homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-35

#647 2009-06-14 10:24:18

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

2 patratele de 100 g fiecare? big_smile

E bine, Buck, pretul de care zici tu.. esti din Bucale? Nu mai stiu.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#648 2009-06-14 10:46:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Crssy85 a scris:

2 patratele de 100 g fiecare? big_smile

lol
bine zici tu, si-alea tot patratele sunt big_smile

#649 2009-06-14 10:50:14

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

voi cu ciocolata fetele si eu numai cartofi copti tongue nu ma pot satura sa mananc cartofi copti  va

#650 2009-06-14 11:21:22

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

eu mananc cel putin 1 inghetata pe zi de cand am ramas gravida, nu ma pot abtine de la inghetata....restul dulcurilor nu ma atrag in mod deosebit

ce putin platiti fetelor pt eco....eu am platit pt 2d 400 ron ....n-am intreb cat e 4d, mi-a fost teama...cica e mai mult ca e sarcina gemelara...ce aiurea  sad

am si eu o probl...sotul zice ca-s nebuna: de 2 zile nu m-am mai ingrasat 100gram....eu care luam in fiecare zi 200-300grame....el zice din cauza ca am trecut pe fructe (mananc mult pepene, cirese si capsuni)..am fost ieri la tara si m-am simtit atat de bine, parca nici nu eram gravida...am mom cand ma tine burta si ma trage in jos, dar ieri n-am avut nimic...ii mai simt, iar sotul ii adude cum inoata...sper sa se dezv normal, stiam ca in per asta cresc cel mai mult si de aia ma sperii ca nu mai iau in greutate  sad

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#651 2009-06-14 12:31:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu zic ca e datorita alimentatiei fleurette. daca ai manca doar cartofi prajiti sigur te-ai ingrasa.
dar fructele sunt foarte usoare smile

Publicitate

loading...

#652 2009-06-14 12:50:17

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Dap, Cryss, de 100 g fiecare patratzca...smile...
Sunt din Constanta...aici parca sunt mai mici preturile ca la voi.
Fleurette, nu tre sa te agiti ca nu ai mai luat in greutate, nici nu cred ca ar trebui sa-ti urmaresti greutatea zilnic...Sa stii ca o sa observi ca ai perioade cand pui pe tine si perioade cand stagnezi...e normal...cum ar fi daca am pune incontinuu.....chicot...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#653 2009-06-14 15:39:49

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

fleurette a scris:

eu mananc cel putin 1 inghetata pe zi de cand am ramas gravida, nu ma pot abtine de la inghetata....restul dulcurilor nu ma atrag in mod deosebit

ce putin platiti fetelor pt eco....eu am platit pt 2d 400 ron ....n-am intreb cat e 4d, mi-a fost teama...cica e mai mult ca e sarcina gemelara...ce aiurea  sad

am si eu o probl...sotul zice ca-s nebuna: de 2 zile nu m-am mai ingrasat 100gram....eu care luam in fiecare zi 200-300grame....el zice din cauza ca am trecut pe fructe (mananc mult pepene, cirese si capsuni)..am fost ieri la tara si m-am simtit atat de bine, parca nici nu eram gravida...am mom cand ma tine burta si ma trage in jos, dar ieri n-am avut nimic...ii mai simt, iar sotul ii adude cum inoata...sper sa se dezv normal, stiam ca in per asta cresc cel mai mult si de aia ma sperii ca nu mai iau in greutate  sad

doamne ce norocoasa! eu am luat 31-32! la prima sarcina doar 18 si mancam zilnic inghetata! no problem cand esti tanara..

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#654 2009-06-15 10:19:03

fleurette
Hero member

multum fetelor...asa este...nu trebuie sa iau in fiecare zi in gr, dar cred ce sunt paranoia si de aia  big_smile ...de ieri i-am tot simtit, aseara din cauza ca am dormit prost s-au trezit si ei...si m-au cam chinuit...acum vad ca atunci cand ma ridic in picioare ii simt la bine cum se agita...pana acum am luat 6,5 kg si am 18 sapt...sa vedem pana la sf cu cat o sa ajung... nu pot sa mananc mult pt ca nu are loc in burta, trebuie sa mananc putin si des, ca altfel nu mi-e bine ...oricum ma duc des la toaleta, cred isi fac loc si nu mai lasa nimic sa le ocupe spatiu  rotfl ... multum daliana, dar ma apropii si eu de 30 ani, asa ca nici prea tanara nu sunt  tongue

