homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-32

#590 2009-06-09 14:46:28

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Aha, dar paharul de vin mi-l da si ma intreaba daca vreau sa iau si eu  lol
E dus......precis cineva i-a bagat in cap chestii de genul asta....vreo baba cu mentalitati......

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#591 2009-06-09 19:49:55

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor voua cand v-au trecut greata si oboseala? Dupa 12 saptamani? Nu am vomitat decat rar, dar greata persista mai ales de la 3.30 dupa amiaza pana seara cand ma culc.
Saptamana ce vine am intalnire cu obstetriciana mea si pana pe data de 1 iulie trebuie sa fac primul ecograf morfofetal (sper ca am zis bine). Am emotii mari, mai ales dupa ce am citit la Aspirante ceea ce s-a intamplat cu Dduina sad...

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#592 2009-06-10 09:03:03

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

flower nici eu n-am avut mult timp greturi, sa stii ca mai am si acum mom cand am greata, dar f slab...e momentul sa te mai lase, cam asa m-au lasat si pe mine in sapt 12-13  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#593 2009-06-10 09:31:00

Juli
Hero member

Flower, eu am avut greturi si stari de rau pana aproape de 16 saptamani. Eu nu am vomitat decat o data, dar greata am avut din plin.
Iar cu oboseala va trebui sa te obisnuiesti  big_smile O sa accentueze pe masura ce creste burtica. Vei vedea ca nu vei mai putea merge repede ca obosesti, nu vei mai urca scarile asa usor  big_smile

#594 2009-06-10 10:30:27

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

juli...daca tot mananci cirese asa mult ...(ca si eu mananc cam 1/2 kg in fiecare seara ) am si eu o intrebare ...mai aparte  rodnar Ti s-a intamplat sa ai scaun mai inkis la culoare (gri inchis) pana acum ???
Intreb pt ca nu pot sa-mi dau seama daca e de la elevit sau ...de la ce mananc ...pt ca in afara de cirese ...mananc ca de obicei ..mancare(nimik deosebit )
Maine ma duk la dr si o sa o intreb daca e ...dar pana atunci vroiam sa aud si parerea voastra, daca s-a mai confruntat cineva cu prob asta pana acum .
Va  puss si va urez o zi minunata!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

Publicitate

loading...

#595 2009-06-10 10:45:27

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor....

se pare ca am ajuns si eu aici - oricum imi doream nespus de mult  si dumnezeu mi-a ascultat rugile...

pe marea majoritate a a gravidutelor le cunosc de la topicul celalalt (pipa, fleurette,love_t,juli etc)

eu am aflat acum 2 zile  : testele facute sunt inca slabe - am 5 in total ...

ultima menstruatie a fost pe 7.mai, iar ovulatia pe 26.05 ....

dupa menstruatie maine as face 5 saptamani, dupa ovulatie abia am intrat in 3 saptamni...

zice-ti si mie cand ii voi auzi inimoara , la 6 saptamani de la menstruatie sau la 6 saptamni de la concepere?

aseara la doctor, a depistat ceva un ffffffffffffff mic puctulet , unde doctorita crede ca se va forma, dar nimic nu e sigur deocamdata.....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-10 10:45:50)

9 ani de copilarie ....

#596 2009-06-10 11:13:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

woooowwwww felicitarile mele adinagrig!!! applause
ma bucur din suflet pentru tine pt ca stiu cat de mult iti doreai si de cand il asteptai pe bebe puss

sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie, deci bebe s-ar vedea dupa 6 saptamani de la UM

#597 2009-06-10 11:21:16

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

freealy25 a scris:

juli...daca tot mananci cirese asa mult ...(ca si eu mananc cam 1/2 kg in fiecare seara ) am si eu o intrebare ...mai aparte  rodnar Ti s-a intamplat sa ai scaun mai inkis la culoare (gri inchis) pana acum ???
Intreb pt ca nu pot sa-mi dau seama daca e de la elevit sau ...de la ce mananc ...pt ca in afara de cirese ...mananc ca de obicei ..mancare(nimik deosebit )
Maine ma duk la dr si o sa o intreb daca e ...dar pana atunci vroiam sa aud si parerea voastra, daca s-a mai confruntat cineva cu prob asta pana acum .
Va  puss si va urez o zi minunata!

hai ca ma bag eu sa iti raspund tongue nu are legatura cu ciresele. e de la elevit, de la fierul din elevit mai precis puss
aceeasi chestie ai observa-o daca ai manca spanac si daca nu ai lua elevit wink

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-10 11:25:01)

#598 2009-06-10 11:31:00

Juli
Hero member

freealy, da, am observat ca e parca mai inchis, si tare greu iese  tongue
Cred ca tot de la cirese mi se trage  big_smile
Dar nu gri, ci mai inchis putin.
Mi s-a intamplat cand am mancat spanac mai mult sa am un scaun mai verde...

