homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-37

#685 2009-06-16 22:34:29

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Multumesc mult, fetelor.

Cu siguranta voi tine cont de sfaturile voastre. Deocamdata ma confrunt cu mici crampe in partea inferioara a abdomenului, pofte, dorinta de a manca alimente cuplate cu muraturi, oboseala, mici intepaturi la ovarul drept, ceva greturi si o pofta crescuta de mancare...si dorinte indecente  sexinpat dar sotului meu ii e  frica. (Asta e ca in filmele cu prosti wow )

Am omis un lucru important: am stabilit impreuna cu sotul sa nu spunem nimanui pana nu avem certitudini ca e totul ok, dar azi am avut surpriza sa aflu ca Bucurestiul si Elvetia ( el lucrand pt un grup romano-elvetian) au aflat ca va fi tatitc. Nu mai conteaza ca parintii mei nu stiu  applause  rotfl

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-06-16 22:39:44)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#686 2009-06-16 22:50:12

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu te sfatuiesc s ail lasi pe bebe in pace... si sa nu faceti prostii  chicot
Flowerpot are un fix cu baile fierbinti... eu am cu  sexinpat  lol
Aaaa, bineinteles... sa nu bei alcool si sa nu fumezi.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#687 2009-06-16 23:06:33

witty_ina
Sr. member

Ok, "sefa"!!

Oricum, la cat e de socat sotul meu, mai are putin si imi citeste din Biblie.

Va pup si pe maine

#688 2009-06-16 23:22:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

love_t a scris:

Eu te sfatuiesc s ail lasi pe bebe in pace... si sa nu faceti prostii  chicot
Flowerpot are un fix cu baile fierbinti... eu am cu  sexinpat  lol
Aaaa, bineinteles... sa nu bei alcool si sa nu fumezi.

si eu la fel, am acelasi fix... si ni s-a dus viata sexuala perfecta de rapa.. inlocuita cu "ai grijaaaaaaa, auuu, usooor" rodnar

si eu tot la 5 sapt si 4 zile l=am vazut pe bebe smile

ina, felicitari!! applause sa va dea Dumnezeu sanatate voua si lui bebe! aaaa... si tu esti in poza de la avatar? rodnar ca daca da, m-am indragostit lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#689 2009-06-17 01:06:40

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

eu m-am  sexinpat  de vreo 4 ori toata sarcina  chicot  si as mai fi vrut cateodata dar al meu are impresia ca il vede Victor lol asa ca nimic, de am si uitat cum se face big_smile
baie in schimb nu fac nici eu.
felicitari ina si o sarcina usoara si frumoasa puss

Publicitate

loading...

#690 2009-06-17 08:05:13

witty_ina
Sr. member

Abia am facut ochii si am si intrat pe forum asa ca BUNA DIMINEATA.

Din cate vad eu am burtica cea mai mica - 4 sapt si 4 zile -. A fost cel mai frumos cadou de ziua mea - de acum 2 zile - palind cu desavarsire in fata celor venite de la familie si prieteni (mai ales ca am asortat vestea si cu pastile de nifedipin, stilnox sau xanax - functie de problemele de sanatate ale celor din jur).

O mare teama este cauzata de faptul ca sotul meu are diabet non-insulino dependent asa ca astept cu nerabdare prima vizita la medic.

Voi cum sunteti?

ps. Da, eu sunt in poza inainte sa iau 10 kg  bang

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-06-17 08:06:07)

#691 2009-06-17 08:47:31

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

witty, ai fost la eco, sau ti-ai programt ceva?

eu am teoretic azi dupa ultima menstruatie 5 sapt si 6 zile , dar avand in vedere ca ovulatia nu a fost la 14 zile cum e normal ci la 20 zile , ar trebui sa mai scad inca 4 zile , deci as avea 5 saptamani....
faza mai nasoala e ca am facut analiza din sange de 2 ori si a doua oara ar fi trebuit sa se dubleze si la mine nu s-a dublat, asa ca maine cred ca o sa o fac iara...

tu cand ai avut ultima menstruatie?
ai ovulat normal?

