|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-65#1217 2007-09-26 17:08:16
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAArmonie, probabil ai avut tu ceva probleme anterior. 12 pastilute nu cred ca pot avea asa efect grav daca omul e din start sanatos. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-26 17:09:43) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #1218 2007-09-26 17:09:46
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnoi luam de catva timp si nu am avut chair nimik de la ele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #1219 2007-09-26 17:19:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAai luat 12 intr`o zi poate...draq shtie oricum..scuza`mi impertinenta dar... eu nu cred neam http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #1220 2007-09-26 17:27:49
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAda! exact asta am facut! deci asta era cauza doamna doc.Multumesc Offline #1221 2007-09-26 17:35:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAoh mama...atunci imi pare rau.. nu shtiu..dar n`am mai auzit pana acum http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#1222 2007-09-26 18:07:08
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAArmonie, nu te supara pe noi. Nu e vorba ca nu te credem, doar ca sint extrem de rare asemenea cazuri. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #1223 2007-09-26 18:57:01
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu stiu ca se poate face tromboza de la ele se poate este mai rar dar se poate imi pare rau ca ai patit asta.este bine ca totusi nu a fost mai grav.dar totusi intreb eu daca se fac inainte analize la sange(stiu ca nu sunt necesare) nu se pot evita astfel de probleme.eu decand iau probleme am avut in sensul ca ma dosr sanii si am descoperit ca am mastoza chistica(dar nu de la ele am facut) ,neplaceri au fost greturile.un doctor la televizor spunea ca femeile care iau ac. au sangele mai vascos sau dens se formeaza chegulete care de cele mai multe ori se elimina dar daca ramane vreunul pe undeva apare tromboza. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1224 2007-09-26 19:16:18
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu a spus nimeni ca nu se poate face...cam greu insa la varsta asta si doar de la 12 pastilute. asta e partea mai ciudata a cazului...se pare ca ea face parte din acea minoritate care pateste asa ceva. dar f bine putea fi si o patogenie asociata de care nu stia. problema apare in special la femeile de peste 35 de ani, fumatoare. mami de minuni Offline #1225 2007-09-26 19:17:07
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAEste adevarat ca faptul ca luam anticonceptionale o sa ne impiedice sa ramanem insarcinate cand o sa dorim? Am auzit azi la tv si mi-e greu sa cred , dar totusi.... Offline #1226 2007-09-26 19:17:20
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAexact ceva nu era ok si probabil ac. a declansat problema VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1227 2007-09-26 19:17:47
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu sete adevarat inainte sa te hotarasti ca vrei sa faci bebe intrerupiu anti cu cel putin o luna inainte dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #1228 2007-09-27 10:59:12
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA"dar totusi intreb eu daca se fac inainte analize la sange(stiu ca nu sunt necesare) " Offline #1229 2007-09-27 11:39:52
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAArmonie eu imi fac la 6 luni analize de sange cu tot ce trebuie de cand iau ac.tocmai din cauza asta ultimele mi-au iesit foarte bine.acum cand incepi ac. iti asumi un risc ata ete,eu nu am patit nimic grav de la ele si sper nici sa nu se intample,daca faci totul cum trebuie eu zic ca este ok.in state asa este fara analize de sange si control la 6 luni nu primesti ac. iar acolo chiar ti se cere reteta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1230 2007-09-27 11:41:28
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAar trebui si la noi sa fie asa. e un risc tousi.chiar daca iti faci la 6 luni...pina atunci poti sa faci multe daca ai si nu stii... iubind dincolo de moarte Offline #1231 2007-09-27 11:43:14
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAtocmai din cauza asta eu zic ca trebuiesc facute la 6 luni......... dar nici in fiecare luna nu poti sa iti faci VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1232 2007-09-27 12:02:12
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAasa ar fi ideal o data la 6 luni desi cand suntem bine uitam de riscuri.. Offline #1233 2007-09-27 12:03:30
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu sunt usor ipohondra asa ca ma ajuta chestia asta si le fac ) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1234 2007-09-27 12:06:01
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu sunt genul de ipohondra careia ii e frica de ace. ma refeream ca prima oara cind iei ac e aiurea cu alea 6 luni,ca nu stii ce ai.dupa aia merge la 6-1 an chiar. iubind dincolo de moarte Offline #1235 2007-09-27 12:10:09
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAeu vb. la 6 luni control fizic la planning insotit de analize la sange VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|