homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-101

#1901 2009-04-22 08:40:28

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

Buna dimineata, acum imi beau si eu cafeluta  mornincoffee

Pass tu dormi si noi te pandim pe aici?

#1902 2009-04-22 09:05:23

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Negativ!!! 2-1 pentru testele negative, nu sunt gravida!  skitarg

Multumesc pentru sfaturi, fetili, dar TB nu am mai luat-o, am facut direct un test, cred ca mi-as fi prins urechile acolo  big_smile .
Si pumnii stransi pe care mi i-ati tinut ii iau pentru luna viitoare! big_smile

#1903 2009-04-22 09:06:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Asa sa faci Pass, sa iei pumnii stransi ptr luna viitoare puss

#1904 2009-04-22 09:10:28

passenger
Addicted member

Dimineata la 5 m-am trezit cu junghiuri in sani, ma dureau f tare pt ca dormeam pe burta.. Cred ca mai rau am facut cu progesteronul, pentru ca insarcinata nu sunt, iar ciclul nu vine... sunt in ziua 32 deja. Oare de asta nu vine? Ca am pus ovule?  hmm

#1905 2009-04-22 09:10:36

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele

pass ....treci la raport  chicot

garga  kram....nici vorba sa renunt la temp dar in timpul cm-ului nu o iau ca ....nu-mi place   big_smile

fetele eu maine plec la sibiu si va voi duce dorul cateva zile......poate am noroc si mai gasesc inca o graviduta  chicot  chicot

passssssssssssssssssssss

pass dar tu sti cand ai avut ov? ca daca a fost tarziu poate e prea devreme de test....oricum important e ca nu a venit  puss  par  kram  goodluck

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-04-22 09:12:47)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#1906 2009-04-22 09:10:52

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, Pass!Imi pare rau ca nu a iesit cum iti doreai, sigur luna viitoare...majoreta
Eu nu am facut sex cu sotul in fiecare zi, mi-am luat teste de ovulatie barza si am tras tare exact in zilele alea...mai exact 2 zile...9 si 10 ianuarie...Tu ai incercat cu teste de ovulatie?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1907 2009-04-22 09:14:59

passenger
Addicted member

Neata!
nu. eu am facut sex zilnic, la ce bun teste de ovulatie? zic ca am acoperit perioada fertila, dar tot nu am ramas..
nu sunt suparata, gagici!!  puss  par   zic punct si de la capat.. de fapt, sper sa vina ciclonul mai repede sa pot spune asta. luna viitoare trec iar la 'din 2 in 2 zile" imediat dupa cm si pana cand vine.

nuuuu, camy, nici vorba sa ma agat de asa ceva! habar n-am cand si daca am ovulat, ideea e ca si daca se intampla in ziua 20, la 12 zile dupa trebuia sa fi aparut ceva pe test, mai ales ca este test Barza, la asta apare mereu linia a 2-a rotfl chiar daca nu-i sarcina. (ati vazut pozele cu testul meu)

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-22 09:18:07)

#1908 2009-04-22 09:18:08

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

imi pare rau pass ca e neg  puss ...dar inca n-a venit, nu? asa ca... poate  gravida

bucklu ce frumos ai vb mi-a placut f mult "asa ca gandeste si tu ca Dumnezeu, cu care m-am certat si eu vreo 2 ani de atunci ca nu se uita in curtea mea, stie totusi ce sa faca si ne da totul la momentul potrivit.Trebuie sa ai incredere ca va fi bine si vei vedea ca asa va fi...Eu iti tin pumnii sa ai cat mai repede un bb sanatos in brate... " -  f frumos spus  kram

adina nici eu nu aveam mereu chef de sex, dar imi faceam pt ca ma gandeam la bb rodnar ...si treb sa muncim...incearca sa te gandesti si tu asa, poate functioneaza  puss ... spor la treaba  sexinpat

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1909 2009-04-22 09:20:08

passenger
Addicted member

inca n-a venit, desi ar face bine sa vina azi, daca nu, ma duc la dr. sa imi dea ceva sa il forteze sa vina. mi-a dat peste cap toata viitoarea perioada fertila, nu mai stiu cum sa calculez, pentru ca ciclul asta e dereglat!  skitarg
ca sa vedeti, din cauza ca ciclul n-a venit inca, tot ciclul meu menstrual a devenit de 30 zile in loc de 29!  grater  grater  bang  bang  si 29 era acceptabil, ma bucuram ca e regulat, acum pot spune ca am un ciclu de 30 de zile!!!

