|
Nu esti logat.
Viata dupa nasterea normala-3#39 2009-04-27 10:30:22
Re: viata dupa nasterea normalastiu daliana ca ai nascut normal si ca ai avut o recuperare nasoala ... dar ma asteptam pana acum sa-ti fi trecut. Doctorul ce zice? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #40 2009-04-27 11:14:17
Re: viata dupa nasterea normalacrema de galbenele este foarte buna,aveam niste dureri si m-am uns cateva zile,ustura un pic dar trebuie sa suporti ca trece,eu asa am procedat Offline #41 2009-04-27 12:27:19
Re: viata dupa nasterea normala
ce inseamna deranjeaza? eu dupa ce am nascut prima oara nu mai imi amintesc cum a fost, dar nu tin minte sa fi avut probleme There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #42 2009-04-27 15:01:42
adica in timpul contactului simt o oarecare durere in zona cusaturii, nu e insuportabila dar imi ia toata placerea.. si cand folosesc tampoane interne in perioada aia tot asa cusatura isi face de cap Offline #43 2009-04-27 22:07:15
Re: viata dupa nasterea normalape mine ma doare ca nici nu vreau sa aud de asa ceva......., zona cusaturii ma doare? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#44 2010-03-17 14:43:18
Re: viata dupa nasterea normalagagici ce s-a mai schimbat ? Offline #45 2010-03-17 14:50:09
si eu la fel, am poza in maternitate stand turceste Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|