Adina sarcina o calculezi de la data ultimului ciclu menstrual, nu ai treaba cu ovulatia aici. Deci maine ai 5 saptamani. Cand te duci la medic si te intreaba in cate saptamani esti, tu trebuie sa-i spui saptamanile de la ultima menstruatie.
La mine s-a vazut la aprox 8 saptamani, caci atunci m-am dus la prima eco.
Eu zic sa te duci atunci, nu are rost mai devreme. Apoi la 12 saptamani pt prima morfologie fetala.
Nu te stresa, stai linistita. O sa fie bine par

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-06-10 11:32:05)

#599 2009-06-10 12:13:38

freealy25
Full member

merci de rasp . pipa...si eu ma gandeam sa nu cumva sa fie de la elevit ...de la fier ...
De la spanac si urzici ...stiu ca iesi mai ..verde ..dar ..cel putin de dimineata..era gri , v-am zis .
Atunci , cred ca nu mai e cazul sa mai intreb dr ...
rodnar
Adina ... majoreta  majoreta  majoreta Bine ai venit in club! Sa dea DD sa fie sanatos si sa creasca mare bebe  alaturi de mamika lui !Si...nu in ultimul rand ...Sarcina usoara!

#600 2009-06-10 12:41:53

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

al meu nu a fost verde de la spanac si urzici tongue.
Si eu mananc cirese in prostie dar nu am observat ceva schimbat. Poate depinde si de organism.
Dar de cand iau elevit (din luna a 3-a) e mai inchis scaunul, d-aia am zis ca poate si la tine tot de acolo e.
Eh...fiecare cu scaunul ei  lol

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-10 12:43:57)

#601 2009-06-10 12:45:51

adinagrig
Insomniac member

va multumesc fetelor, pentru urari...
sa de-a Dumnezeu ca toate sa avem bebei sanatosi  si sa fie totul bine....

deci maine as avea 5 saptamani....

offf, acum parca nu mai am rabdare sa merg la eco si sa vad ca totul e ok....adica sa-i aud inimioara....

9 ani de copilarie ....

#602 2009-06-10 13:29:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adinagrig a scris:

zice-ti si mie cand ii voi auzi inimoara , la 6 saptamani de la menstruatie sau la 6 saptamni de la concepere?
..

la 8 sapt de sarcina... deci 6 de la concepere smile

mie insa mi-a zis dr ca o sa-i ascultam inimioara la 12 sapt grater nu mai am rabdaaareee.....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#603 2009-06-10 13:34:05

adinagrig
Insomniac member

katami a scris:

adinagrig a scris:

..

la 8 sapt de sarcina... deci 6 de la concepere smile

mie insa mi-a zis dr ca o sa-i ascultam inimioara la 12 sapt grater nu mai am rabdaaareee.....

te cred , si eu sunt la fel.....dar se pare ca mai am destul de asteptat...

9 ani de copilarie ....

#604 2009-06-10 13:35:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ei, da la eco poti sa-l vezi mai devreme... eu am prima pozica de la 5 sapt si 4 zile hjarta

e o... fasola tongue dar stii ca e acolo si te linistesti smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#605 2009-06-10 13:58:49

freealy25
Full member

pipa.. rotfl fiecare cu scaunul ei...haioasa mai esti ... wink
eu iau elevit de-abia de la 6 luni jumate.  puss

#606 2009-06-10 19:23:42

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fetelor, mancati cirese si orice fruct, ca nu fac rau...; July, alui tau poate i s-a acrit de ciresele din frigider si d'asta nu te mai lasa tongue; eu ma inteleg cel mai bine cu corcodusele big_smile ca de obicei.

Flower, eu nu am avut greturi deloc... dar oboseala e din ce in ce mai accentuata; depinde de fiecare; nu-ti face probleme, o sa fie bine la eco puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#607 2009-06-10 20:49:57

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

lili pala a scris:

thanandar a scris:

Mi-am luat tensiunea si o am 12 cu 8, dar tot ma doare in moalele capului.Lili si pe tine tot acolo te-a durut? Nu e o durere puternica, dar sacaitoare. MI-e teama sa nu fie ceva grav.

Ai luat paracetamol? Ca trece...crede-ma!
Daca nu, atunci poate ar fi bine sa te duci sa faci o analiza la urina (proteinele din urina...). Daca apar, atunci fuguta la dr! E bine ca nu e mare tensiunea. Sa stii ca am mai auzit de femei pe care toata sarcina le-a durut capul...
Pe mine ma doare tot capul (atunci cand ma doare), dar imi trece cu paracetamol...

BUCKLU,  o sa-ti povestesc pe larg. chiar daca au trecut aproape 7 ani, am jurnalul in care am scris tot! numai sa-mi gasesc timp sa scriu, ca e mult de scris... lol

Am luat paracetamol si s-a mai diminuat durerea dar nu a trecut.
Mercik oricum

#608 2009-06-11 08:43:02

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

Felicitari adinagrig si sarcina usoara...eu l-am vazut pe bebe la 6 saptamani si cateva zile(de la menstruatie) si dl dr mi-a aratat cum ii bate si inimioara...prima morfofetalata la aproape 13 saptamani atunci cand s-a vazut si ca e baietel(cam in proportie de 75 la suta sigur a spus medicul).
Flower, eu am vomitat crunt pana la 15 saptamani...acum e mai bine... in ultima saptamana am mai vomitat dar mai rar si greata tot ocazional...acum pot sa si gatesc...yupiii. applause ...la treaba asta cred ca se bucura cel mai tare sotul ca a fost la cura perioada asta...multa sanatate tuturor..pup

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-11 08:44:01)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.