cris, acum ma lasi sa beau vin rosu si sa fac bai fierbinti????  lol

adina, mai bine nu te gandesti la copilasi cand faci sex!  sexinpat

Garga, ai facut progesteronul? il voi face si eu peste 3 saptamani. smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-22 09:36:32)

#1910 2009-04-22 09:52:53

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele si bine v-am regasit. Hristos a Inviat!
gata, inapoi la munca insa asa de bine mi-au priit zilele astea ... super.
nu mai iesisem de mult din buc.
vad ca nue nici o alta gravidutza pe listutza cea noua.
hmmm, iepurasul se pare ca n-a venit cu nici un  bebe in cosulet.
speram de acuma inainte.
pupici la toate feteleeeeeeeeeeeee.
puss  par

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-22 10:12:32)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1911 2009-04-22 10:21:47

bucklucica
Hero member

Ms, Fleurette, din pacate asa am simtit atunci, sa ma tot cert cu DD, dar pana la urma, desi eram inca suparata pe el, mi-a dat ce-mi doream exact pe 25 decembrie...prima zi a UCM.Tocmai de asta m-am gandit ca El ne da la momentul potrivit si ne da si de inteles ca e de acolo de sus...smile
Pass, unei prietene i-a iesit testul barza pozitiv abia la vreo saptamana dupa ziua cand trebuia sa vina cm...si are o fetita de 2 saptamani superba...eu zic sa nu mergi inca la dr sa-l faci pe dl cm sa vina, poate totusi e bebe
La mine a fost cam asa: am facut teste de ovulatie incepand de pe 6 ianuarie in fiecare zi, pentru ca am avut un cm fff nereglat in ultimele luni si nu stiam cand o sa ovulez.Pe 9 am avut ovulatia si am facut muuult sex, la fel si pe 10, iar dupa 7 zile mi-a iesit o liniuta fff slaba.Nimeni nu a crezut, dar am mai facut un test peste 3 zile si a iesit  perfect.Atunci am fugit la dr sa-mi dea tratament pt sustinere, ca mi-a fost teama sa nu patesc ca acum 2 ani.M-a trimis la echo si dr de acolo a zis ca nu sunt...smile...dar eu stiam ca da, asa ca am luat utro si nospa si acum am implinit 17 saptamani de sarcina...
Daca nu iti vine, fa un test de sange si apoi tratament sa-ti provoci cm. puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1912 2009-04-22 10:28:10

passenger
Addicted member

Felicitari pentru bebelic!  puss 
O sa astept sa vad ce se intampla, eu sper ori sa vina monstrul, ori sa imi iasa 2 linii. Orice, numai sa stiu clar!  signof10

#1913 2009-04-22 10:35:25

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Pass  puss Ata ete... nu a fost sa fie luna asta... Daca e negativ, poate ar fi bine sa vezi ce faci cu utrogestanul... atata timp cat il iei, ciclonul cred ca nu vine...

Adina, cred ca aseara a fost ceva in atmosfera... si al meu s-a tot dat pe langa mine, si eu nimic, nu stiu ce am avut... eu de obicei raspund pozitiv la asemenea tentatzii big_smile Dar am recuperat de dimineata  rotfl

Buklucica, cred ca voi face si eu teste de ovulatie luna asta... suna tentant... si sa bag forja zilele cu liniile aprinse, nu? Azi sunt in ziua 9 de CM, sa incep de azi sa fac?

Carra, bine ai revenit! Pe unde ai evadat?

Fleurette, ce mai fac gemenii? smile

Pup fetele! puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1914 2009-04-22 10:41:40

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Evadat la ai mei in oras - mai la munte. Alta viata decat in Buc.
Bafta multa accumaria luna asta si eu sunt fericita putin, ca asa cum arata temp incep sa intuiesc cand ovulez  - in ce zile ale lunii.
puss  par
chiar asa, ce or fi facand gemenii ???!!!!

