|
Nu esti logat.
Nasterea normala-3#39 2009-01-05 14:17:24
Re: Nasterea normalarh dar nu tb sa te taie dupe ce adormeai? tu ai facut anestezie generala nu daca ai adormit... Offline #40 2009-01-05 14:19:08
Re: Nasterea normaladaca respiri mai usor si contractiile au inceput sa fie dureroase, intr-adevar se apropie momentul atit de asteptat....ar trebui sa cronometrezi sa vezi la ce intervale de timp se succed si cit de lungi sint.... Offline #41 2009-01-05 14:46:49
Re: Nasterea normaladaliana, daca ajungi la cezariana nu te speria!! sincer eu dupa 7-8 ore de la operatie m-am dus singura la toaleta, defapt mai mult m-am tarat..., dar a doua zi eram aproape ca noua! p.s. in seara de 24 eu faceam curatenie generala in casa (frecat gresie, carat gunoi afara) si pe 18 nascusem... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #42 2009-01-05 15:27:52
Re: Nasterea normalaam citit linkurile laurei, din ce scrie acolo ce e bolduit am eu: There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|