homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-75

#1407 2009-08-15 12:27:06

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Ally, am inteles pb ta.Eu am refuzat orice teste genetice si am facut doar morfologia fetala.Eu nu prea cred in masuratorile astea.O prietena din Timisoara a avut la triplu test 1:72 risc de Down si a facut amnio si copilul era perfect normal...nu dispera ca nu e sigura nicio masuratoare...mie mi-a masurat pliul nucal la 12 saptamani, dar nu am vrut teste, pt ca sunt doar statistici...multa bafta, tin pumnii sa fie bine! Eu cred ca e ok bb tau...kram

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1408 2009-08-15 12:57:42

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

la cate sapt se face morfologia fetala?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1409 2009-08-15 15:34:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la 12, 16, 22 etc

bucklu storstark asa si eu

e super daca scade... pai inseamna ca la ally_na sunt sanse ca totul sa fie ok, ca dr a chemat-o prea devreme applause

anne, in mod normal dr masoara pliul nucal la 12 sapt. si daca e ceva anormal iti da dublul test (sau il da din oficiu daca ai peste 30 de ani sau cazuri in fam de sindrom down). triplul test la 16 sapt.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1410 2009-08-15 21:18:06

Alina Elena
Insomniac member

Multumesc fetelor pt urari. multa sanatate si voua. pupici. par

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-15 21:19:57)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1411 2009-08-15 23:10:31

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

ally abia astept sa vedem ce zice dr marti...eu am credinta ca totul va fi bine pana la urma  puss

nu se face morfo si pe la 30 si ceva de sapt? parca asa stiam

flower bine ca te-ai linistit cu placenta si ca totul e asa cum treb kram

anne nu gandi asa...incearca sa nu-ti faci ganduri negre

bucklu cum iti mai e? contractiile te mai supara? la mine cred ca au crescut ceva mai mult si incep sa nu mai aiba loc....simt ca sunt destul de agitati...ma lovesc in vezica si in in coaste  sad

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#1412 2009-08-16 10:36:08

bucklucica
Hero member

Fleur, sa zic ca sunt mai bine acum...Stiu cum e sa te loveasca in vezica si coaste...chicot La tine e mult mai puternica lovitura cu siguranta, ca sunt 2 si nu prea mai au loc...dar nu-i asa ca te linistesti cand simti loviturile, desi te dor??? puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1413 2009-08-16 17:02:24

fleurette
Hero member

bine ca te-ai linistit bucklu  kram ... da, sunt fericita ca-i simt, asa stiu ca sunt bine si nu am de ce sa-mi fac griji  big_smile

#1414 2009-08-17 10:37:44

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

fetelor....tre sa mai astept pana saptamana viitoare.mi s-a zis sa refac ecografia...poate da innapoi.sunt f speriata....pot fi eu sigura ca o sa fie totul bine sad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1415 2009-08-17 11:07:36

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ally_na nu trebuie decat sa speri si sa te rogi ca totul va fi bine...ai incredere in Dumnezeu...eventula incearca sa mergi si sa vorbesti si cu un preot, ca o spovedanie asa...

9 ani de copilarie ....

#1416 2009-08-17 12:03:09

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

fetelor, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie de criza. Nu stiu ce se intampla cu mine dar de cateva saptamani m-am schimbat radical, in cel mai rau sens posibil. Am devenit peste masura de irascibila, de nervoasa , de paranoica, de geloasa , de posesiva. Simt ca nu mai suport pe nimeni in preajma mea si ca tot ceea ce fac ceilalti este gresit si ipocrit, simt ca nu mai am control asupra mea si am devenit extrem de nesigura pe mine, imi vine sa plang din orice, ma enervez extrem de repede, am impresia ca nimeni nu ma ajuta si eu trebuie sa le fac pe toate, sunt nemultumita de mine.Pur si simplu o iau razna, nu ma mai pot controla. Mai grav este ca prietenul meu crede ca ma folosesc de sarcina ca sa am manifestarile astea. Crede ca mint si ma prefac, ca asa am devenit eu, o paranoica posesiva. Vi s-a intamplat macar vreuneia dintre voi asta sau sa ma obisnuiesc cu gandul ca am luat-o pe ulei?

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#1417 2009-08-17 12:04:38

bucklucica
Hero member

Alina, eu cred ca ti s-a facut prea repede echo ala unde a iesit aiurea.Eu stiu ca asta se face la 12 saptamani, nu la 10...stai linistita ca nu poate fi nimic rau...rugaciune Ai incredere in DD si in bb, ca e ok si vei vedea ca asa va fi...kram
Adina, nu s-a mai facut topic nou pt aspirante??? puss
Elena, in ce luna de sarcina esti?Eu in primele 5 luni mi-am chinuit rau sotul, saracul, cu crize de nervi, nimic din ce spunea sau facea nu-mi convenea si il tineam numai in reprosuri.Pana am realizat ce faceam el a plecat in voiaj.Daca iei trat de mentinerea a sarcinii poate fi si de la ala, eu am luat toata sarcina utro...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-08-17 12:09:17)

Eric 3 ani si 7 luni

#1418 2009-08-17 12:28:59

elena_ilie
New member

Sunt in luna a 6 a, in asteptarea unei fetite superbe. Nu iau nici un fel de tratament de mentinere a sarcinii...In cateva saptamani iau concediul prenatal si cred ca o sa caut o solutie ca sa stau singura macar o luna pentru ca abia mie imi fac fata. Exista calmante pe care le pot lua gravidele?

