homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?

#1 2006-08-06 17:05:26

narcisa_narcisa
Membru
Inregistrat: 2006-08-06

pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?

exista anticonceptionale care pot fi luate pe parcursul lunii dar nu neaparat din prima zi de menstruatie? si inca ceva...contraceptivele hormonale injectabile se pot administra decatre medicii PF? sau de catre cine? si de unde se pot procura? si cat dureaza efectul lor contraceptiv? sper ca nu am pus prea multe intrebari tongue si mersi mult!

#2 2006-08-06 18:10:44

narcisa_narcisa
Membru

Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?

alexia mersi mult sincer de rasp smile credca incep sa ma tenteze cele injectabile...nu mai ai atata stres ca uiti sa iei pilula dar oare alea tot asa se injecteaza in prima zi de menstr?

#3 2006-08-06 18:15:35

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

alexia, imi permit sa ma bag peste tine cu o completare: din cate am auzit eu, cele injectabile dau efecte adeverse mai pronuntate decat cele orale. Se mai vaitau pe aici niste fete ca regreta ca au facut injectia aia...narcisa, mai cauta pe aici pe forum despre ele. Si e si pe site un articol despre ele, citeste si documenteaza-te bine inainte sa-ti faci injectia, sa nu-ti faca mai mult rau decat bine. Daca se injecteaza in prima zi nu stiu, alexia...?

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#4 2006-08-06 18:30:26

narcisa_narcisa
Membru

intr-adevar diana am cit despre ele si exista multe riscuri si si mai multe efecte. cica daca nu e facuta perfect sau cu o seringa speciala se poate ca metoda sa esueze. in al doilea rand injectia se face intramuscular profund si nu se maseaza sau atinge locul 2 ore cica si asta ma cam sperie big_smile , iar ca efecte am vaz cel mai rau cresterea in greutate, sangerari intermenstr si acnee....asa ca raman la anticonceptionale orale iar pala luna viit cand am menstruatie o sa folo prezervativul ca e mai bine asa cred eu. mersi mult fetele!!! poooop

#5 2006-08-16 17:28:21

malvina
Banat
Inregistrat: 2006-08-16

eu nu vreau sa am o viata sexuala activa....dar vreau sa incep acum...si nush cat de apropiata va fi urmatorul act sexual...dar pt acum...nush exact ce ar trebui sa fac ca sa fiu linistita...sorry pt ca am pus prea multe intrabari...multumesc frumos

Publicitate

loading...

#6 2006-08-16 17:35:49

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

asa ziceam si eu la inceput....nu-mi trebuie des sa fac sex...dar te invetzi si ai sa vrei big_smile mai bine te duci la un cabinet de planning si ei anticonceptionale...iti pui reminder pe telefon....ca sa iti aduci aminte la ce ora sa le iei..si pe langa faptul ca te protejeaza impotriva unei sarcini nedorite, iti regleaza si ciclul menstrual ....Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.( formula aceasta este pentru a afla care iti sunt zilele fertile, zilele in care risti sa ramai insarcinata daca nu te protejezi in timpul actului sexual) sper sa-ti fie de folos big_smile

#7 2006-08-16 20:07:53

malvina
Banat

cunosc formula..dar eu nu am ciclul regulat si nu pot sti cu exactitate ...iar de cabinetul de planning...nush ce sa zic..acum sa pe cont propriu...nu prea am cu cine sa merg..prietenele sunt plecate in vacanta..mama si prietenul in nici un caz...eu sunt din iasi si ma gandeam sa merg la policlinica pt elevi si studenti....dar imi trebuie trimitere..si pt asta trebuie sa merg la med de familie care e f buna prietena cu mama..si aceasta poate afla...ma va intreba ce am..de ce vreau sa merg..si eu ce sa-i spun?..va afla si mama...iar eu vreau o doctorita ginecolog...nush daca voi gasi acolo o doamna....si singura...sad..nu ma duc...nush..ma mai gandesc...sad..daca aveti si alte sfaturi..le ascult cu placere ..ms mult

#8 2006-08-16 20:53:10

malvina
Banat

si apoi..chiar nu pot sa iau anticonceptionale fara sa merg la doctor?..stiu ca e mai bine si mai sigur pt mine daca as trece pe la el..dar nu am cum...sad

#9 2006-08-16 21:20:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

malvina intra pe id-ul meu de mess : animalutza7 .cred k te pot ajuta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2006-08-17 11:27:17

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

animaluta, sper ca nu ii recomanzi sa ia ce iei tu. nu e i solutie. ii poate face mai mult rau decat bine. recomanda-i un medic mai bine, dac stii pe cineva in iasi.
malvina, sa iau cu copy-paste ce am scris la topicul celalalt? daca postezi in mai multe locuri nu vei primi raspunsuri diferite.

Nobody home

#11 2006-08-17 14:27:17

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

poi voiam sa ii zic sa se duca la doctora unde am fost eu.i-am scirs la un alt post.cum sa-i zic sa ia aceleasi pastile..

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#12 2006-08-17 14:39:10

ZZZZ123
Addicted member

ma bucur. :-*

Nobody home

#13 2006-11-02 16:29:32

corynuca
New member
Inregistrat: 2006-11-02

mi-a  prescris doctorita mea anticonceptionalele Karisa, nu i-am zis doctoritei ca sunt fumatoare, si ca beau cafea, ( alcool =nu), e bine sa incep sa le iau? spuneti-mi va rog ce sa fac?

#14 2006-11-02 16:51:18

ZZZZ123
Addicted member

ia-le. ii spui data viitoare.

Nobody home

#15 2006-11-02 16:57:22

corynuca
New member

nashira zici sa le iau?

#16 2006-11-02 17:02:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

a zis sa le iei

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#17 2006-11-02 17:23:52

ZZZZ123
Addicted member

fumatul poate face probleme mai amri in combinatie cu anticonceptionalele daca ai peste 30-35 de ani. acum, 6 luni - 1 an nu te omoara.

Nobody home

#18 2006-11-02 23:06:25

evilpink
Banat

LIV.52,9-VITA,PARACETAMOLUL,TINCTURA DE PROPOLIS,INFLUENTEAZA EFECTUL ANTICONCEPTIONALELOR?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#19 2006-11-03 10:23:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

corynuca, nu e vina ta ca nu ai zis, e vina ei ca nu a intrebat....oricum, ia linistita pastilele daca nu ai peste 35 de ani
ralucaelena, niciuna dintre ele nu scad efectul contraceptivelor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.