|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-4#58 2006-09-13 11:22:24
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAai vazut.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2006-09-19 23:26:23
Re: YASMIN PRO SAU CONTRASalutare!!!! Offline #60 2006-09-19 23:27:42
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdaca le-ai luat din prima zi, poti incepe de azi sa-ti faci de cap fara prez. alea 7 zile d eprotectie suplimentare sunt daca incepi din zilele 2-5 Nobody home Offline #61 2006-09-19 23:34:08
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAcum stau si meditez: le iau seara la 23:30. Asa le-am luat si-n prima zi....dar se poate numi asta ...ca le-am luat din prima zi ? Ca daca e sa intram in detalii.....mai era o jumatate de ora din acea zi . Voi ce zicetzi.....ma complic prea mult..sau este totul OK si raspunsul precedent este valabil??? Offline #62 2006-09-19 23:34:49
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAte complici prea mult. daca le-ai luat in 24 de ore dupa ce a inceput sangerarea e ok. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-19 23:35:23) Nobody home Offline Publicitateloading...
#63 2006-09-20 08:24:41
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAtisha sunt de acord cu nashira Offline #64 2006-09-20 12:42:06
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAOff topic: Nashira imi place tare mult motto-ul tau. Eu mai stiam varianta "Viata este o boala mortala, trasmisa pe cale sexuala!" If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #65 2006-09-20 12:44:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA:"> ms. ma gandesc sa-l schimb. dar inca n-am cu ce. Nobody home Offline #66 2006-10-12 15:40:56
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna, eu am folosit desorelle la prescriptia medicului, deoarece aveam un mic chist si ciclu f abundent in fiecare luna.Le-am folosit cc 1 an de zile,timp in care ciclu mi s-a reglat cu succes iar chistul a disparut. Un pic de greta dimineata am avut la inceput ( cred ca e valabil pt orice tip de anticonceptionale, pana se obisnuieste corpul ). Apoi in dec 2005 am plecat in Spania.Mi-am luat 3 tablete cu mine ( mai mult era interzis la vama ) iar in martie 2006 cand le-am terminat, din lipsa actelor nu am fost la medic ( fara acte te trateaza f prost ... ) si m-am dus direct la farmacie cu vechea tableta de desorelle pt a-mi prescrie ceva asemanator . Mi-a dat yasmine ( fiind cele mai apropiate ) si de atunci pana in prezent le iau fara nici o problema. Nu se cunoaste absolut nici o diferenta, ma simt f bine, ciclu imi vine la fel de regulat, greutatea corporala e aceeasi. In decembrie o sa ma duc totusi la un control pt siguranta ( atunci imi ies actele ). Ultima oara a fost editat de mika81 (2006-10-12 16:00:44) Offline #67 2006-10-12 16:48:36
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAblisterele de 28 au 7 pastile inactive. sunt acolo ca sa nu uiti cand sa incepi folia noua. si contin fier. nu au hormoni. in rest, sunt identice. Nobody home Offline #68 2006-10-13 10:51:35
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAcele 7 pastile in plus te ajuta numai sa nu uiti sa incepi o noua folie...in rest nu te ajuta cu nimik Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2006-10-23 22:28:24
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAEu am luat Yasmin 2 luni si nu am avut nici o problema. Nici spotting,nici greata,nici dureri...am slabit si vreo 4 kilograme. Eram foarte fericita ca am scapat de durerile de inainte de cm si de asemenea cm dura mult mai putin. Apoi am facut o pauza si acum ma inceput sa iau iar. Fiind la a 2a saptamana, inca am spotting si azi mi-a fost foarte greata (desi nu stiu exact daca de la anticonceptionale sau o fi o indigestie, oricum ma simt foarte rau,dar sper maine sa ma simt mai bine...). Dar in general sunt multumita de pastilute, mai ales ca nu m-am ingrasat (mai mult de asta imi era mie frica). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #70 2006-10-30 20:46:21
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAo problema micutza de tot...sper.....luam yasmin in fiecare seara la ora 22..dar cand s'a skimbat ora am continuat sa iau la ora 22..e vreo problema?k practic am skimbat programul obisnuit...ar trebui sa le iau dupa ora veke???? Offline #71 2006-10-30 21:29:57
Re: YASMIN PRO SAU CONTRANop. Nu-i problema. Ia-le in continuare la 22. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #72 2006-10-30 21:30:11
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu e nici o problema. Nobody home Offline #73 2006-10-30 22:29:57
Re: YASMIN PRO SAU CONTRARazboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #74 2006-10-31 11:47:41
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna ziua.Este a treia luna de cand iau yasmin,in principiu nu am avut probleme pana acum,cand in loc sa iau pastila pentru miercurea respectiva am luat o pentru ultima miercuri de pe blister (eu incepusem sa iau pastilele de vinerea).am zis ca nu e nici o problema ca toate pastilutele sunt la fel :|...si a doua zi am avut un spotting...sau mai degraba am crezut ca mi a venit menstruatia.....,astazi e marti si tot mai am menstruatie.Credeti ca e cava normal adica sunt deja 7 zile si nu pare sa se opreasca?Multumesc. Offline #75 2006-10-31 11:50:43
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAyasmin sunt monofazice, asa ca nu conteaza ordinea in care le iei. ai spotting in a treia luna. nu as crede ca sunt probleme. Nobody home Offline #76 2006-11-03 13:56:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRApiciulica, daca ieri ai luat prima pastila, si daca ma uit pe fereastra....cred ca nu de la contraceptive te doare capul ci din alte motive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|