|
Nu esti logat.
Rana pe col-84#1578 2008-10-09 18:42:58
Re: rana pe col
Am facut=o ieri..320 in ploiesti...trebuie sa astept 2 sapt!!! ma pregatesc pt ce e mai rau..chiar daca ies tulpinile alea tot nu e vb de cancer..am itneles...nu? cred ca daca Doamne fereste iese asa..o sa imi faca biopsie, nu? dar nu-i asa fetelor ca nu afecteaza..adica o sa am o viata sex normala dupa, o sa fac copii etc? Offline #1579 2008-10-09 18:43:55
Re: rana pe colStiu ca este scumpa, eu am dat 400 de lei, tot salariul de bugetara inraita. Dar a meritat, macar stiu exact ce am. Imi cer scuze, nu am cunostinte medicale ci doar imi exprim o parere. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1580 2008-10-09 18:50:15
mi-am facut o programare la dr iulian badea..sa am o a douaparere..din cate am inteles marinescu e acum specializat pe fertilizare..sper sa fie cu noroc Offline #1581 2008-10-09 18:50:18
Re: rana pe colDa, bineinteles ca poti avea o viata sexuala normala dupa aceea si cum mi s-a zis si mie trebuie avuta mare grija cu imunitatea. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1582 2008-10-09 18:56:18
Re: rana pe colvad cum e marti la dr iulian badea si daca ma sperie sau nu mi se pare ok as vrea sa ma duc si la dr puia,,dar din ce am gasit eu pe net e barbat..nu femeie. Offline Publicitateloading...
#1583 2008-10-09 19:00:26
Re: rana pe colInseamna ca am retinut eu gresit, dar este bun. Oricum, sa ne tii la curent cu noutatile. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1584 2008-10-09 19:02:43
Da, normal....uneori ma gandesc ca ma agit prea rau. dar cred ca am stat prea multpasiva, desi repet, nu din vina mea, ca nu am avut niciun simptom..stiti cumva cat poate fi un consult la dr iulian badea..sa stiu daca imi permit sa fac programarea la dl doctor puia tot sapt viitoare.. Offline #1585 2008-10-09 19:06:49
Re: rana pe colDe dl Badea ai citit pe net? Daca da, trebuie sa scrie pe undeva tarifele. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1586 2008-10-09 19:07:58
am gasit ...pareri pro si contra..de tarife nimic..de dr puia spunea o forumista pe un alt site ca i=a facut o cauterizare perfecta..o alta spunea ca e si bun la colposcopie..d=asta m=am gandit la tarife..ca parca as merge si la dr puia Offline #1587 2008-10-09 19:10:26
Re: rana pe colSuna la cabinetul dr Badea si intreaba cat costa. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1588 2008-10-10 08:40:00
Re: rana pe colO stie cineva pe doctorita Neagu Cristina de la Giulesti? cred ca luna viitoare , ma paste si pe mine un ERAD, cel putin asa mi-a recomdat ea, la ultima consultatie, a mai facut cineva cauterizare la ea si cam care ar fi onorariul pt o astefel de inetrventie, avand in vedere ca e in spital de stat 9 ani de copilarie .... Offline #1589 2008-10-10 09:27:36
Re: rana pe colNu am auzit de doctorita respectiva, dar eu nu am dat nimic pt interventie (asta in afara de onorariile neoficiale de care cred ca stie toata lumea deja ). Mi-au cerut adeverinta de salariat + trimitere de la medicul de famile pt internare si atat. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1590 2008-10-10 10:20:30
Re: rana pe colpai , onorariile alea neoficiale m-ar interesa, caci eu nu prea am fost pe la spital, adica nu am avut interventii pana acum... si nu prea stiu cat ar trebui sa dau, oricum ma gandesc ca minim 100 lei, .....tu cat ai dat? daca nu sunt indiscreta... 9 ani de copilarie .... Offline #1591 2008-10-10 10:23:26
Re: rana pe colDoctorului nu i-am dat nimic, anestezistei i-am dat 10 lei si asistentei de la pansamente tot cate 10 lei. Si cam atat. In rest nu am mai dat nimic. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1592 2008-10-10 11:49:19
Re: rana pe colJessie, ai stat si internata? daca da cat? mie mi-a zis ceva de genul , ca ar necesita 2 zile internare, dar asa mult, o colega de serv, mi-a zsi ca ea cand si-a facut cauterizarea , i-a dat drumul imediat acasa.... 9 ani de copilarie .... Offline #1593 2008-10-10 12:06:10
Re: rana pe colMi se pare ca am mai scris undeva evolutia. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1594 2008-10-10 12:53:33
Re: rana pe colnu, dar probabil s-a referit la pauza de dupa, asta in cazul in care iti face anestezia....mersi mult pt informatii.... si ce e cel mai important : ti s-a vindect pana la urma, adica acum esti in regula? 9 ani de copilarie .... Offline #1595 2008-10-10 13:02:33
Re: rana pe colCu cea mai mare placere. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1596 2008-10-10 14:59:06
Re: rana pe colmersi pt incurajari, o sa va tin la curent....eu sper sa vina si un bebe, dar se cam lasa asteptat probabil si din cauza ranii, oricum vreau sa o cauterizez... apoi refacerea, deci oricum mai dureaza... 9 ani de copilarie .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|