|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-183#3459 2008-09-04 22:26:12
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAPrima folie de regula se incepe in prima zi de menstruatie, astfel protectia este asigurata din acea zi. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-04 22:26:36) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3460 2008-09-04 22:30:34
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu am mai luat si am facut prostia sa le intrerup pt 2 luni, acum vreau sa le reincep si nu pre vreau sa astept pana la urmatoarea menstra pt ca atunci vreau sa fiu deja protejata. deci le pot incepe linistita si ma protejez 7 zile,da? multumesc mult iubesc si sunt iubita Offline #3461 2008-09-04 22:33:32
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA
Da, asa. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3462 2008-09-04 22:37:53
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAok...mersi mult de tot iubesc si sunt iubita Offline #3463 2008-09-05 02:12:24
...nu, nu folosim prezervativ pt ca iua antibebe-uri yasmin...si daca sunt alergica ce pot face?... a iubi inseamna a ii incredinta cuiva sufletul tau cu riscul de a o rani...iar acesta sa nu o faca... Offline Publicitateloading...
#3464 2008-09-05 09:16:35
eu zic ca te iriti in timpul contactului de la frecare se mai duce din lubrifiere..... de o alergie la sperma sincer nu cred ca putem sa vb.e destul de rara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3465 2008-09-07 18:47:56
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna. am o intrebare, va rog. daca am avut contact sexual ieri si astazi am inceput sa iau antibiotice, exista vreun risc? stiu ca trebuie sa ma protejez suplimentar pe durata tratamentului si 7 zile dupa incetarea acestuia, dar exista vreun risc din cauza contactului din ziua precedenta inceperii tratamentului? va multumesc Offline #3466 2008-09-07 18:51:57
Re: YASMIN PRO SAU CONTRADin cate stiu contactul dinainte de inceperea tratamentului cu antibiotice nu pune probleme. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3467 2008-09-08 10:30:06
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAiau din decembrie......sunt aparute de mai multi ani,am o prietena si le ia de vreo 5 ani sia luat si ea in greutate....mie mi se pare ca am luat in greutate de la ele....pana in dec. luam altele,dar erau pe mai multe culori si nu puteam sa-mi mai intarzi vreo 2-3 zile ciclu ca-mi venea fix de revelion si a fost ok cu alea,nu am vazut schimbari...acum cu yasmin vad sunculite,nu eram vreo schiloada,dar vreo 4-5 kg. se vad....acum fiecare cu corpul.... Offline #3468 2008-09-08 10:35:16
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmenna, dar mananci mai mult, ti-a crescut apetitul de cand le iei ? nu astepta sa pui mai multe kg, vorbeste cu medicul de planning Offline #3469 2008-09-09 16:20:40
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna....am si eu o mica problema.....am luat yasmin vreo 2 saptamanii si mancam mult..imi tot vinea pofta de mancare..ma balonam..si ma durea burta de nu mai puteam sa ma misc....si din cauza asta am lasat pastilute..nu le-am mai luat..acum cateva zile..mam culkt cu prietenu si am facut-o fara prezevativ..(p.s.el nu si-a dat drumu in mine..)si de a doua zi ...am luat pastilute de frik..si acuma ma km doare burta de park ma apasa cineva pe burta..peste o saptamana ar trebuii sa imi vina menstruatia...si mai si vreo 2 pastilute....STIU k ar trebuii sa le iau in fiecare zii ...am gresit in asta ..dar atunci nu mai puteam de durere de la multa mancare..ACUMA intrebarea e...ce fac...iau pastilutele astea pe kre le mai am...si astept sami vina ciclu..sau continuu sa iau pastilute...???si dak e vreo problema cu durerea burtii..... Offline #3470 2008-09-09 16:28:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAcam imbarligat mesaul tau dar intr un final am reusit sa i dau de cap (sper)...deci tu ai inceput folia...ai intrerupt o (nu stiu cat timp) si dupa acel contact ai continuat o? happy with him...inlove with him... Offline #3471 2008-09-09 16:29:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAda....si ma km doare burta de park ma apasa cineva...si vreau sa stiu dak e vreo problema in asta... Offline #3472 2008-09-09 16:32:46
Re: YASMIN PRO SAU CONTRApoate fi vb de spm...dar trebuie sa ti spun ca si risc de sarcina exista...termina acuma folia si vezi in pauza daca apare menstra sau nu...sa speram ca nu vei avea probleme caci ai procedat f prost... happy with him...inlove with him... Offline #3473 2008-09-09 20:11:50
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAIn mod normal anticonceptionalele nu se iau daca exista risc de sarcina (iar la tine exista...de vreme ce contactulala a fost cu risc). Si degeaba ai luat iar tu pastilutele....ca nu te apara de contactul din trecut...de abia dupa 7 pastile inghitite esti protejata. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-09 20:18:57) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3474 2008-09-09 21:17:52
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAasi dori sa imi impartasiti din experientele voastre. Luna trecuta am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin.Cand am oprit prima folie am inceput sa nu ma simt bine; ameteli, stare generala de rau, scadere de tensiune (6 cu 9, 5 cu 8), stare de oboseala, ect. Analizele de sange mi-au iesit f bune, insa nu imi pot regla tensiune. Este posibil ca aceasta scadere sa mi se datoreze folosirii anticonceptionalelor? Dca ati patit ceva similar, va rog sa imi impartasiti experienta.multumesc Offline #3475 2008-09-09 21:23:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmagdajbj, ceea ce-mi descrii tu dupa utilizarea pastilutelor Yasmin nu mi se potriveste. Eu dupa folosirea lor nu am pofta de mancare, nu am nici dureri, in schimb nu ma simt bine. lE iau seara la 10 si in timpul noptii cand ma trezesc imi tremura tot corpulsi ma simt slabita. Deasemenea, dimineata la trezire am stare de voma. Tie ti se intampla asa ceva? Offline #3476 2008-09-09 21:25:41
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAadina korinioti ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...mergi la medic sa ti schimbe pilulele daca o cauza medicala nu exista... happy with him...inlove with him... Offline #3477 2008-09-09 21:31:10
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAbuna fetelor Acum aproape doua saptamani am incurcat pastilutele yasmin dar am inteles de la voi ca toate din folie sunt lafel dar mam speriat atat de tare atunci incat ajunsasem sa nu mai stiu daca am luat pastila sau nu Asa ca acum cand le-am terminat mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ dar inca nu mi-a venit menstruatia Este corect rezultatul testului? unisem doua folii dar nu am terminat-o pe a doua acum de doua zle nu mai iau astept sa vad daca imi vine Ce credeti e totul ok? life is like a game you must be the best Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|