|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-2#20 2006-08-24 11:31:16
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAMultumesc! si inca o intrebare: esti cumva doctor? pt. ca am vazut ca dai cele mai corecte raspunsuri:* Offline #21 2006-08-24 11:32:59
Re: YASMIN PRO SAU CONTRADa, sunt. Ma ocup de planning familial si contraceptie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2006-08-24 11:35:16
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAOk.Multumesc inca o data,Doctoressa! O sa mai am cu siguranta nevoie de ajutorul tau,pt. ca din pacate cu mama nu se poate discuta despre asa ceva. pa-pa! Offline #23 2006-08-24 11:38:13
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAoricind, cu placere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2006-08-25 10:44:09
Re: YASMIN PRO SAU CONTRASalutare, eu i-ai Yasmin deja de un an si nu am probleme, pana acuma yasmin sa dovedit a fi foarte bun, si nu m-am ingrsat deloc, miam pastrat greutate corporala. De la Yasmin nimeni nu ar trebui sa se ingrase nimeni, deoarece a fost in asa fel incat conceput, deocamdata este singurul contraceptiv care ofera acest avantaj.Am discutat cu mai multi prieteni medici, si toti sunt de parere ca este bun. aveti grija de voi Offline Publicitateloading...
#25 2006-08-27 22:19:46
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna! eu am terminat a doua folie de yasmin si e totul ok. spm-ul ma dispera, dar asa era si cand luam celelalte antibebe(desorelle) si inainte sa iau asa ceva. stiu o fata care ia Yasmin de 3 sau 4 ani si e totul ok. mi-a povestit ca la inceput i s-a zis ca s-a ingrasat, dar ea nu remarcase (adica avea aceeasi masura la haine). incercati sa va controlati pofta de mancare. in prima luna am observat si am si auzit de la fete ca e jale. dar, daca se trece de aceasta perioada e totul ok. papati DOAR daca va este foame! Offline #26 2006-08-28 11:30:14
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAgresit! mancati cat mancati inainte. pt ca pastilele "ingrasa" tocmai pt ca provoaca foame. daca mancati cand va e foame asteptati si kilogramele in plus. Nobody home Offline #27 2006-08-28 11:41:24
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu una pot s zik k nu m-am ingrasat delok..par un pik mai plinutza la fatza.pt k am inceput s mananc mai bine..la mine in primele luni nu a fost jale cu greutatea,a fost jale pt k in 1 luna mi-a fost rau si abia dak mancam cva.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #28 2006-08-28 15:25:41
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAEu sincer m-am cam ingrasat de la Jasmine ( administrarea este de peste 6 luni ) .... si toata vara am stat numai pe salate si seara pepene. Abia astept sa vorbesc cu ginecologul meu , sa vad ce se intampla . Offline #29 2006-09-05 11:49:52
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna. revin pe forum dupa mai mult de o saptamana de utilizare a contraceptivelor Yasmin. ma simt ok, doar cu o exceptie: sangerez zilnic, ca si cum as fi in ultima zi de ciclu. nu stiu cat poate fi de grav. spuneti-mi parerea voastra. va multumesc Offline #30 2006-09-05 11:51:15
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAspotting. nu e grav. e doar neplacut. trece (dar depinde de norocul tau cat de repede) Nobody home Offline #31 2006-09-06 00:55:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna! Offline #32 2006-09-06 08:35:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRANu era nevoie de analize de sange sophia, stai linistita.. Offline #33 2006-09-06 09:28:31
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsophia, termenul de comparatie, cand vei face analize, va fi normalul. si nu se fac analize inainte decat daca, in urma anamnezei, doctorul considera necesar. Nobody home Offline #34 2006-09-06 22:13:15
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAiau yasmin de 3 luni se mai intampla sa am greturi si dureri de sani dar foarte minore oricum mi le-a recomnadat doctorul Ultima oara a fost editat de medelisha (2006-09-06 22:15:36) Offline #35 2006-09-06 22:16:10
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdaca le iei corect, nu. Nobody home Offline #36 2006-09-06 23:52:54
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAin timp ce iei antibiotice trebuie protectie suplimentara si inca 7 zile dupa.cat despre riscul de sarcina eu cred ca exista eu am citit ca are eficienta de 98%-99%.am citit chiar ca nici vasectomia nu este 100%sigura ci 99%-100% deci un risc totusi exista.dar cred ca nu este cazul sa iti faaci griji pt ca este cea mai eficienta metoda contraceptiva Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #37 2006-09-07 01:27:01
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna fetelor...sunt noua pe forum:)...m'am inscris pt k am urmarit intrebarile si explicatiile care se dau aici si m'au ajutat uneori fara sa pun EU intrebari....insa acum am o problema in legatura cu anticonceptionalele YASMIN si am hotarat sa postez...am 19 ani si e prima data knd folosesc acest gen de pilule...mi'au fost prescrise de medic in urma unei consultatii...dupa ce mi'a spus foarte putine kestii despre ele am mers la farmacie si le'am cumparat....ce ma ingrijoreaza este k sunt intr'o continua menstruatie d knd le'am luat...adica a continuat cu mici scurgeri......mai am 5 pilule din prima folie si continui sa am scurgeri...am sunat'o acum 2 zile pe doctoritza....mi'a zis k e normal...k isi fac efectul....ce sa inteleg din asta?????o sa am mereu aceste scurgeri care duc la o super stare de disconfort???....m'am saturat ...in rest nu am avut neplaceri de la yasmin,putina tensiune asupra sanilor..dar nu mare lucru....cine imi spune si mie cate cva despre problema pe care o am?....poate doctoressa....sau oricine... Offline #38 2006-09-07 01:44:40
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAok...sa ma tina toata luna....dar luna viitoare nu va fi la fel nu????...k e groaznic...adica stiu k tre' sa se obisnuiasca cu organismu' si nu stiu ce .....sunt constienta....in plus eu ma bucurasem k altceva nu mi s'a intamplat...adica nu dureri de burta,nu ameteli....nimic de genu....si m'as bucura sa fie totul ok cu ele k am inteles k la multe fete a dat rezultate bune... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|