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-22 10:42:05)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1915 2009-04-22 10:44:13

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ahaaaaaaaaaaaa asta era aseara? erau hormoni in aer?....pai bine mai fetelor de ce nu mi-ati dat si mie un semnal ca trebuie sa nu ne lasam aseara? .....ca eu am stat  rotfl....nu am stiut ca daca zic nu fac front comun cu voi  rotfl...offff ....hai lasa ca mi-a placut si mie  rotfl

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1916 2009-04-22 10:53:23

bucklucica
Hero member

Accumaria, daca ai cm regulat poti incepe din a 10-11 zi, dar daca nu e regulat, at poti incepe de azi.Eu le faceam seara si in functie de liniuta faceam sau nu sex. De exemplu pe 9 ianuarie am facut sex dupa o pauza de cateva zile, dar era liniuta de test mai pronuntata ca cea de control.Testele de ovulatie barza sunt ieftine, sunt 3 in set plus un test de sarcina si costa in jur de 170.000 lei.Singurul neajuns constatat de mine e ca trebuie sa-l tii in pipi mai mult decat scrie in prospect, eu il tineam in jur de 50 secunde.Si sa te uiti daca apare a doua liniuta ff clar, atunci e pozitiv si esti la ovulatie, dar si pt asta ia-ti o marja de cateva minute, mie nu mi-a aparut imediat a doua liniuta, ci dupa vreo 10 minute...mult succes!!!sa se lase cu bebe

Eric 3 ani si 7 luni

#1917 2009-04-22 10:53:24

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

mda, asta e, si mie imi pare rau acuma , si atunci, dupa am avut un sentiment de vinovatie, dar ce sa-i faci....nu era dispozitia necesara , , ma si gadilam foarte tare pe tot corpul si nu soportam nici o atingere....

sa speram ca v-om recupera zilele astea, trebuie , ca v-am zis ca a aparut ceva secretie transparenta si un pic muciloaginoasa si ar trebui sa profit de moment, nu?

buclukica sunt doar 3 teste de ovulatie???? cam putine ,....mi se par si cam scumpute totodata.....
eu intelesem de la fete ca testele de ovulatie Braza nu sunt prea bune , dar uite ca nu e chiar asa, eu am luat Owiew (sau cum s-o scrie ), anul trecut in septembrie, dar nu prea mi-a iesit mare lucru, oricum cred ca le-am facut prea devreme....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-22 10:56:04)

9 ani de copilarie ....

#1918 2009-04-22 10:54:22

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Buna fetele..bine v-am gasit big_smile as dori si eu sa ma alatur discutiei voastre pt ca si noi ne dorim un bb.
Felicitari din tot sufletul fetelor care deja asteapta ingerasi  al9leacer  si sper sa va calcam si noi pe urma.
As vrea sa va cer sfatul in problemuta mea: am luat pilule timp de 2 ani si am renuntat la ele in ian. pe 29 ian am avut prima menstra, apoi pe 28 feb. si acum dupa o intraziere de 23 de zile mi-a venit ieri sad
am avut 3 teste negative bineinteles grater dar parca tot mai trageam ceva sperante ca poate poate o fi ceva...ieri mi-a venit cu dureri imense si cheaguri fff mari sad
acum habar nu am sa imi mai calculez perioada fertila..
intre timp am fost si la control, am facut un beta hcg din sange negativ si el..si astept rezultatele de la un pap si o analiza de secretie.
sambata urma o ecografie transavaginala, insa acum cred ca va trebui sa o aman.. neutral
offfff am citit ce ati scris si am vaz ca trebuie multaaaaaaaaa rabdare ca s avem bb asa ca tare as vrea sa raman aici cu voi..poate poate vine barza si la noi signof10 .
va imbratisez cu drag si numai bine va doresc kram

Ultima oara a fost editat de sihaya (2009-04-22 10:55:24)

#1919 2009-04-22 10:58:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

bine ai venit sihaya....
asa e , e super greu , mai ales cand itit vine asa neregulat , sa-si calculezi perioada ovulatie, si eu sunt in aceeiasi situatie, dar trebuie sa te ghidezi dupa semnele corpului: secretie, dureri in ovare, etc.....

oricum , multa , multa rabdare si multa , multa ,multa dragoste smile

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.