9 ani de copilarie ....

#692 2009-06-17 08:52:59

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

majoreta Felicitari,ina! Iti urez si eu o sarcina cat mai usoara si ...un  bebe  sanatos si voios!
Bine ai venit in club! Cati ani ai ? si de cand incercati sa aveti un  bebe ? (daca nu sunt prea indiscreta... rodnar )
Aaaa...si ...am uitat sa va zic. Ieri cand am plecat de la munca , m-am oprit la clinica si mi-am luat tensiunea. 10/5  va Eu nu mai stiu ce sa cred...ar fi bine daca ar ramane asa...Orikum tre sa o iau in fiecare zi... visslar
Dintre voi , fetelor ,care stie daca pot naste normal daca am tensiunea mare?
Va  puss  pe toate!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#693 2009-06-17 09:03:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

felicitari witty_ina!!! applause
sarcina usoara majoreta

#694 2009-06-17 09:40:20

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

'Neata mamicilor.
Ina felicitari!  applause Sa-ti traisca bebelul si sa fie sanatos.
Pt inceput, stai linistita, nu te apuca sa faci eforturi mari (eu am facut caci era in preajma Craciunului si era in curatenie generala, si apoi aveam dureri de burta, bine ca nu am patit nimic).
Daca ai dureri poti lua no-spa de 40 mg 3/zi sau uscosin supozitoare tot 3/zi.

Poti sa incerci sa-ti faci o programare la un ginecolog, dar nu te grabi cu ecografia caci sarcina e mica, nu s-ar vedea mare lucru si ai putea sa fii dezamagita. Astepata pana la 8 saptamani pt prima ecografie. Tot atunci vei putea vedea si inima batand  smile
Nu stresa, cand vei merge la medic spune-i toate problemele voastre, inclusiv diabetul sotului.

Pipa, tare sotul tau.... lol il vede Victoras  rotfl
Nici eu nu pot spune ca am avut relatii dese, nu de frica, ci din cauza raului pe care l-am avut si nici chef nu aveam si nu am mai deloc.....nu stiu de ce se zice ca femeile gravide au chef mai mult  va eu nu ma incadrez.....
Oricum medicul i-a spus sotului cand am fost in spital sa se pregateasca sa intre in post  lol iar sotul meu i-a spus ca de la Craciun a cam tot tinut-o in post  big_smile

Fetele mie mi se infunda urechile yikes . Tensiunea era 10.6/6.7 si pulsul 75. Nu e mare, dar atunci ce au urechile mele??

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#695 2009-06-17 09:48:21

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

felicitari ina...sa fie intr-un ceas bun....si la multi ani, ce cadou frumos ai primit  birthday

noi avem program...sex 1 data pe sapt...sa va pov ceva: dumin am facut 1 an de la nunta si am zis sa-i fac o surpriza sotului...i-am spus sa puna melodia pe care am dansat la nunta (simply red-all i need is the air that i breath) si eu m-am dus sa ma imbrac cu ce am fost imbracata in dimin in care ne-am intors de la rest, dupa nunta...un babydoll alb...va inchipuiti cu burta mea ce sexy eram...cand m-a vazut al meu sot a incep sa rada...el se gandea cum aratam anul trecut si acum... gravida ... a fost f amuzant  wink

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#696 2009-06-17 09:54:31

Juli
Hero member

Fleurr, tare....stai sa vezi mai incolo ce sexy vei arata, mai ales daca pui babydoll-ul  big_smile

#697 2009-06-17 10:52:40

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

freealy25 a scris:

Dintre voi , fetelor ,care stie daca pot naste normal daca am tensiunea mare?

