homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-102

#1920 2009-04-22 11:04:24

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5

Multumesc mult adina big_smile
Doamne ajuta sa fie bine si la noi..acum incercam sa adoptam metoda sexului din 2 in 2 zile sau macar 3  tongue  poate vrea Doamne Doamne sa ne trimita un bb smile
Multa bafta si tie  smile

#1921 2009-04-22 11:05:29

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Bine ai sosit printre noi, sihaya.De ce nu incerci cu teste de ovulatie ca sa vezi perioada fertila?Eu dupa o pierdere de sarcina de acum 2 ani ma ghidam la fel ca voi, dupa semnele corpului si pauza, nu a fost nimic.De teste am aflat la un cabinet de acupunctura de la o tipa care le folosise si ramasese gravi in prima luna, asa am facut si eu si am ramas imediat...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1922 2009-04-22 11:07:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

sihaya, bine-ai venit!  smile
sfatul meu este sa mergi la eco., este bine sa verifici din cand in cand starea ovarelor, uterul, si daca tot ai programare, e pacat sa contramandezi.
intarzierea s-a produs din cauza ca ai renuntat de curand la AC., dar se regleaza organismul.
calculeaza perioada fertila dupa formula Ogino-Knauss. si sex la 2 zileeeee toata luna!
Bafta si sper sa ramai gravida in scurt timp, sa nu fii nevoita sa astepti atata amar de vreme!  par

Maria, ma gandeam si eu ca din cauza lui Utro. nu imi vine, nu am mai pus ovule.. sad

#1923 2009-04-22 11:08:32

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

bine ai venit sihaya.
si eu am lasat pastilutzele din nov anul trecut si pina acuma nici urma de bebe.
macar de luna asta nu mai am asa dureri mari la ovulatie cum am avut in primele luni ale anului de nu puteam nici sa ma ating pe burtica si eram mega balonata.
bafta multa !

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1924 2009-04-22 11:09:37

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pass, ai sunt cumva la cabinet....????
eu o sa incerc sa sun pt o programare dar dupa 15.30,
cand am vb eu ultima data , asisitenta nu era sigura daca miercuri sau joi dupa Pasti reincep, asa ca o sa incerc azi, poate am noroc si ma programeaza saptamana viitoare......

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#1925 2009-04-22 11:10:58

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Sihaya, multa bafta, sa nu munciti prea mult... sa fii din cele norocoase care raman din primele luni... wink goodluck

Multumesc Bucklucica.. Cm il am destul de regulat, cu ovulatia stau cam prost ca am avut-o si in ziua 11, si in 13 si in 17... deci ar cam trebui sa ma apuc sa fac teste... dar esti sigura ca e ok sa-l tii atata in pipi?

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1926 2009-04-22 11:12:34

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Multumesc buklucica!M-as bucura mult sa-mi spui si parerea dr.tau,ambele sarcini eu le-am pierdut la 5-6sapt...
In afara de infectii cu anumiti virusi,am citit si de sindromul antifosfolipidic,ceva legat de coagulare,cam complicat si mi-e ca dr.de aici de care imi place ff.mult nu stie...

Ma rog pt.tine sa ai un bebe sanatos!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1927 2009-04-22 11:15:22

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu am sunat., pt. ca au program dupa ora 16... sad
am sa sun neaparat sa intreb de Utrogestanul asta, sa stiti ca da efecte adverse chit ca e pus intravaginal. pe mine ma doare capul de cateva zile, am sanii durerori de azi dimineata, ma dor f tare, ametesc. asta pentru ca intra in organism si actioneaza!!  skitarg  sunt f nervoasa pe concediul dr. mele, nu am avut cum sa dau de dna. dr. sa intreb si eu una-alta si acum am intarziere de ciclu si teste negative, mi-e ca am facut mai mult rau!  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-22 11:16:08)

#1928 2009-04-22 11:22:20

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bine ai venit Sihaya, sper ca tu sa nu astepti asa mult timp ca noi bebele, sa vina mai repede smile

