|
Nu esti logat.
Intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negative-3#39 2008-11-06 23:51:58
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativemultumesc mult pt sfat Offline #40 2009-01-19 21:23:25
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativecand se ia hepatoprotectorul acela?are o denumire cva?si ce perioada de timp? Offline #41 2009-01-19 21:40:58
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativede ce sa iei hepatoprotector? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2009-02-05 15:17:59
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativesi eu am avut probleme. Dupa un an de Novynette, am facut pauza ca asa imi recomandase medicul si, surpriza, 3 luni nu mi-a mai venit DELOC. Nu stiu daca s-ar fi reglat de la sine pentru ca dupa cele 3 luni am mers la medic si mi-a dat Duphaston ca sa-mi vina, apoi anticonceptionale Diane 35 (2 ani), pe care intre timp le-am schimbat cu Novynette (9 luni), iar acum am trecut pe Jeanine. as vrea sa nu mai iau nici un fel de ac, dar mi-e teama sa nu patesc iar la fel, sa nu-mi vina deloc....Dar si atatia ani de luat ac, nu stiu ce sa zic...Oricum, medicul mi-a zis sa le intrerup cand vreau bebe, dar daca nu vreau ce fac? am 30 de ani, poate ar trebui, dar................. Offline #43 2009-02-05 15:20:51
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativese mai intampla ca dupa ce iei ac si le intrerupi sa ai o dereglare si sa nu iti vina menstra, dar, o sa se regleze intre timp menstra, stai linistita. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-17 12:45:59
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativesalut.vroiam sa va mai intreb o chestie.daca iei mai mult timp anticonceptionale,cativa ani de ex,se poate ca atunci cand vrei sa ramai insarcinata sa fie unele probleme,adica sa ramai insarcinata mai greu?ca mai citeam si am mai auzit de cazuri de genul acesta.nu stiu de ce sunt obsedata de treaba asta.eu nu iau ac decat de aproximativ un an.dar am mai vazut aici pe forum cazuri de persoane care au luat pastilute si timp de 6 ani.nu e nicio problema daca se iau atata timp fara sa se intrerupa?eu vroiam sincer sa le las vreo 2-3 luni,desi nu ma simt rau de la ele,nu vreu nici bebe in momentul de fata,da ma gandeam ca poate e bine sa mai faci pauza din cand in cand.astept,daca se poate o parere.multumesc. Offline #45 2009-02-17 12:51:04
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeshtelutza, anticonceptionalele le intrerupi cand vrei un bebe, sau din motive medicale, doar atat. nu se fac pauze periodice. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #46 2009-02-20 13:14:23
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeBuna ziua, Ultima oara a fost editat de julica26 (2009-02-20 13:16:06) Offline #47 2009-02-20 13:24:19
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeeu zic sa vorbesti cu medicul si sa ii spui adevarul....poate ca intre timp ceva prin organismul tau s-a schimbat si poate nu mai merg aceleasi pastile...l-ai cam invartit pe medic si asta se cam cheama automedicatie.... vorbeste cu medicul! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #48 2009-02-20 13:42:50
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeNu l-am invartit ca doar avea analizele mele in fata, doar i-am sugerat sa mi le dea tot pe astea in ideea ca am mai luat. Daca el vedea pe analize ca nu mi-ar fi bune nu mi le-ar fi dat, e medicul meu demult si are cabinet de planning deci se pricepe la astea. Oricum nu voi intarzia sa merg din nou la el, insa inainte de asta doresc sa stiu dc s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema cu Triquilar. Multumesc
Offline #49 2009-02-20 14:39:06
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativejulica, fiecare organism reactioneaza altfel la anticonceptionale. sunt fete care se simt f bine de la triquilar, sunt fete care se simt rau de la ele(de ex tu). Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #50 2009-02-22 14:41:34
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeam si eu o intrebare .am mare nevoie de un sfat.am luat 2 ani d zile AC yasmine.acum 3 luni de zile am fost la ginecolog si mi a zis sa le intrerup pentru 3 luni.este prima luna de pauza si nu mi a venit.mai sunt 6 zile din luna si menstra nu s a prezentat.contact sexual am avut in aceasta luna dar cu prezervativ.nu stiu ce sa cred.nu mi am facut nici un test de sarcina mai mult de frica.intrebarea mea este:se poate sa fiu insarcinata?pentru ca repet nu mi a venit ciclul.am avut niste dureri de burta ,m au durut si sfarcurile vreo 2 zile si am si niste secretii cum aveam si inainte.va rog mult de tot ajutati ma pentru ca nu mai rezist! Offline #51 2009-02-22 14:51:51
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativestai linistita nu ai cum sa fi insarcinata ...daca inaite sa iei ac mestra nu itzi era regulata asa o ai shi acum deci iti vine cum iti venea inaite de ac . iar daca te doare burta seamna ca ii pe drum shi trebe sa vina mestra Ultima oara a fost editat de papushik (2009-02-22 14:54:45) Offline #52 2009-02-22 15:54:01
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativemai degraba simptomele tale sunt spm, daca ai avut contactele protejate. Offline #53 2009-02-23 00:23:37
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativemultumesc fr mult.nu stiu ce sa cred.da inainte ciclul era dereglat nu mi venea in fiecare luna pe aceeasi data.sper sa fie bine.multumesc inca o data:*: Offline #54 2009-02-23 08:35:15
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negative
Acum, dupa intreruperea piluleor, ciclul va redeveni neregulat. Daca intarzie mai mult de 10 zile mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #55 2009-02-25 12:24:16
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeBuna , "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla" Offline #56 2009-02-25 13:03:16
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativetrebuie sa-ti vina in pauza de 7 zile, mai ai timp... Offline #57 2010-03-08 13:40:33
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeBuna. Iau de ceva timp Karissa si obisnuiam sa mai fac cate o pauza pe an, timp in care ciclul imi venea regulat in primele 3 luni, dupa care se dadea peste cap si devenea neregulat , asa cum l-am avut mereu. Pe 30 ianuarie am luat ultima pastila din folie si am decis sa fac o mica pauza. (inca ma intreb de ce). Sangerarea aferenta pauzei a venit pe 3 feb. La finalul lui feb am avut cateva contacte sexuale, toate protejate. Am verificat prez, erau ok..nu s-au rupt, nu nimic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|