|
Nu esti logat.
Nasterea normala-2#20 2009-01-03 15:01:44
Re: Nasterea normalacristinalex si cu epidurala simti cand te coase sa stii ma simtit pe propria piele crede-ma.Daliana e tare speriata de efectele de dupa epidurala si eu cred ca vrea sa stie cat e de dureros , asta depinde si cat ai stat tu in travaliu daca ai nascut greu sau usor, ai avut dureri groaznice sau nu, nu-i asa daliana ? Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-03 15:03:23) Offline #21 2009-01-03 15:02:18
Re: Nasterea normalala coasere m-a durut si pe mine mai rau ca la nastere, credeam ca nu mai termina! groaznic! si facusem epidurala........... si xilina...., nu stiu acuma daca epidurala ajuta si la coasere........., adica daca nu fac epidurala poate sa ma doara coaserea mai rau, ca a fost groaznica! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #22 2009-01-03 15:14:51
Re: Nasterea normalanu cred ca se poate mai rau daca zici ca te-a durut la fel de tare la coasere ca pe mine... dar tu ce efecte adverse ai avut de la epidurala? Offline #23 2009-01-03 15:40:13
Re: Nasterea normalaeu atunci nu mi-am dat seama, dar am citit acum pe net... si am constientizat.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #24 2009-01-03 19:46:17
Re: Nasterea normala
eu am facut epiduarla cand aveam contractii din 3 in 3 min ,apoi mi s-a rupt apa, si am nascut dupa 13 ore de la ruperea apei si 15 de la epidurala. rolul ei este de a ameliorara durerile, , de fap eu vreo 111 ore nu ami simteam nici o contractie desi eram monitorizata si ele erau,chiar am dormit f bine cateva ore bune, Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-03 19:57:40
Re: Nasterea normalacred ca depinde de fiecare cumm reactioneaza la epidurala Offline #26 2009-01-03 20:50:31
Re: Nasterea normalaeu am contractii de 3 saptamani cate 30-40 pe zi de mor There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #27 2009-01-03 21:18:16
eu zic sa mergi totusi sa te vada dr ta. e mai bine cred , mai ales cum ai spus si tu si bebele e mare, nu stiu daca ai vazut intrebarea , dopul gelatinos aa inceput sa cada? Offline #28 2009-01-04 12:34:44
Re: Nasterea normalanu stiu cum trebuie sa arate, stiu ca tot de atatea saptamani la vreo 2-3 zile imi apare pe chilot un mucus transparent ca o gelatina..., dr spunea ca dopul poate cadea in timp....., maine iau leg cu ea, dar eu deja intru in depresie, nu ma mai pot misca, ma doare burta, e mare, nu mai pot dormi pe nici-o parte, nu ma pot ridica din pat fara ajutor, adica imi e greu, mi-e frica sa nu strivesc copilul, nu mai am pofta de mancare, parca mi s-a dus copilul si in stomac, nu mai am chef de nimic, am numai cosmaruri si colac peste pupaza fata mea cea mare are niste probleme de piele acum, sa vedem ce zice dr, mi-e teama sa nu fie ceva contagios............. Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-04 12:35:46) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #29 2009-01-04 13:17:25
Re: Nasterea normaladaliana, ce vezi tu pe chilot sint bucati din dopul gelatinos....eu zic sa iti suni de indata dr si sa ii spui exact ce se intimpla. cit despre recuperarea dupa cezariana, nu pot spune decit ca nu regret nici o clipa ca am nascut asa, dimpotriva....ii multumesc doctoressei, pt ca a avut o mare influenta parerea ei exprimata undeva aici pe forum, despre nasterea naturala Offline #30 2009-01-04 15:02:50
daliana asa cum a spus rh acela este dopul galatinos, se spune ca daca incepe sa cada poti naste fie in 24 ore fie in 2 saptamani. ad cand e bebita pregatita sa faceti cunostiinta. Offline #31 2009-01-04 15:08:46
Re: Nasterea normalade 3 saptamani mi se tot scurge si nimic, i-am sus doctorei de acum 2 saptamani............si degeaba! Colul este de 3 cm, dar este inchis, prin urmare nu stiu daca e dop gelatinos, mai ales ca nu am nimic rozaliu, scurgerile sunt transparente sau usor untoase. Tocmai de aceea spuneam mai demult daca nu cumva am vreo candida, intrucat am luat antibiotice si imediat dupa terminarea tratamentului au inceput aceste scurgeri, dar sunt la 2-3 zile, nu ziilnice. Zilnic insa am o secretie apoasa, ca si cand ar fi apa, total transparente si uneori cat o nuca de mari, mereu schimb lenjeria. Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-04 15:15:13) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #32 2009-01-04 16:44:53
