homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-29

#533 2009-06-02 13:59:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Juli, stai linistita ca au si ei perioade din astea de aerobic  rotfl
Pipa, acum 2 saptamani, a mea statea pe orizontala, deci stai linistita ca are timp sa se intoarca.
Lili, da a nascut Bahmu, un baietel de 900 de grame parca... cica sunt bine... Nici eu nu ma uit la emisiunile ei dar sunt la curent cu stirile ca citesc libertatea online  chicot

http://www.libertatea.ro/stire/cand-l-a … 41784.html

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#534 2009-06-02 14:01:28

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

da, am auzit si eu ca a nascut prematur...mi-a spus al meu sot, ca el mai citeste presa, eu n-am timp...cica a nascut un copil de 900 gr si sta la incubator, saracii de ei
fetelor pai cand o sa inceapa la mine sa miste atunci sa ma tin tare, cred ca o sa vine vai si amar de organele mele interne  lol ... oricum ar fi astept in fiecare zi cu mare nerabdare sa miste  big_smile
lili ce bine ca faci eco des...ce norocoasa esti  wink ... eu cred ca o sa-l duci pe Stefan pana la tremen fara probl, nu vrea sa iasa mai repede  tongue

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#535 2009-06-02 14:07:34

sunshine16
Banat
Site

Am uitat sa va zic, ieri am fost si eu la doctor, si am vazut-o pe mandra care s-a si intors in pozitie de evadare  rotfl
partea proasta e ca am o infectie urinara  sad
si nu inteleg de la ce... am citit ca acum in ultimul trimestru sunt foarte des intalnite aceste infectii... de ce oare?
partea buna e ca nu e o infectie din aia sa ma deranjeze cand fac pipi, sau sa ma usture, etc. e pur si simplu o secretie mai abundenta, dar eu am crezut ca e normal ca in ultimul trimestru sa ai o secretie mai abundenta... asa citisem pe alte site-uri..  hmm

#536 2009-06-02 14:19:19

fleurette
Hero member

e bine ca n-ai facut candida pana acum ... cica e f des intalnita la gravidute ... apropos aveti probl cu hemoroizii?

#537 2009-06-02 14:28:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

love_t a scris:

Am uitat sa va zic, ieri am fost si eu la doctor, si am vazut-o pe mandra care s-a si intors in pozitie de evadare  rotfl
partea proasta e ca am o infectie urinara  sad
si nu inteleg de la ce... am citit ca acum in ultimul trimestru sunt foarte des intalnite aceste infectii... de ce oare?
partea buna e ca nu e o infectie din aia sa ma deranjeze cand fac pipi, sau sa ma usture, etc. e pur si simplu o secretie mai abundenta, dar eu am crezut ca e normal ca in ultimul trimestru sa ai o secretie mai abundenta... asa citisem pe alte site-uri..  hmm

infectie urinara cu secretie?  hmm

oricum, probabil ca apar din cauza ca in sarcina e imunitatea scazuta si o iau razna tot felu de bacterii/fungi etc.... oricum, daca vrei sa nasti cu cezariana nu ai de ce sa te stresezi din cauza infectiilor.......

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#538 2009-06-02 14:31:16

sunshine16
Banat
Site

Da, chestia cu candida am auzit si eu... ca s eface dec in sarcina.
Katami, m-a pus sa fac pipi intr-un pahar si a bagat un betisor ( ca un test de sarcina ) si mi-a zis ca am o infectie urinara. Mi-a dat niste ovule, a zis ca nu imi da antibiotice ca toate analizele mele sunt bune.
Dar ai dreptate... o sa nasc prin cezariana si nu stau sa ma stresez din cauza unei infectii urinare.

#539 2009-06-02 15:09:31

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Multam fetele, cred ca facea aerobic Love  lol la un moment dat parca batea cu pumnul in burta ca si cum ar fi batut la usa..... big_smile Acum s-a mai potolit, doar se fataie cu mana sau piciorul de colo, colo.

Am auzit si eu ca a nascut Bahmuteanu.
Cand am fost in spital venise la control intr-o seara tarziu. Am vazut-o pe hol. Nu era ok sarcina si urma sa vina a doua zi sa vada daca-i face cerclaj sau nu...mai multe nu stiu.....Doamne fereste....mi-e frica cand citesc de-astea

Eu pana acum nu am avut probleme nici cu hemoroizi sau infectii....dar mai am..... big_smile sper sa nu ma procopsesc....nici secretie multa nu am...decat cea obisnuita.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#540 2009-06-02 15:17:53

katami
Platinum member

love_t a scris:

Da, chestia cu candida am auzit si eu... ca s eface dec in sarcina.
Katami, m-a pus sa fac pipi intr-un pahar si a bagat un betisor ( ca un test de sarcina ) si mi-a zis ca am o infectie urinara. Mi-a dat niste ovule, a zis ca nu imi da antibiotice ca toate analizele mele sunt bune.
Dar ai dreptate... o sa nasc prin cezariana si nu stau sa ma stresez din cauza unei infectii urinare.