#1419 2009-08-17 12:30:42

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ba da , bucklu, avem deaj casut nr 9 ....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-17 12:31:19)

9 ani de copilarie ....

#1420 2009-08-17 13:05:39

katami
Platinum member

elena_ilie a scris:

fetelor, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie de criza. Nu stiu ce se intampla cu mine dar de cateva saptamani m-am schimbat radical, in cel mai rau sens posibil. Am devenit peste masura de irascibila, de nervoasa , de paranoica, de geloasa , de posesiva. Simt ca nu mai suport pe nimeni in preajma mea si ca tot ceea ce fac ceilalti este gresit si ipocrit, simt ca nu mai am control asupra mea si am devenit extrem de nesigura pe mine, imi vine sa plang din orice, ma enervez extrem de repede, am impresia ca nimeni nu ma ajuta si eu trebuie sa le fac pe toate, sunt nemultumita de mine.Pur si simplu o iau razna, nu ma mai pot controla. Mai grav este ca prietenul meu crede ca ma folosesc de sarcina ca sa am manifestarile astea. Crede ca mint si ma prefac, ca asa am devenit eu, o paranoica posesiva. Vi s-a intamplat macar vreuneia dintre voi asta sau sa ma obisnuiesc cu gandul ca am luat-o pe ulei?

da!! si eu sunt la fel, am devenit mai rea si mai dracoasa de cand sunt insarcinata... ma sperii eu pe mine sad m-am dus si la popa pt asta, ca mi-e frica sa nu transmit starea asta copilului... parca urasc pe toata lumea cateodata, niciodata n-am mai patit asa....

astepti fetita? smile ce frumos! tin minte ca la inceput presimteai baiat smile eu baiat am pana la urma big_smile ce repede a trecut timpul sad mai ieri eram in luna a 2 a, acu' deja la jumatatea sarcinii...

si cum iei prenatalu din luna a 6a? eu stiam ca cel mai devreme in luna a 7a poti sa-l iei.... nu e asa?

lasa-te de calmante box tocmai tuuu? se rezolva pe alte principii aici big_smile doar stii smile

ally_na, si eu sper ca si blucklu... ca ti-a facut dr prea repede eco si ca la 12 sapt va iesi bineee majoreta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1421 2009-08-17 13:33:30

bucklucica
Hero member

Fetele, dati-mi si mie linkul pt aspirante 9, ca nu-l gasesc...bang

Eric 3 ani si 7 luni

#1422 2009-08-17 13:35:36

elena_ilie
New member

da, e fetita, inca una ca mine pe lumea asta smile este foarte temperamentala si energica si am inceput sa o simt de pe la 13 saptamani.
prenatal se poate lua de pe la 6 luni si jumatate. din toate zilele esti obligat sa iti lasi 42 postnatal. am vorbit cu doctorul si datorita meseriei mele o sa imi iau mai devreme caci as merge degeaba la lucru si simt ca am nevoie de timp pentru mine. atat. pentru mine. vreau sa stau si sa ma gandesc numai la binele si fericirea mea si a copilului. vreau sa fiu egoista macar o luna. Iubitul ma tot intreaba de unde atata ura in mine si e ca si cum s-ar fi sters tot ce am facut pentru el pana acum. I-am fost si femeie de cariera si gospodina si iubita si de toate si acum totul s-a anulat prin depresia mea prenatala.Asa ca nu o sa ma mai stresez eu ca sa fie casa impecabila, sa fie vasele spalate si mancare gatita, sa facem economii sau sa deschidem o afacere. Vreau sa merg la coafor, la tratamente cosmetice, la manichiura , la shopping... ca o femeie superficiala care nu are nimic mai bun de facut in viata.

#1423 2009-08-17 14:01:51

katami
Platinum member

rotfl vaaai, parca as fi vorbit io lol

e bun de stiut cu prenatalul smile

si al meu la fel e lol de simtit l-am simtit pe la 15 sapt prima data.... iar la eco nu apuca sa-l masoare, asa se foieste rotfl

#1424 2009-08-17 15:12:32

bucklucica
Hero member

Si al meu e la fel...de zbuciumat...chicot...eram f speriata cand am fost sambata la echo din cauza contractiilor, iar el se zbenguia de-i misca dr sonda de la echo...si bineinteles ca mi-a aratat ca de obicei...outzele...lol...

Eric 3 ani si 7 luni

#1425 2009-08-17 15:58:00

fleurette
Hero member

elena bine ca intri in prenatal, daca stai ac poate o sa te mai linistesti...incerca sa faci ceea ece-ti place tie, poate te gandesti mult si la sarcina puss ... tu fizic cum te simti? te doare ceva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.