|
Nu esti logat.
Intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negative-5#77 2010-04-12 14:13:33Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativebuna fetelor eu iau milligest de 1 an si 1 luna am hotarat sa fac pauza d o luna ar trebui s incep s iau p 30.4, momentan nu am avut nici o schimbare nu m-a durut nimic sa vedem k trebuie s imi vina cum o s ma simt...daca am fac pauza asta d acc. trebuie sa le incep dupa ce m-i se term mens???cum le luam d obicei sau cum??? .MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine,MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii… si :k�ra: produce Offline #78 2010-04-12 14:24:09
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativele reincepi din prima zi de sangerare si esti protejata d ela prima pilula.daca le incepi din orice alta zi esti protejata dupa 7 pilule. #79 2010-04-12 14:56:34Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negative
ms de ajutor destept a fost ala care a inventat forumul .MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine,MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii… si :k�ra: produce Offline #80 2010-06-02 12:10:39
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativebuna fetelor! vroiam sa stiu daca dupa intreruperea anticonceptionalelor este posibil ca menstra sa dureze mai mult ca de obicei.pt ca ieri am crezut ca am scapat dar azi iar au aparut cateva pete de sange.sper totusi sa nu o tina tot asa foarte multa vreme. Offline #81 2010-06-02 21:33:25
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeDa, e f posibil. Nu te panica. Publicitateloading...
#82 2010-06-23 15:37:28
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativedaca vreau sa intrerup luarea anticonceptionalelor trebuie sa termin toata tableta ? Offline #84 2010-06-23 23:31:36
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativebuna fetelor. am si eu o problema. am luat timp d 6 luni ac karisa, pe 29 martie le am intrerupt pt k al meu iubit a plecat din tara, insa nu le terminasem, le incepusem de 1 sapt. ultimul contact cu iubitul meu l am avut pe 28 martie. am luat si a doua zi pilula. dupa cateva zile mi a venit menstruatia, luna urmatoare mi a venit insa luna aceasta nu mi a mai venit..ar fi trebuit sa mi vina km p 11 si nimic pana acum....am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negativ amandoua. oare este o dereglare sau e posibil sa fie sarcina??si sa mi fi venit menstruatia peste sarcina?? Offline #85 2010-06-23 23:36:52
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeNu e sarcina sigur, ti s-a dereglat menstruatia pt ca ai intrerupt anticonceptionalele. Offline #86 2010-06-24 10:53:39
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeAm intrerupt si eu anticonceptionalele dupa cativa ani, deja este a doua luna de cand nu le mai iau. Nu am avut probleme cu ciclul, mi-a venit regulat, dar mi-au aparut cosuri ( deja ma gandesc daca sa le incep iar sau nu.... Sau poate problema asta o sa existe doar pana se obisnuieste organismul fara ele? Offline #87 2010-06-24 13:32:40
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeDaca ti-au aparut cosuri ... ramai cu ele. Offline #88 2010-06-24 14:16:49
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeDar eu nu aveam probleme cu cosurile, nici macar la pubertate...imi apareau doar inaintea menstruatiei unul , doua si atat Offline #89 2010-06-25 13:14:36
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeiau antic de 5 ani...oare nu ar fi indicata o pauza...nu imi doresc copil acum, insa am citit ceva care m-a speriat. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #90 2010-06-25 13:39:10
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativepai nu e nici o noutate ca poti sa faci AVC de la contraceptive.de asta in fiecare an sau din 6 in 6 luni faci niste analize si control la medic.de pauza nu stiu ce za zic onyca aici e doar decizia ta. #91 2010-06-25 14:04:20
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativece-i cert bine nu e..of vrreau si eu sa fiu miresica Offline #92 2010-06-25 14:05:49
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativesubliniez ca POTI sa faci nu ca O SA FACI.oricum daca nu ti-ai facut pe anul asta analizele specifice eu zic sa le faci... #93 2010-06-26 15:26:58
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeAs dori sa explice si mie, cine are cunostinte medicale, daca exista vreo legatura intre intreruperea anticonceptionalelor si caderea parului. Mantionez ca am observat o oarece subtiere si cadere excesiva a parului, atunci cand il spal (la pieptanat nu cade ) cam din perioada in care am intrerupt pastilele. Ar putea fi acesta motivul, luat ca o dereglare de hormoni sau... e e altceva? Nu sunt stresata peste masura, deci nu stiu ce ar putea fi, insa parul meu sufera sigur. Am luat Karissa timp de 3 ani, le-am intrerupt de 4 luni pentru ca vreau un copilas. Ultima oara a fost editat de loricica (2010-06-26 15:28:19) Offline #94 2010-06-27 19:56:55
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativeSe pare ca tot eu imi dau raspunsul! Ultima oara a fost editat de loricica (2010-06-27 19:57:27) Offline #95 2010-07-01 19:58:34
Re: intreruperea anticonceptionalelor poate avea efecte negativevroiam sa va intreb daca este posibil ca in urma intreruperii anticonceptionalelor sa apara spottingul.eu am renuntat la pastile acum 2 luni de zile,menstra am avut-o cam de o saptamana si un pic si azi am avut niste scurgeri maronii.sa fie oare de la intrerupere sau sa s-ar putea sa fie alt motiv? va multumesc anticipat!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|