#1929 2009-04-22 11:24:58

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

pass iar te impacientezi inainte sa afli daca e intr-adevar o problema? tu iubita lasa gandurile negre.....o sa vb cu dr si daca doamne fereste nu a fost bine te gandesti atunci ce si cum puss

bine ai venit sihaya

pe mine ma dor tare sanii.....daca sapt trecuta cand nu-mi venea ma dureau asa ziceam din start ca-s burticoasa...chiar si fara teste  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1930 2009-04-22 11:31:12

sihaya
New member

Fetele sunteti niste scumpeee  hjarta multumesc mult pt raspuns...si pentru incurajari mai ales  puss
chiar aveam nevoie sa ma descarc..si stiam forumul de mai mult timp:)
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine big_smile si eu va doresc sa aveti bbei sanatosi si cat mai repede  al9leacer
Am incercat cu teste de ovulatie..am gasit de la o firma cam necunoscuta..minut se numeau..si nu mi s-au validat deloc..nici unul dintre cele 3 sad..mi s-au facut un roz uniform...fara nici o liniuta:(
asa ca am renuntal la ele..poate altele or fi mai bune.
si eu am zis sa merg la eco..macar sa stau de vb cu dr...sa stiu ca sunt bine ..offf tare mult m-am mai agitat ..sper sa fie bine smile

#1931 2009-04-22 11:47:06

bucklucica
Hero member

Accumaria, nu e nicio pb daca il tii mai mult in pipi, doar sa nu depasesti linia de maxim.Eu am pierdut ovulatia in prima luna din cauza ca nu am stiut bine sa le folosesc.In a doua luna m-am specializat...smile...in prima luna am ratat ovulatia pt ca m-am uitat prea repede la test si era a doua liniuta fff slaba si m-am culcat, iar a doua zi am vazut pe noptiera de langa pat testul cu liniuta a doua fff clara...am crezut ca mor de ciuda...
Sihaya, eu am folosit barza, nu stiam de minut...Nu am prea crezut in ele, dar acum cred...adica am realizat ceva ce ne chinuiam de 2 ani in numai 2 luni...
Liliana, abia astept sa vad si eu ce zice dr la care merg azi de tine.Eu zic sa nu te gandesti la o incompatibilitate inca...sper sa iti dau vesti bune deseara...
puss la fete

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1932 2009-04-22 11:47:14

Alina Elena
Insomniac member

salutare fetele. v-am citit dar nu am avut timp sa scriu pana acu.

sihaya salutare, bine ai venit printre noi. sa dea DD sa vina beb la tine repede si sa nu astepti prea mult.

garga mc pt informatie, m-ai mai linistit ca ai zis ca e bun progesteronul. sper  sa vina bebe cat mai repede si sa creasca sanatos.

pass imi pare rau ca e negativ testul, dar poate nu s-a pozitivat inca. daca nu e bebe , poate va fi luna viitoare. trebuie sa speram.
adina si eu m-am certat cu sotul ca el are chef si eu nu. parca a inebunit. cred ac a fost ceva in aer zilele astea. mie abia mi-au trecut monstrii si el voia musai. si aseara eram tare obosita si nu aveam chef deloc. poate recuperam diseara. daca mai are chef ca e cam ciufut. chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-22 11:47:47)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1933 2009-04-22 11:52:20

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Hristos a Inviat!
buna fetelor, ma scuzati ca nu am mai intrat de ceva timp dar am fost foarte ocupata apoi plecata si tot asa poate ati crezut ca nu mai dau nici un semn de viata  roll

noi nu suntem insarcinati facem tot posibilul  big_smile mai ales ca luni am fost la niste prieteni in vizita, ea este insarcinata in 3 luni si fina ei in 8 luni Doamne ce fata frumoasa era superbaaaaa de-a binelea, ma gandeam prima data ca o sa fie grasuta tare (de felul ei este grasuta ca mine asa era cand a ramas insarcinata) dar deloc in afara de burtic nu este deloc grasuta, picioarele mici, sanii nu exagerati de mari, este o frumoasa foc si la fata era frumoasa dar parca acum si mai frumoasa si ochii aia negrii ii straluceau asa frumos si buzele carnoase, ce mai m-a terminat si al meu sot la fel mi-a zis ca e frumoasa foc  big_smile  big_smile
Da Doamne sa arat si eu macar pe jumatatea ei cand o-i fii insarcinata  rugaciune  rugaciune
V-am pupat dulce
Bun venit sihaya!  applause

