|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRASubiect inchis
#1 2006-08-10 16:11:12
YASMIN PRO SAU CONTRAPENTRU TOATE FETELE DE PE FORUM CARE FOLOSESC YASMIN. Offline #2 2006-08-10 17:19:07
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAA mai fost o discutie pe tema asta "anticonceptionalele si cancerul" Offline #3 2006-08-10 17:29:19
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAngi, steriletul nu se monteaza decit dupa un test Babes-Papanicolau care sa ateste ca nu exista leziuni la nivelul colului, si se fac vizite de urmarire la ginecolog pentru a aprecia starea colului. Daca nu procedezi astfel si apoi aflii la un moment dat ca ai cancer de col uterin, ma tem ca nu poti da vina pe sterilet ci pe neglijenta ta proprie si personala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-08-10 19:27:08
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAEu iau Yasmin de o sapt , primele 3 zile am fost foarte balonata si aveam dureri mari de burta. Offline #5 2006-08-11 11:36:06
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAm luat Yasmin din iulie anul trecut pana in aprilie anul asta. N-am avut stari de greata, spotting, dureri de cap sau alte chestii din astea. In primele luni, totul a fost ok. La 6 luni am repetat analizele de sange sa vad daca pastilele au modificat ceva in organism (foarte importante sunt analizele de ficat - TGO si TGP, colesterolul, lipidele, glicemia, trigliceridele, coagularea sangelui). Au fost mici modificari, dar eram in limite. Eu am avut mari probleme cu Harmonette, care mi-a crescut colesterolul de la 180 cat il aveam eu la 311!!!! (iar limita este 220/240). De la inceputul anului in schimb, am inceput sa ma ingras - am luat vreo 4-5 kg... Si libidoul a inceput sa mai scada, dar pana la urma asta e pe plan psihologic si, ca s-o citez pe doctoressa, "pofta vine mancand", deci depinde cum il mentii tu. Din aceste 2 cauze am renuntat la ele, dar acum vreau sa incep din nou sa iau pastile si o sa continui tot cu yasmin pentru ca sunt singurele care nu mi-au modificat analizele de sange, ceea ce e un lucru foarte important. Iar cu ingrasatul... oi vedea eu ce oi face! (Asta daca analizele pe care mi le-ati dat sa le fac, doctoressa, vor iesi bine, bineinteles!!!) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-11 11:43:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu mi-am facut de curand analizele si mi-a iesit colesterolul 240,doctorita mi-a zis ca e destul de ridicat,mi-a recomandat regim si niste pastile pe baza de plante....insa nu mi-a trecut prin minte ca ar putea fi de la pastile(iau microgynon)... Offline #7 2006-08-11 11:52:35
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA
Dar inainte de a lua pastilele, cat aveai colesterolul? Iar pastilele POT modifica colesterolul! Eu am luat 3 tipuri de pastile si toate mi l-au modificat, atata doar ca yasmin mi l-a pastrat in limite, totusi. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #8 2006-08-11 12:03:06
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu stiu cat aveam colesterolul inainte pt ca nu mi-am mai facut analize de la 13 ani... Offline #9 2006-08-11 12:16:50
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdeci e foarte posibil sa il fiavut crescut dinainte de a lua contraceptive....urmeaza regimul cu pricina, ia eventual si un hepatoprotector,si repeta analizele dupa 2-3 luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-08-11 22:49:47
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA
Eu sint inca socata. Am luat Yasmin pina acum doua saptamini, cind am intrerupt folia datorita pruritului generalizat care ma termina! Am facut analize de singe in urma cu doua saptamini, si mi-a iesit colesterolul 7, 68 cind limita maxima era in jur de 5! Nu am avut niciodata colesterolul marit! Restul valorilor sint normale. Offline #11 2006-08-13 13:29:37
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAEu iau yasmit de 4 luni... si nu am avut probleme... am mai postat la un mesaj... In afara de primele zile cand am avut stari de greata dupa ce le luam (era prima data cand luam pastile anticonceptionale). In rest, nu m-am ingrasat de la ele, nu am avut alte simptome in rau.... iar partea buna e ca menstruatia s-a redus foarte mult (ceea ce nu poate decat sa ma bucure ), de asemenea nu mai am dureri de burta. Nu am luat alte pilule in afara de Yasmin, deci nu pot face comparatie, insa pot spune ca sunt multumita de ele. A, inca ceva.. mi s-au marit putin sanii. Este un lucru imbucurator bineinteles, insa ma si dor putin, cam in fiecare luna, nu numai in anumite zile. Offline #12 2006-08-13 16:57:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu cred ca eficienta pastilelor variaza de la organism la organism.eu am luat luna trecuta yasmin si se pare ca au fost prea sabe pentru mine asa ca acum am trecut pe triquilar.dar nici un semn de ingrasare dimporiva cred ca am sabit:) cea mai buna prietena a mea ia yamin si e foarte incantata de ele asa ca eu zic ca din moment ce ti-au fost prescrise dupa un control nu ai de ce sa-ti faci griji Offline #13 2006-08-14 11:01:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAextravagantza, nu exista contraceptive tari sau slabe....as fi foarte curioasa sa aflu ce anume a dus la concluzia ca au fost prea slabe pentru tine... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-08-24 10:42:28
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna tuturor. scriu prima data pe forum. mi-a fost recomandat de catre medic, Yasmin. azi mi-a venit ciclul si in seara asta urmeaza sa iau prima pastila. este prima data cand iau anticonceptionale. recunosc faptul ca imi este un pic teama de reactii adverse. Offline #15 2006-08-24 10:51:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeste adevarat ca pot avea contact sexual imediat cum am inceput sa iau aceste pastile (desigur, nu in timpul menstruatiei!), fara sa existe riscul unei sarcini? Offline #16 2006-08-24 10:56:54
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAinca o intrebare. am auzit ca o data ce te protejezi cu anticonceptionale, nu mai ai voie sa iei antibiotice, spre explu, pt a trata o raceala. este adevarat? Offline #17 2006-08-24 11:07:56
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAJoanne, e adevarat ca te protejeaza din prima zi daca le incepi in prima zi de singerare menstruala(cum se intimpla in cazul tau). In ceea ce priveste temerile legate de efectele adverse, ele nu vor face decit sa-ti faca viata grea si lipsita de confort, decit sa stai sa te intrebi daca nu cumva va pica drobul de sare, mai bine nu mai iei contraceptive si vezi tu ce-o mai fi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-08-24 11:25:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAm citit si aseara ,si acum ca multor fete li s-au marit sanii dupa ce au luat anticonceptionale...eu iau de 1 an jumatate(dar cu niste pauze de cateva luni) si nu mi s-a intamplat "bucuria" asta,desi mi-as dori,pt. ca nu sunt prea bine la capitolulu asta.Mai mult,am mai si slabit vreo 2-3 kg. si nu imi place deloc.As dori din partea ta, DOCTORESSA, un sfat...cum fac sa ma ingras macar kg. data jos? Ceva vitamine ar fi bune? p.s: am 20 ani. Mersi! Offline #19 2006-08-24 11:28:40
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABbl, ceva vitamine care sa iti creasca pofta de mincare si capacitatea de a asimila ce maninci sunt bine venite.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|