eu mi-am dorit f mult sa nasc natural, daliana , dar tot lacezariana am ajuns din cauza miopiei. Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #33 2009-01-04 19:48:00
Re: Nasterea normaladaliana, eu eram programata pt cezariana pe 5 decembrie....bebelika mea, dupa cum ma si asteptam de altfel, la ce semne de nerabdare mi-a aratat, a vrut sa vina mai repede cu o zi. asadar, a inceput travaliul. m-au bagat in sala de operatii, mi-au facut peridurala, mi-au pus sonda urinara si au inceput taierea nu vreau sa te sperii, dar eu am simtit cea mai mare durere din viata mea, desi pt doar citeva secunde, cind au inceput cred s-o scoata afara pe Ema....probabil ca asa de tare am incercat sa ma smucesc (imi erau imobilizate si miinile si picioarele) ca dr meu s-a speriat si mi-a spus sa ma linistesc ca nu mai face nimic atunci anestezista m-a adormit cind m-am trezit, dupa un somn plin de vise ciudate, burta disparuse ca prin minune, bebelika nu era acolo, eu ma simteam super ok, doar adormita tare...nu intelegeam prea bine ce s-o intimplat...credeam ca inca trebuie sa nasc toti m-au asigurat ca Ema e ok, ca totul a decurs normal, a aparut si sotul meu in usa salii de operatii, nici nu stiu cum de a reusit sa ajunga acolo, ca nu ai voie el o fost cel care a vazut-o primul pe Ema apoi au venit brancardierii si m-au dus in salonul de terapie intensiva, unde mi-au si adus-o dupa vreo 5-10 minute pe Ema nu mi-am simtit picioarele pt citeva ore, m-a durut operatia tare, dar imi faceau in permanenta anestezice. a doua zi dimineata, la vreo 19 ore de la operatie cred, m-am ridicat, ajutata bineinteles, dar m-am ridicat, desi durerea a fost mare, dar suportabila.....tot atunci i-am convins pe toti ca ma simt bine si ca pot merge la toaleta singura, tocmai ca sa imi scoata sonda aia nenorocita...si am reusit sa-ti spun ca tot a doua zi, spre seara, mi-am adus bebelika de unde stateau toti bebelusii, la mine in salon, singura, in brate? deci, cel mai important e cit de repede vrei tu sa te recuperezi, zic eu..repet, nu regret nici o clipa alegerea facuta, totul a decurs ft elegant drept urmare, la 4 zile de la operatie, eram deja acasa desi eu auzisem ca si aici la timisoara te tin o saptamina in spital, si asa si este Offline #34 2009-01-04 20:10:51
Re: Nasterea normalaeu am nascut pe 17 la 17.15 si pe 18 la 6 dimineata m-am dus singura la baie m-a ajutat f mult centura cu care eram legata - daca e legata strans te misti mai usor. ridicatul din pat era mai grelut defacutdar cu putin antrnament am reusit. eu am avut anestezie generala si nu am avut nevoie de calmante avand in vedere ca suport foarte bine durerea. daliana, mai ai 1 saptamana...chiar nu mai poti? mami de minuni Offline #35 2009-01-05 08:07:41
Re: Nasterea normalauf! nu dorm de la 4 noaptea, am avut contractii tot timpul, nici nospa nu m-a ajutat prea mult, azi imi sun doctora sa vedem ce facem, sunt un munte de oboseala, nervi, stres, etc., a inceput si fi-mea scoala, sotul serviciul, cat sa mai rezist? simt ca inebunesc, parca am un pietroi in burta, sincer. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #36 2009-01-05 09:37:05
Re: Nasterea normaladaliana, rabdare! hai ca numai un pic te mai chinui asa, si vine minunea :k?ra: Offline #37 2009-01-05 10:37:42
daliana ia nospa+ supozitor uscosin parca e in locul la scobutil, mie asdaia spus dr nospa+ supozitor uscosin, dupa 1 ora iar si daca nu a trecut sa-l sun, vezi si tu ce faci, dar mai bine intreab acum ai spus si tu dr ta? cine stie poate chiar azi avem un nou pe forum ? ce face fetita cea mare , cum se mai simte? Offline #38 2009-01-05 14:14:03
Re: Nasterea normalanu am reusit sa dorm nici pana acum..., am vb. cu dr. care abia maine vine din concediu, a zis ca ne vedem joi la cabinet........si ca fata e maricica....dupa gramele de la eco, cam atat, nimic multumitor pt mine....., deja am luat 3 nospa azinoapte, o sa iau un uscosin acum si sa ma bag iar in pat, am stat numai in pat, doar ce am mancat acum There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|