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1934 2009-04-22 12:01:03

sihaya
New member

Multumesc muuult fetele pt primirea calduroasa smile  hjarta
O sa incerc si eu testele de ovulatie barza...poate poate big_smile oricum va tin la curent cu investigatiile la dr.
Va tin si voua pumnii stransi wink
Acum oare cand pot incepe sa fac teste de ovulatie? Din a 14 a zi a ciclului sau...chiar sa incep prin ziua 12...? ca nua m habar cand o fi perioada de ovulatie..
Si as mai avea o intrebare putin off topic...eu am mai avut un user mai demult aici pe forum...din pacate nu mai am detaliile si am fost nevoita sa creez unul nou..nu as vrea sa am probleme..oricum o sa scriu numai de pe userul asta, insa nu stiu daca trebuie sa raportez sa fie totul clean wink
Va pup cu drag smile

Ultima oara a fost editat de sihaya (2009-04-22 12:05:30)

#1935 2009-04-22 12:09:52

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

fete...eu tokmai am aflat de o tipa care incerca de vreo 3 ani sa ramana gravida...ca a reusit...a fost la o tipa din asta care face acupunctura...o chinezoaica...si a facut nu stiu cate sedinte si acum e gravida...am ramas foarte surprinsa si normal ca m-am bucurat pt ea...mai ales ca stiam ca-si doreste f mult un bebe...bine am inteles ca in acelasi timp in care facea acupunctura facea si un tratament ...dar oricum ideea e ca treaba a tinut smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#1936 2009-04-22 12:31:31

Alina Elena
Insomniac member

myrela22 a scris:

Hristos a Inviat!
buna fetelor, ma scuzati ca nu am mai intrat de ceva timp dar am fost foarte ocupata apoi plecata si tot asa poate ati crezut ca nu mai dau nici un semn de viata  roll

noi nu suntem insarcinati facem tot posibilul  big_smile mai ales ca luni am fost la niste prieteni in vizita, ea este insarcinata in 3 luni si fina ei in 8 luni Doamne ce fata frumoasa era superbaaaaa de-a binelea, ma gandeam prima data ca o sa fie grasuta tare (de felul ei este grasuta ca mine asa era cand a ramas insarcinata) dar deloc in afara de burtic nu este deloc grasuta, picioarele mici, sanii nu exagerati de mari, este o frumoasa foc si la fata era frumoasa dar parca acum si mai frumoasa si ochii aia negrii ii straluceau asa frumos si buzele carnoase, ce mai m-a terminat si al meu sot la fel mi-a zis ca e frumoasa foc  big_smile  big_smile
Da Doamne sa arat si eu macar pe jumatatea ei cand o-i fii insarcinata  rugaciune  rugaciune
V-am pupat dulce
Bun venit sihaya!  applause

te iertam mirela ca nu ai mai intrat de mult. chiar ma gandeam ce s-a mai intamplat cu tine..
chicot
lasa ca o sa fii si tu insarcinata si o sa arati super fain.  kram toate femeile gravide sunt dragute. au ceva aparte. si am o presimtire ca vei fi si tu cat de repede. gravida

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-22 12:32:38)

#1937 2009-04-22 12:34:20

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

bine ai venit sihaya, sa ai parte de un test poz cat mai curand posibil  kram

myrela bine ai revenit  puss ... oricum sunt de parere ca mamicile si miresele au o aura deosebita, parca stralucesc din interior de fericire  al9leacer

multumim de intrebare fetelor, acum cred ca dorm pt ca am reusit sa mananc drob si varza calita big_smile ...am simtit miros de sarmale pe sala (de la firma) si mi s-a facut o pofta nebuna de varza  rodnar

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-04-22 12:37:19)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1938 2009-04-22 12:55:27

Alina Elena
Insomniac member

fleurette au inceput poftele? chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-22 12:55:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.