homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-28

#514 2009-06-01 13:14:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

pokemon a scris:

katami, eu am auzit ca orice persoana care e la scoala la zi: elev, student si zic eu, ca in categoria asta intra si master...

tre sa ma informez exact.... si sa ma hotarasc daca imi convine, ca masteru l-as duce si cu bebe, nu e asa solicitant... nush daca imi mconvine sa-l intrerup.... da' vad eu :

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#515 2009-06-01 13:15:54

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Nu ma daore cand stau ci doar cand ma misc si merg  sad ma dor acele oase pubiene cred....

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#516 2009-06-01 13:58:51

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

fetele, iar eu PARANOIA...
simt de vreo trei zile niste intepaturi dureroase prin burtica. uneori mai simt si prin spate niste dureri. e normal? simtiti si voi? eu la ultimul control pe masa (din cauza tensiunii) am sangerat. acum nu as vrea sa ma duc la dr si sa ma urce iar pe masa. nu mai vreau sa sangerez! sa stau asa?

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#517 2009-06-01 14:07:21

Juli
Hero member

Lili, bebe misca?
Ai luat no-spa? Ia 3 no-spa pe zi, chiar daca nu doare mereu si vezi cum te simti. Si urmareste miscarile bebe-ului.
Dar medicul nu ti-a zis nimic? Colul e scurt, deschis/inchis?
Nu inteleg cum din cauza tensiunii sa sangerezi la control....

#518 2009-06-01 15:11:57

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

de dimin simt o jena in partea de jos, la chilot...desi am chilotii largi si colatii la fel...nu inteleg de ce...pana acum n-am avut probl asta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#519 2009-06-01 17:29:17

Juli
Hero member

ce fel de jena? durere?
poate sunt ei pe jos  smile

#520 2009-06-01 17:29:43

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami, nut re sa ai 12 luni lucrate; dak de ex ai 8 luni, in restul de 4 luni se calculeaza sal minim pe economie parca? chiar am avut o discutie la serv pe tema asta azi; mai intereseaza-te oricumm, dar NU EXISTA NICIUN CAZ IN CARE SA NU IEI NIK; iar masterul nu se pune? doar liceul si facultatea; masterul e considerat ceva suplimentar, ca si cum ai urma niste cursuri?

Fleur, nu-l simt, dar azi m-au durut ovarele?.. si ma dor cand stau la birou? cand ma ridic imi trece durerea. Tu simti ceva? Am inteles ca dupa 4.5 luni?

Aaaa si am avut niste intepaturi jos.. inauntru? nush d c?

Lili, dak intepaturile sunt puternice, mergi la doc.. eu asa zic... poate vrea bebe sa vina mai devreme big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#521 2009-06-01 23:19:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Crssy85 a scris:

Katami, nut re sa ai 12 luni lucrate; dak de ex ai 8 luni, in restul de 4 luni se calculeaza sal minim pe economie parca? chiar am avut o discutie la serv pe tema asta azi; mai intereseaza-te oricumm, dar NU EXISTA NICIUN CAZ IN CARE SA NU IEI NIK; iar masterul nu se pune? doar liceul si facultatea; masterul e considerat ceva suplimentar, ca si cum ai urma niste cursuri?

yikes e prima data cand aud asa ceva... am intors legea aia pe toate partile si NU scrie nik de genul asta... din pacate. am sa ma interesez, dar... mi se pare greu de crezut sad oricum, saru-mana

cat despre master... nu e mai facultativ ca... facultatea. sau, de ce nu, ca liceul. nici astea nu sunt obligatorii... a, ca sunt mai multi care le fac, da... da' teoretic, asa cum se adauga masterul ca vechime la pensie, normal ar tb sa se considere si la asta. dar nah... legile la noi is cam dupa ureche, incat nu ma astept la are lucru sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#522 2009-06-02 00:04:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

lili pala a scris:

fetele, iar eu PARANOIA...
simt de vreo trei zile niste intepaturi dureroase prin burtica. uneori mai simt si prin spate niste dureri. e normal? simtiti si voi? eu la ultimul control pe masa (din cauza tensiunii) am sangerat. acum nu as vrea sa ma duc la dr si sa ma urce iar pe masa. nu mai vreau sa sangerez! sa stau asa?