eu asta nu prea pricep... ce ae urinara cu ovulele... alea se baga intravaginal, din cate stiu eu lol da' ma rog, o fi stiind dr tau ce stie wink

cine-i bahmuteanu asta, ma? ca eu nu ma uit la tv...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#541 2009-06-02 16:52:53

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Bahmu e nevasta lui Prigoana, dar neoficial e o mare tzatza care, cumva, si-a facut loc in televiziune. Asta e celebrul cuplu care s-a casatorit si a divortat de n ori in ultimii ani; acum s-au casatorit pt a 4-a oara.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#542 2009-06-02 23:53:26

katami
Platinum member

aha, saru-mana puss

#543 2009-06-03 13:22:31

fleurette
Hero member

mai devreme am avut intepaturi in vezica urinara...m-am cam speriat si am luat repede un no-spa si vad ca s-a oprit...eu nu ma sperii asa repede din orice, dar acum am ajuns tare panicoasa  sad

#544 2009-06-03 16:05:44

Juli
Hero member

Probabil sunt ei pe acolo si se zbenguie  big_smile
Mai ma inteapa si pe mine jos si simt cum da el in vezica si ma face sa ma duc la toaleta  smile si fac cateva picuri si gata  big_smile

Apropo de Bahmuteanu, mi-a zis o asistenta ca nici nu avea grija de ea, fuma, bea cafea si nu a urmat recomandarile medicului de a sta linistita. Avea si cerclaj facut. Cica de multe ori a venit cu hemorargie.

#545 2009-06-03 16:16:07

fleurette
Hero member

se poate juli sa fie ei ... poate au incep sa se lupte si au scapat un picior in vezica mea  lol

pai e atunci e bine ca adus copilul pana la 7 luni daca nu a avut grija, nu inteleg ce e asa greu sa stai cuminte 9 luni, doar nu e o viata...mai ales cand te gandesti ca alea 9 luni afecteaza copilul toata viata  sad

#546 2009-06-03 16:20:07

Juli
Hero member

Ei, Fleur, fite de vedete, sa arate ca sunt independente si ca pot sa faca multe indiferent de situatia in care sunt.....imi spunea asistenta aia ca dupa ce i-a facut cerclajul, s-a dus sa fumeze......

Tu ii simti pe bebei deja? nu simti nici o lovitura sau zvacnitura prin burta?  smile

#547 2009-06-03 16:56:13

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

aoleo, sa fumeze....

idioata...doamne nu pot sa cred...

sincer mi se pare indamnisibil sa fumezi in timpul sarcinii oricat de inrait ai fi...

chiar nu poti sa te abtii 9 luni?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-03 17:08:50)

9 ani de copilarie ....

#548 2009-06-04 09:00:26

fleurette
Hero member

adina am avut si eu colege care fumau la greu, dar cand au ramas n-au mai fumat...decat atunci cand erau ffff nervoase si sa ca se descarce fumau, dar in toata sarcina au fumat 4-5 tigari ... noi nu intelegem si din cauza ca nu fumam, dar cred ca totul treb facut cu masura  wink

juli simt ceva, dar destul de slab si nu in fiecare zi...simt niste gadilaturi si mici impunsaturi...mai sunt mom cand simt ca se intareste un anumit loc si cand pun mana acolo e tare, iar in jur e moale, adica semn ca se misca si sta cu capul sau cu fundul acolo (ca sunt mai mari si tari)  big_smile ... ma mai bucur de liniste pana o sa inceapa cu picioarele si mainile sa ma ia la bataie ... tu la cat ai simtit cum treb?

#549 2009-06-04 09:11:17

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

adinagrig a scris:

aoleo, sa fumeze....

idioata...doamne nu pot sa cred...

sincer mi se pare indamnisibil sa fumezi in timpul sarcinii oricat de inrait ai fi...

chiar nu poti sa te abtii 9 luni?

eu am o prietena care a fumat la ambele sarcini la greu, zicea ca nu se putea abtine si dr. i-a spus ca mai rau isi face daca se abtine..............Fireste ca nu sunt de acord, doamne fereste peste ani cine stie ce probleme poate avea copilul din aceasta cauza.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#550 2009-06-04 10:41:57

Juli
Hero member

Fleur, cand se intareste e posibil sa ti se contracte uterul. Cand or sa creasca o sa-ti dai seama mai bine  smile
Ce frumos sa-i simti pe amandoi  hjarta sa vezi cand o sa inceapa sa joace fotbal pe acolo  lol
Al meu parca cotrobaie, cauta ceva pe acolo... big_smile si uneori imi bate in burta  lol

Apropo de fumat am vazut-o si eu pe una la coafor cu ditamai burta (mai avea putin) si a fumat vreo 3 tigari cat am stat eu acolo (cam 1 ora)........

#551 2009-06-04 10:46:18

fleurette
Hero member

abia astept sa-i simt, in fiecare zi astept un sut de la ei:))

pai bate si el in burta poate ii raspunde cineva  lol

sunt femei care fumeaza in timpul sarcinii si n-au probl...altele care au grija si iau medicam, se feresc de efort si alte probl...si au probl cu sarcina....asa ca depinde de norocul fiecareia si de ce ne rezerva  DD rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.