|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-63#1179 2009-07-28 08:55:15
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2ms mult fleurette!!!! Offline #1180 2009-07-28 17:27:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Buna fetelor! Tocmai mi-am facut ieri un test de sarcina...de fapt mai multe, si am aflat ca sunt insarcinata. Concomitent aproape a inceput sa ma doara burta, ca la menstruatie, pentru ca de fapt chiar acum ar fi trebuit sa fiu la ciclu. Nu am avut sangerari dar sunt ingrijorata, e normal in perioada asta sa fie dureri? La doctor nu reusesc sa ajung zilele astea si mi-e frica sa merg la nimereala la spital...si o alta mare mare ingrijorare...am luat fier cateva saptamani, cand inca nu stiam ca sunt insarcinata..mi-e teama, ce se poate intampla? am inteles ca nu trebuie luata nici o pastila...? 26+ Offline #1181 2009-07-28 17:43:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2faith, felicitari pt bebe!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1182 2009-07-28 20:06:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2multumesc pt raspuns!am fost la un cabinet particular in speranta ca voi gasi un medic si cum nu am gasit la ora asta o asistenta mi-a zis sa iau no-spa pt ca daca durerea persista pot pierde sarcina..am plans de cum am iesit din cabinet si pana acasa.acum stau in pat si am observat ca un deget de la picior ma doare,parca ar fi sarit un os de la locul lui si s-ar fi umflat. mi se pare ca sunt asa multe schimbari si ma sperie! ma duc maine dimineata la medic, pana atunci stau in stres... 26+ Offline #1183 2009-07-28 20:09:58
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2felicitari faith incearca sa nu te gandesti la rau, durerile sunt normal....dar sa nu persiste si sa fie insuportabile...stai 2 zile cuminte, daca poti la pat, ar fi cel mai bine si apoi du-te la dr daca tot nu esti tu linistita Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-07-28 20:10:20) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline Publicitateloading...
#1184 2009-07-28 20:25:30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2multumesc pt incurajari fetelor, am nevoie..nu m-am simtit prea sprijinita in familie, adica sotul ma sprijina cum se pricepe si el,se bucura alaturi de mine dar celelalte rude nu prea imi sunt aproape, simt ca nici nu ma iau in serios cu sarcina, de asta mi-e frica de dureri si alte simptome pt ca ma simt cam singura si simt ca trebuie sa fac fata singura schimbarilor astea.. 26+ Offline #1185 2009-07-29 08:57:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2felicitari faith !!!!!!!!!! Offline #1186 2009-07-29 12:36:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2felicitari faith si sarcina usoara! Offline #1187 2009-07-29 14:06:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2felicitari faith si sarcina usoara si fara probleme. Offline #1188 2009-07-29 15:31:33
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2ne dorim bebe de vreun an, dar am avut o rana pe col pt care am urmat mai multe tratamente si am tot amanat. 26+ Offline #1189 2009-07-29 20:07:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2aha, merci faith. Offline #1190 2009-07-29 22:47:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2faith, lasa-i incolo... si mama, prima chestie cand i-am zis de bebe, a avut o reactie de genul "cuuum, si nu mai faci 10 mastere si 3 doctorate?" deci lasa-i pe fiecare in durerea lor, vezi-ti tu de tine si de sanatatea lui bebe Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1191 2009-07-31 09:46:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2fetelor am si eu o intrebare - am fost zilele trecute la doctor si i-am zis ca am dureri de burte, ca la menstruatie, si mi-a zis ca acum e normal - sunt in saptamana 5 - dar ca nu ar fi normal sa le am in general pe toata sarcina, sa nu ma obisnuiesc cu ele. mi-a dat o reteta cu utrogestan, no-spa si scobutil si a zis sa iau la nevoie. acuma eu nu am mai intrebat - cum apreciez cand e nevoie? cat de tare trebuie sa ma doare? nu am dureri insuportabile dar nici de neglijat, sunt ca la menstruatie. no-spa nu prea isi face efectul, nu stiu care e mai puternic no-spa sau scobutil sau utrogestanul ala care nu stiu pentru ce e, tot pt dureri...? ma duc abia saptamana viitoare sa mai vorbesc cu doctorul si nu prea as vrea sa il sun, mi-e cam rusine sa il deranjez...Si inca ceva: nu mi-a dat sa iau nici o vitamina, nici elevit nici altceva...nu ar fi trebuit sa iau din primul trimestru? sau nu e o regula.. 26+ Offline #1192 2009-07-31 09:55:42
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2utrogestan e pt mentinerea sarcinii si se ia zilnic o anumita doza pe care ar fi trebuit sa ti-o zica medicul.. Offline #1193 2009-07-31 10:02:53
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2fetelor am si eu o intrebare va rog, in cate saptamani se face bi testul, eu am programare in 10 s si 6 zile...E prea devreme? http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #1194 2009-07-31 11:11:23
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2faith, eu daca nu m-as tavali pe jos n-as lua nimic pt durere... cel mai bine e sa nu dai lui bebe substante straine, oricat de "inofensive" sunt declarate. vitaminele sunt chiar contraindicate in primul trimestru (unele au efect teratogen - pot produce malformatii) - in schimb daca nu ti-a dat inca ACID FOLIC, ar fi bine sa-l suni, sigur a uitat, e f imp in primul trimestru. si afla si ce e cu utrogestanul ala, asa cum a zis si camysh, ala nu il iei cum si cand ai tu chef, normal era, daca el considera necesar sa-l iei, sa iti prescrie o doza exacta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1195 2009-07-31 11:27:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2faith utrogestan se ia in pr luni pt sustinerea sarcinii...eu iau si acum pt ca am contractii...si ma ajuta, no spa e cel mai potrivit cand ai dureri mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1196 2009-07-31 11:29:50
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2acid folic luam inca dinainte de sarcina si a zis medicul sa continui. luam si fier si a zis sa opresc deocamdata. utrogestan nu mi-a dat doza, a zis doar atat ca sa il am la mine, in caz de nevoie. iar scobutil mi-a dat pastile. asa ca pana acum am luat cateva pastile de no-spa in ultimele trei zile, in unele zile o pastile si in alte doua. daca ar fi dupa mine as sta cu durerea, nu ma tavalesc pe jos de durere, dar ma gandeam ca poate e rau pentru copil..poate ca organismul respinge cumva copilul si de asta e durerea...de asta ma gandeam ca poate trebuie neaparat sa nu simti nici un disconfort...eu mai am un pitic de creier acum, iau acid folic de la o firma de produse naturiste, pro natura, si ma gandesc oare chiar este acid folic, oare chiar se asimileaza la fel ca cel din farmacii? nu am vrut sa iau din farmacie, am vazut ca are benzoat de sodiu si e toxic si de asta am vrut natural. o capsula scrie ca are 0,0005 g si trebuie luata una pe zi. sper sa fie suficient, cand am citit mai demult de spina bifida m-am cam speriat. 26+ Offline #1197 2009-07-31 11:33:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2e ok asta de la naturiste, e chiar mai ok... am sa-mi iau si eu tot asa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|