Mai fetelor, eu citesc la voi si ma crucesc... cum adica control pe masa??
Aici este interzis, nu iti face nimeni control pe masa.
Si la 14 saptamani cand a trebuit sa imi fac analiza de secretie nu s-a bagat nimeni, au zis ca ei nu fac asa ceva... si au luat secretie doar de la intrarea in vagin.
Acum cu cat inainteaza sarcina, chiar nimeni nu se mai atinge de mine sa ma urce pe masa  wow

Eu nu stiu ce sa iti zic... normal nu ar trebui sa sangerezi deloc... doctorul nu a zis nimic cand a vazut ca sangerezi?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#523 2009-06-02 08:56:34

fleurette
Hero member

dr mea a zis ca la urmat eco imi face normal, nu mai face intravaginal dupa 14 sapt

crssy nu stiu daca ceea ce simt eu sunt ei...am mai simtit ceva furnicaturi si impunsaturi usoare, dar nu stiu daca erau ei sau organele mele  tongue

#524 2009-06-02 09:20:15

Juli
Hero member

Love, la noi medicii fac si controale pe masa.
Acum eu nu am patit nimic. ce am observat este, ca la controlul pe masa, la mine nu s-a facut cu acele departatoare, ci doar a examinat colul, daca e lung sau nu si daca e deschis sau nu. Si asa a fost mereu de cand am ramas gravida.
O prietena a mea a avut probleme cu colul (a facut cerclaj) si tot ii facea control pe masa (ca avea o secretie cu stafilococ si ii recolta periodic).

Fleurette, poate sunt ei, ca la tine sunt doi  smile Intravaginal nu se mai face decat in primele 12 saptamani max, pt ca dupa aceea creste bebe si se vede bine. Mie asa mi-au zis medicii la care am fost.

#525 2009-06-02 09:44:07

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Helaaaaau....
Am fost ieri la control si Victor nu e intors  chicot desi puteam sa jur contrariul.
Probabil s-a pus cu capul in jos si nu i-a placut, asa ca s-a pus cum are mai mult loc. smile

#526 2009-06-02 09:52:49

fleurette
Hero member

pai mai are timp sa se intoarca...stie el mai bine  tongue ... cat e de mare acum? ti-a mai spus?

#527 2009-06-02 09:54:57

pipacslany
Hero member

fleurette a scris:

pai mai are timp sa se intoarca...stie el mai bine  tongue ... cat e de mare acum? ti-a mai spus?

am uitat sa il intreb ca proasta...dar DBP este 79 mm si are un femuras mic tzuca-l tot de 53 mm.
si dormea hjarta, desi eu cred ca se prefacea  chicot  e cam smecher el

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-02 09:55:30)

#528 2009-06-02 10:12:24

lili pala
Sr. member

Stefan se .. zbate  lol la greu. Misca saracutul cat are si el loc.
Pt dureri iau no-spa, cate 2/zi dar tot ma doare. Doamne fereste sa nasc acum, am de-abia 32 saptamani.
Dr mea niciodata nu mi-a spus cum e colul, la nici un control (de 2 ori pe masa pana acum).Spunea doar "normal", nu am auzit nici lungime, nimic...
Acum fac cate un echo pe saptamana (am nororc ca nu tre sa platesc, am o dr super draguta) ca sa ma linistesc. Sambata ma duc din nou.
Ma intreb si eu: daca echografic totul e normal, inseamna ca Stefan e OK, nu? Teoretic ar trebui sa duc pana la capat...

#529 2009-06-02 10:14:21

pipacslany
Hero member

Am gasit niste tabele pt valori femur si DBP.
Daca vreti spuneti-mi ca le trec si aici ca sa va orientati smile
Lili Stefan e bine mersi, relax.Ce fain ca faci ecografii saptamanal, si gratis...e de vis tongue

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-06-02 10:15:17)

#530 2009-06-02 11:54:30

Juli
Hero member

Lili, stai linistita, Stefan e bine. Nu vei naste acum, in nici un caz. Deci practic vei duce pana la termen  smile
La controlul pe masa nu-ti poate spune dimensiuni ale colului, ci doar apreciaza manual si observa daca e inchis.

Si al meu se misca si loveste, se impinge de uneori ma doare, il simt cum misca mana/piciorul si le duce dintr-o parte in alta. Nu stiu cum e asezat, nu-mi dau seama.....

#531 2009-06-02 13:24:47

Juli
Hero member

Mai fetelor, al meu se misca aproape in continu de peste 2 ore....se impinge cu maini/picioare, fatie mana/picior (ce-o fi) dintr-o parte in alta, acum e in mijlocul burtii si parca cotrobaie pe acolo......o fi vreo problema?  va ca devin si eu paranoia

#532 2009-06-02 13:54:22

lili pala
Sr. member

are zile mai agitate, asa e si al meu... urmeaza api cateva zile de calm cand te speri ca nu mai misca la fel ca inainte... lol asa am patit si eu.
sarcina asta imi iese pe ochi! (pana sa iasa pe unde trebuie rotfl2
mai fetelor, am auzit si eu o barfa: a nascut bahmu prematur? nu ca m-as uita la emisiunile ei... asa ca mama ma intreb.... saraca...stiti ceva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.