dar ce inseamna tensiune mare? cat ai? e permanent mare?
ca daca se mentine mare, eu stiu ca nasti mai repede - ca e pericol pt bebe - prin cezariana. daca doar creste uneori, e posibil sa te lase sa nasti normal...
medicul tau nu ti-a dat tratament?
eu pana acum am avut tensiune marita de trei ori -o data 14, o data 16 si o data ceva mai mult de 17....
ma monitorizez de doua trei ori pe zi, nu fac deloc efort, nu stau in soare, beau multa apa...
am si noroc cu vremea.. e asa de bine in nordul Romaniei....
ai mare grija...singura explicatie data de dr mea - daca tensiunea e mare , bebele nu se mai oxigeneaza /hraneste corect...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#698 2009-06-17 11:08:42

witty_ina
Sr. member

Iar sunt defazata total. Pt ca inca nu ne vine sa credem, sotul mi-a mai luat un test de sarcina... al 8-lea. Culmea, si el a iesit tot pozitiv  applause  - era doar o formalitate.

Se pare ca vineri ma duc prima data la medic pt. prima runda de analize, dar pana atunci doar "ma laud" cu noul meu cadou.

freealy25 ma intreaba cati ani am : am 28 (pt nrcunoscatori doar 19  angel ) si incerc sa am un bebe de ceva vreme - circa 8 luni - dar tinand cont de context, imi cam luasem adio de o conceptie pe cale naturala.

Adina, tinand cont ca mi-am facut teste de ovulatie, pot spune cu certitudine ca BB a fost conceput pe 28-29 mai, asa ca azi am circa 19 zile de la fertilizare dar dupa calucului clasic, 4 sapt si 3 zile. Mi s-a spus ca deocamdata nu am acces decat la analizele de sange, eco venind peste 2 saptamnai circa.

Fatelor, eu am tensiunea 9,6 mereu. Cand ma enervez f tare cu elevii (sunt profa' sau "lup, paznic la oi" bang  ) imi creste la 10,5. De azi o s-o monitorizez (noroc ca e vacanta lol )

Va multumesc mult pt sfaturi si pt. urari.

#699 2009-06-17 11:14:19

Juli
Hero member

Multi inainte Ina!
Stai linistita cu tensiunea si eu am mereu tensiunea mica si asa a fost si inainte si dupa ce am ramas.
Esti cat se poate de gravida  big_smile
Deci de la ultimul ciclu ai 4 saptamani si 3 zile?

#700 2009-06-17 11:42:10

witty_ina
Sr. member

da... ultima menstra a fost pe 14-19 mai.

Ceea ce observ este ca NU EXISTA CUVINTE PT A DESCRIE PRIN CE TREC mai ales ca nu asteptam sa se intample asta. Chiar in ziua cand am facut testul, sotul meu era programat la medic pt alte teste legate de azoospermie (spermograma, tomografie pt a vedea ce e cu hipofiza etc) si in aceeasi zi aniversam 28 ani.

Am aflat si cine va fi medicul meu: Andreea Pandaru de la Elias (medic recomandat de catre o prietena, medic si ea la urgente la Elias asa ca stiu ca e ok). Voi ce-mi ziceti?

#701 2009-06-17 11:50:52

Juli
Hero member

Stai linistita Ina. Totul va fi bine.
La Andreea Pandaru am fost si eu. E o doctora foarte de treaba si draguta, care iti raspunde amabila la toate intrebarile. Lucreaza si la Medicover. Eu zic sa mergi inainte cu ea.

#702 2009-06-17 11:58:52

witty_ina
Sr. member

Juli, ms mult pt raspuns  wink

#703 2009-06-17 12:07:35

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

lili, tensiunea mea ...nu stiu ce e cu ea dar , avand in vedere ca mi se umfla f rau picioarele, mi-a zis sa o iau in fiecare zi ca sa nu cumva sa creasca .Daca ajunge la 13/...atunci sa ma duk fuguta la cardiolog.Inainte de a ramane insarcinata nu o aveam mai mare de 10/6,10/7 rar ajungea la 11.Probabil pt ca a vazut ca imi creste ...s-a gandit sa nu creasca mai mult si de aceea mi-a zis sa o iau in fiecare zi .
Totusi , nu inteleg de ce ieri era 10/5.Ce se intampla?
Deci daca imi creste ...clar tre sa fac cezariana ...

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.