homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-30

#552 2009-06-04 11:22:22

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

buna fetele....am o nedumerire..sper sa ma puteti ajuta...la ultimile analize mi-au gasit o infectie urinara si mi s-a prescris trat cu antibiotice timp de 7 zile 1cp la 6h si niste ovule...medicul a spus sa repet urocultura dupa ce termin tratamentul...7 zile se implinesc exact maine seara la ora 6...e ok daca fac urocultura maine dimineata sau sa astept pana luni?ca aveam de gand sa merg in clinica pt rezultatele la culturile de coli facute saptamana trecuta oricum...va multumesc...pupici si multa sanatate tuturor

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-04 11:22:54)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#553 2009-06-04 15:22:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

walkiria_c a scris:

buna fetele....am o nedumerire..sper sa ma puteti ajuta...la ultimile analize mi-au gasit o infectie urinara si mi s-a prescris trat cu antibiotice timp de 7 zile 1cp la 6h si niste ovule...medicul a spus sa repet urocultura dupa ce termin tratamentul...7 zile se implinesc exact maine seara la ora 6...e ok daca fac urocultura maine dimineata sau sa astept pana luni?ca aveam de gand sa merg in clinica pt rezultatele la culturile de coli facute saptamana trecuta oricum...va multumesc...pupici si multa sanatate tuturor

asteapta MINIM o sapt....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#554 2009-06-04 15:28:28

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

walkiria_c a scris:

Walkiria am avut si eu infectie urinara chiar in primele saptamani de sarcina...nu trebuie sa astepti luni, Doamne fereste. Astepata cateva zile (2-3) si repeta urocultura. Normal ar fi sa nu mai ai nici un simptom (adica sa urinezi des, sa te usture) dupa tratament. Mie mi-au dat numai antibiotoce permise in sarcina nu si ovule si tot mi-a trecut.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#555 2009-06-04 18:59:16

walkiria_c
Full member

simptome nu prea am avut...urinat un picut mai des, dar nu exagerat...in rest nimic....am sunat intre timp la laborator si mi-au zis ca luni e ok daca o fac...merci pt raspunsuri...va pup...aaa..si inca ceva vroiam sa intreb...am facut Torch si mi-a iesit "Ac Anti CMV-IgG 0.168" si "Ac Anti CMV-IgM 0.171", ambele negativ....le scriu numai pe astea 2 pt ca dr mi-a spus sa le repet la 18 saptamani...dar nu mi-a zis daca au iesit rau sau daca trebuiesc repetate pt ca asa se face....voi ce stiti?merci

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-04 18:59:25)

mami de Eduard Andrei

#556 2009-06-05 09:17:08

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

inseamna ca nu ai avut si nici nu ai citomegalovirus (CMV).
Eu pe-astea nu le-am mai repetat, le-am facut la inceput la 8 saptam si de atunci nu am mai facut nimic...nici o analiza.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#557 2009-06-05 11:07:27

walkiria_c
Full member

de ce oare mi-o fi spus sa le repet?m-a pus pe ganduri...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-05 11:08:09)

mami de Eduard Andrei

#558 2009-06-05 12:24:36

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
Sunt graviduta in 32 sapt si acum 3 nopti , fiind intr-o stare de semisomn, am avut senzatia unei pocnituri in crestetul capului dupa care a inceput sa ma doara capul si de atunci nu m-a lasat. Durerea de cap nu e puternica dar e sacaitoare. Tensiunea mi-am luat-o acum 1 sapt si o aveam 11 cu 7. Ce poate fi? Voi aveti dureri de cap in sarcina sau ati avut?
Mercik

#559 2009-06-05 14:38:18

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

thanandar, dar acum cat ai tesiunea?
Ia-o din nou, e posibil sa-ti fi crescut. Daca e mai mare, mergi la medic.
Eu am avut dureri de cap pt ca eram deshidratata, mi s-a dat un pracetamol si mi s-au administrat perfuzii (aveam tensiune mica).

walkiria, probabil ca te-a pus sa le repeti pt ca nu ai anticorpi pt CMV (adica tu ai IgG negativ) care sa te fereasca de vreo infectare si atunci esti expusa.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#560 2009-06-05 18:55:42

katami
Platinum member

walkiria_c a scris:

de ce oare mi-o fi spus sa le repet?m-a pus pe ganduri...

ti-a zis sa le repeti TOCMAI pt ca ai igg neg.... si, Doamne fereste, exista riscul de a le face in timpul sarcinii, chestie care e naspa tare.... iar dr tau vrea sa se asigure ca n-ai nik.... e ok asa, bucura-te ca ai un dr care te pune sa faci toate analizele lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#561 2009-06-06 11:49:27

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

thanandar a scris:

