|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-5#77 2006-11-03 14:07:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc pt rapuns Offline #78 2006-11-09 23:29:23
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna,in prima zi din a treia luna de yasmin am luat pasila pe la ora 13 si in urm zile pe la orele 15-17...am o intrebare este vreo problema?ptr ca presupun ca din acest motiv am dureri de cap si o stare de moleseala...Multumesc Offline #79 2006-11-09 23:32:59
Re: YASMIN PRO SAU CONTRANu, nu e niciun fel de problema, aceste stari trebuie sa fie din alte motive. #80 2006-11-12 21:31:21
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAj am luat yasmin vreo 7-8 luni de zile si nu am simtit ca iau anticonceptionale,de ingrasat nu m-am ingrasat absolut de loc,ba chiar m-am mentinut la greutatea la care am inceput sa le iau si in plus fac foarte f.f.f bine pt ten iar cu chisturile pe care le aveam vreau s spun ca am mai scapat din ele ,asa a zis la ecograf ,si mi-a mai diminuat si din durerile menstruale pe care le avea foarte mari Offline #81 2006-11-13 08:51:25
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdoctoressa te rog sa ma ajuti cu un raspus. Iau yasmin de 5 luni. Acum am inceput o noua folie,insa in a-lll-a zi de administrare am omis una si am luat-o cu 8-9 ore mai tarziu. Ce se intampla in aceasta situatie? Mai sunt valide celelate,exista riscul de a ramane insarcinata? Eu am o interventie chirurgicala cauzata de o sarcina extrauterina si am pierdut o trompa... Mi-e teama acum sa nu raman insarcinata datorita faptului k am omis aceasta pastila( mai exact am luat-o cu intarziere).Poate ma poti ajuta te rog frumos> MULTUMESC! Offline Publicitateloading...
#82 2006-11-13 09:29:09
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAAtata timp cat o iei in urmatoarele 12 ore (maxim) de la ora la care le iei in mod normal, nu e niciun fel de problema. Isi fac efectul. #83 2006-11-13 09:35:09
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc din suflet Persifona! Sa inteleg k nu e nevoie sa ma ''feresc''...pot merge linistita mai departe? Offline #84 2006-11-13 09:36:37
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc din suflet Persifona! Sa inteleg k nu e nevoie sa ma ''feresc''...pot merge linistita mai departe? Multumesc inca odata Offline #85 2006-11-13 10:16:55
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAraluka_33, nu sunt probleme, nu ai nevoie de protectie suplimentara, nu ai risc de sarcina, ia contraceptivele in continuare la ora obisnuita si esti protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #86 2006-11-13 10:36:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAMultumesc din suflet doctoressa. M-am linistit....desi imi doresc din toata inima un copil,acum nu e momentul:( Offline #87 2006-11-13 19:35:46
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna ..eu sunt noua pe aici si pot sa spun ca imi place f mult ce se discuta pe forumul acestui site.Doctorul mi-a dat yasmin si mi-a zis ca sa le incepand cu a doua zi de ciclu.am vazut ca voua v-a zis din prima zi de ciclu?e gresit ca le incep in a doua zi asa cum mi-a prescris?? Offline #88 2006-11-13 19:40:53
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAia-le din prima zi, daca nu ti-a venit inca. esti protejata de atunci. daca le iei din adoua zi ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile. Nobody home Offline #89 2006-11-13 22:21:40
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAms mult de tot Offline #90 2006-11-13 22:29:48
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdc le iau din a doua zi de ciclu inseamna ca dupa 7 zile de luat pastiluta nu mai am nevoie de protectie suplimentara,nu?dar de ce unii doctori ginecologi ,endocrinologi (caci mie doctorul endocrinolog mi le-a prescris pt rezolvarea cosurilor de pe fata si a unui chist pe ovarul stang )si in acelasi timp si ca protectie-ne spun sa le luam dupa prima zi sau dupa a doua zi de ciclu? Offline #91 2006-11-14 12:29:29
Re: YASMIN PRO SAU CONTRApentru ca sa fii foarte sigura ca a venit intr-adevar menstruatia si nu e doar o singerare redusa care ar putea insemna altceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #92 2006-11-14 18:16:30
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc pt raspuns Offline #93 2006-11-14 22:52:16
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsalut fetelor!!iau Yasmin de doua saptamani....zilele astea,mai exact de acum 3 zile am niste sangerari foarte neplacute...am invatat pe de rost prospectul pastilelor dar am intrat si pe forum sa aflu mai multe....voi ii spuneti spotting,asa am sa-i spun si eu:)...si sper sa treaca repede...in rest totul este ok...ma dor sanii de cand iau pastilele,dar nu este foarte neplacut...sper sa treaca si asta...hehe,nu ma plang.Doctoressa,as avea o mica problema:aceste pastile mi-au fost prescrise de catre medicul ginecolog ca si tratament,alaturi de ovule,supozitoare si antibiotice(metronidazol).Cand o sa incep tratamentul cu antibiotice trebuie sa folosesc si alte metode contraceptive inafara de yasmin?multumesc mult de tot Offline #94 2006-11-14 23:28:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAda. prezervativ pe toata durata tratamentului cu antibiotic + 7 zile dupa. Nobody home Offline #95 2006-11-15 11:10:56
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAcherry, metronidazol nu scade efectul contraceptivelor orale(nu intra chiar in categoria antibioticelor), deci nu e nevoie de protectie suplimentara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|