#655 2009-06-15 10:24:01

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fleurr, acum ii simti clar?
Ce superrrr, oare cum e sa simti doi dintr-o data? Iti dai seama cum misca fiecare?
Lasa kg, avand in vedere ca ai 2, cred ca te incadrezi in normal.
Iar cu toaleta, asta e. E bine, inseamna ca-ti functioneaza rinichii bine. Tu sa bei multe lichide, caci nu te deshidratezi cu caldura asta si avand in vedere ca lichidul in care stau bebeii se reface des, trebuie sa bei apa multa ca sa aibe de unde lua.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#656 2009-06-15 10:37:19

fleurette
Hero member

pe amandoi o data inca n-am ajuns sa-i simt, mai ales ca sunt si aproape unul de altul...au doar 1 mm distanta intre ei...dar simt cand se rasucesc, cand se misca, ieri seara am simtit ca ma inteapa usor pe o lungime de 10 cm, cred ca-si ascutea unghiile pe mine  lol ... sambata dimin cand mancam am simtit de la baiat ca si cum mi-ar fi tras una sau era junghi, inca nu am deslusit clar pt ca a tinut f putin ... oricum abia astept sa-i vad la eco, am eliberat camera lor ieri si ma uit cu nostalgie, imi imaginez cum o sa fie...abia astept sa-i tin in brate  al9leacer ... dupa urmat eco ne gandim la nume si ne ducem sa luam patuturi, mobila si carucior mai asteptam  smile

#657 2009-06-15 10:41:14

Juli
Hero member

Uau, super....eu sunt in urma cu achizitiile.....nu am luat nici patut, nici carut, camera inca nu mi-a modificat-o, dar am zugravit  smile
Doar hainute am luat....cred ca sunt maniaca dupa haine  big_smile

#658 2009-06-15 11:36:49

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Eu am luat aproape tot ce cred ca-mi va trebui...nu am cumparat cadita de baie si nici pat.
Stef va dormi primle luni in landou (asta daca voi avea puterea sa ma ridic de nu-s cate ori pe noapte sa-l alaptez si apoi sa-l pun si la loc), apoi vom vedea. La primul copil patul a fost de decor pana la un an. Asa ca... nu are rost sa investesc in ceva inutil. Prefer sa ma odihnesc bine noaptea...
Asa am facut si la fetita  si nu am avut probleme cu ea - doarme in camera ei de pe la trei anisori...
Faza aiurea la noi e ca avem numai doua camere si nu am camera pt Stef. La inceput va sta cu noi in camera, dar dupa, nu prea stiu ce o sa facem. Fetita intra in clasa I si are nevoie de liniste...
Imi doresc din suflet sa ma mut la ceva mai mare, dar cu criza asta... creditele sunt extraordinar de scumpe si nu facem fata la rate.

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#659 2009-06-15 11:46:23

fleurette
Hero member

asa e lili, spatiul e o mare probl ... dar sunt convinsa ca o sa va vina un ajutor, o sa vedeti voi  kram

#660 2009-06-15 14:04:20

Juli
Hero member

fetele cum e cu contractiile ca eu nu mai stiu daca am sau nu....??

Deci la mine e cam asa: bebe sta in dreapta; tot acolo (sus langa buric) uneori se intareste si se ridica in sus ceva rotund si mare sau lunguiet si mi se deformeaza burta ca se duce in dreapta.....dar tot acolo mai misca si el.....ma tine cateva secunde

Deci e contractie sau este bebe cu capul? (ca e in sus capul lui si fundul jos in pelvis). Lamuriti-ma si pe mine.....

#661 2009-06-15 15:19:33

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

juli., aceeasi kestie se intampla si la mine.La fel se "bubuteaza"intr-o parte sau in alta, se intareste...si nu stiu daca sunt contractii sau e bebe smile (orikum , nu sunt dureroase)

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#662 2009-06-15 15:21:53

Juli
Hero member

Nici pe mine nu ma doare, dar simt uneori parca.
Ce-o fi de fapt?
Doctorului i-ai spus?

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-06-15 15:22:10)

#663 2009-06-15 15:29:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai e bebele care se misca si se intinde.
Ia incearca sa il impingi usor, sa vezi ce se muta imediat  lol
Eu asa ii fac Anastasiei si riposteaza dupa cateva minute  rotfl  ko

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#664 2009-06-15 15:35:57

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

nu i-am spus acest lucru pt ca ...mie mi se pare normal .
Azi am fost la dr si mi-a iesit o candidoza la analiza de la lama .Mi-a dat clotrimazol (ovule) unul seara.Nu e grav din ce mi-a zis ea...se face des in sarcina candidoza.
Kestia mai nasoala e ca ...mi-a luat tensiunea si o aveam 12/7 si ...nu e prea bine pt ca mi se umfla picioarele. Mi-a zis sa o iau in fiecare zi ..iar daca ajunge la 13 cu ...sa ma duk la un cardiolog ca nu e de bine.Si...nu ma mai lasa sa lucreeeeez.Vrea sa-mi iau medikal. bang
Asa ca ...de sapt viit s-ar putea sa stau acasa...o sa ma plictisesk teribil...

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#665 2009-06-15 15:36:45

Juli
Hero member

Pai si se ridica asa in sus?? va Sta asa nemiscat?? Ce-o avea?
Mie mi-e frica sa imping, ca ma gandesc ca e capul acolo....

Contractiile cum ar trebui sa fie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.