Sunt graviduta in 32 sapt si acum 3 nopti , fiind intr-o stare de semisomn, am avut senzatia unei pocnituri in crestetul capului dupa care a inceput sa ma doara capul si de atunci nu m-a lasat. Durerea de cap nu e puternica dar e sacaitoare. Tensiunea mi-am luat-o acum 1 sapt si o aveam 11 cu 7. Ce poate fi? Voi aveti dureri de cap in sarcina sau ati avut?
Mercik

buna, si eu sunt in 32 saptamani. daca te doare capul poti lua un paracetamol, ca trece...algocalmin nu-i voie.
daca te suspectezi de cresterea tensiunii, fa-ti rost de un tensiometru si monitorizeaza-ti tensiunea de 2 ori pe zi.
fii atenta la eventualele edeme ale fetei (daca ti se umfla pleoapele...etc )
daca din contra tensiunea este mica, o poti creste putin band apa minerala. trebuie sa te hidratezi corect.
de ce zic? si eu am patit exact ca tine intr-o noapte, in plus am avut stari de voma. pana acum am avut 2 puseuri de tensiune: o data 14 si o data 16 (valoarea mare - sistolica ). si dr mea s-a cam speriat cand i-am zis. mi-a facut atunci control complet: si eu si bebe. si m-a atentionat ca daca mai fac o data, ma interneaza pt monitorizare si tratament.
sanatate!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#562 2009-06-06 13:01:49

walkiria_c
Full member

merci pt raspunsuri fetele...si intr-adevar am noroc sa am un asa dr..bine am facut ca l-am schimbat pe cel dinainte..asta desi e fff solicitat trateaza fiecare aspect cu maximum de atentie, raspunde la telefon tot timpul pt orice fel de intrebari, etc...multa sanatate si voua..

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-06 13:02:06)

mami de Eduard Andrei

#563 2009-06-06 17:14:31

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele!
Am si eu o intrebare pentru cele care au facut morfologia fetala de 22-24 sapt.Ce fel de echo se face?2D sau 3D? Cu sonda vaginala sau abdominal?Luni la ora 12:15 am programare si mi-e o teamaaaa...sad...sper sa fie ok...
Juli, si al meu parca cotrobaie prin burtica, nu stiu ce tot cauta, e fff activ...
Fleurette, ce mari s-au facut deja bbii tai...majoreta
Lili, mai ai putin.Nasti normal sau ceza?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#564 2009-06-06 17:39:04

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

L a mine a fost o combinatie de  2D cu 4D. Si se face pe burtica ...

da, mai am 7 saptamani. cezariana. a doua...

fetelor, acum ma duc sa ma intalnesc cu fleurette! e in Suceava! super, de-abia astept sa ne cunoastem!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#565 2009-06-06 17:42:54

bucklucica
Hero member

Ce tare!Da-i cate un pupic pt fiecare bb si pt ea de la mine...puss
Multumesc mult pt raspuns,Lili.Sper sa nu te superi, dar o sa mai vreau sa stiu cum a fost cand ai facut ceza...cat de repede ti-ai revenit etc...puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-06-06 17:45:37)

Eric 3 ani si 7 luni

#566 2009-06-06 22:47:26

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

bucklucica a scris:

Buna, fetele!
Am si eu o intrebare pentru cele care au facut morfologia fetala de 22-24 sapt.Ce fel de echo se face?2D sau 3D? Cu sonda vaginala sau abdominal?Luni la ora 12:15 am programare si mi-e o teamaaaa...sad...sper sa fie ok...
Juli, si al meu parca cotrobaie prin burtica, nu stiu ce tot cauta, e fff activ...
Fleurette, ce mari s-au facut deja bbii tai...majoreta
Lili, mai ai putin.Nasti normal sau ceza?

2 d cu 4 d si pe burta, cu sonda iti baga doar daca i se pare ca e colul semideschis sa vada mai bine
lili pala de ce faci cezariana acum? la prima a fost normal?

Ultima oara a fost editat de daliana (2009-06-06 22:48:21)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#567 2009-06-06 23:06:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

lili pala a scris:

L a mine a fost o combinatie de  2D cu 4D. Si se face pe burtica ...

da, mai am 7 saptamani. cezariana. a doua...

fetelor, acum ma duc sa ma intalnesc cu fleurette! e in Suceava! super, de-abia astept sa ne cunoastem!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#568 2009-06-07 15:48:36

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

lili pala a scris:

thanandar a scris:

Mercik

buna, si eu sunt in 32 saptamani. daca te doare capul poti lua un paracetamol, ca trece...algocalmin nu-i voie.
daca te suspectezi de cresterea tensiunii, fa-ti rost de un tensiometru si monitorizeaza-ti tensiunea de 2 ori pe zi.
fii atenta la eventualele edeme ale fetei (daca ti se umfla pleoapele...etc )
daca din contra tensiunea este mica, o poti creste putin band apa minerala. trebuie sa te hidratezi corect.
de ce zic? si eu am patit exact ca tine intr-o noapte, in plus am avut stari de voma. pana acum am avut 2 puseuri de tensiune: o data 14 si o data 16 (valoarea mare - sistolica ). si dr mea s-a cam speriat cand i-am zis. mi-a facut atunci control complet: si eu si bebe. si m-a atentionat ca daca mai fac o data, ma interneaza pt monitorizare si tratament.
sanatate!

Buna !
Mi-am luat tensiunea si o am 12 cu 8, dar tot ma doare in moalele capului.Lili si pe tine tot acolo te-a durut? Nu e o durere puternica, dar sacaitoare. MI-e teama sa nu fie ceva grav.

#569 2009-06-07 18:13:24

bucklucica
Hero member

Ms, Daliana! puss Am niste emotiiiiiiiii.........rugaciune sper sa fie totul ok...

Eric 3 ani si 7 luni

#570 2009-06-07 20:13:37

katami
Platinum member

o sa fie, bluklu.. n-are ce sa nu fie puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.