mai am probleme cu acneea. Relax, take it eeeaasyyy! Offline #27 2014-03-11 20:46:48
Re: acnee care nu se mai vindecaFetelor, nu stiu ce sa mai fac cu acneea. Ma lupt s-o tratez de mai mult de 10 ani si cand credeam ca am scapat, a aparut din nou . Tin sa precizez ca am incercat cam orice. In ultima instanta am urmat tratamantul cu roaccutane, in 3 cure, in total aproape 3 ani de zile. Ultima cura am terminat-o in iunie anul trecut si de atunci am continuat rutina zilnica : curatare cu gelul Cleanance, lotiune micelara , apa termala si apoi crema hidratanta Clean - Ac, toate de la Avene. Cateva luni a fost totul ok, probabil pentru ca inca luam anticonceptionalele, dar din decembrie am renuntat la ele si iata ca au aparut problemele cu tenul. Din ce in ce sunt mai grave. Nu reusesc sub nicio forma sa le diminuez. Am incercat si comprese cu ceai de musestel si ceai verde si masti naturale, dar n-au niciun efect. Pur si simplu nu mai pot. Am fost la foarte multi dermatologi, atat in tara, cat si in tara in care momentan locuiesc, dar fara niciun succes pe termen lung. Si cand m gandesc cat roaccutane am bagat in mine cu speranta ca in sfarsit scap de acnee . Am fost si la ginecolog dar mi-a zis ca totul e ok. Nu stiu ce sa mai cred. Cred ca intru in depresie! Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2014-03-11 20:47:05) I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #28 2014-03-11 21:52:21
Re: acnee care nu se mai vindecaAi facut ceva teste sa vezi daca ai vreun steptococ sau stafilcoc? TOGETHER is my favorite place to be. Offline #29 2014-03-11 22:59:35
Re: acnee care nu se mai vindecaN-am facut niciun test. Chiar i-am zis ultima data medicului dermatolg ca nu-mi trece cu nimic si vreau sa-mi fac un test din pustule sa vada daca am ceva si mi-a zis ca nu trebui, ca n-are nicio treaba. Imi venea sa-l iau la bataie. La fel am facut si la vizita la ginecolog. I-am zis ca am probleme cu acnea si am rugat-o sa-mi spuna daca e ceva in neregula cu asta si ce pot sa fac. Din nou niciun raspuns bun , mi-a zis ca n-am nimic la ovare si atat. Pauza. Ce pot sa fac? sa-mi fac eu singura teste? problema e ca sunt in alta tara si am fost numai la spitale de stat, la privat nu stiu cum sta treaba. Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2014-03-11 23:02:05) I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #30 2014-03-11 23:12:23
Re: acnee care nu se mai vindecaEu te inteleg si eu am avut probleme dar dupa ac mi-au mai trecut ... TOGETHER is my favorite place to be. Offline #31 2014-03-11 23:21:47
Re: acnee care nu se mai vindecaMultumesc pentru sustinere ! I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #32 2014-03-11 23:49:56
Re: acnee care nu se mai vindecaOf nu esti singura stai linistita si se poate ca dupa sarcina sa iti treaca Ultima oara a fost editat de Ramoona (2014-03-11 23:51:03) TOGETHER is my favorite place to be. Offline #33 2014-03-12 00:29:34
Re: acnee care nu se mai vindecaCe bine ar fi! I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #34 2014-03-24 22:28:51
Re: acnee care nu se mai vindecaBuna, Offline #35 2014-03-26 01:41:11
Re: acnee care nu se mai vindecaContine isotretinoin care e un retinoid, adica un derivat de vitamina A; acesta (isotretinoin, similar cu tretinoinul - am presupus eu) exfoliaza pielea fiind destul de agresiv, asa ca aplicarea se face intotdeauna seara (pentru ca trebuie evitata expunerea la soare dupa aplicarea oricarei creme exfoliante s.a.), iar dimineata pielea trebuie hidratata pentru a impiedica iritatiile aparute pe fondul uscarii excesive a tenului, piele "care te tine". In caz de uscare excesiva a pielii se recomanda rarirea utilizarii produsului la doua zile sau intreruperea ei pana cand pielea isi revine. Nu aplica decat o cantitate mica si doar pe zonele afectate - aplicarea in exces nu grabeste vindecarea, ci doar mareste riscul de uscare a tenului. De obicei nu ti se irita pielea din prima zi, ai impresia ca totul e-n regula pana dupa cateva zile, cand vezi dezastrul, daca nu dai si cu crema hidratanta pe timpul zilei (de la inceputul aplicarii cremei-tratament). Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-03-26 02:03:32) Offline #36 2019-05-31 17:55:31
Re: acnee care nu se mai vindecaEu am avut acnee foarte severa,m-am luptat cu ea multi ani si acum mi-a trecut cu Sotret/Roaccutane.stiu,multa lume zice ca e prea periculos,dar eu in 2 ani n-am avut nici o problema.analizeel mi-au iesit bine si acneea mea s-a vindecat.Ti-l recomanda doar medicul dermatolog si il poti lua doar cu reteta.vorbeste cu medicul tau si despre varianta asta si vezi ce zice. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|