homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-80

#1502 2009-08-23 18:02:49

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Tare faza cu pisica...lol...e geloasa...
Fleur, tocmai am vb cu o tipa super, o cheama Nicoleta Filimon si e instructor de Lamaze.De sapt viitoare incep cursurile...majoreta.Vor fi 6 cursuri de 2 ore si cuprind exercitii de respiratie, incredere in fortele proprii, pregatire pt orice fel de interventii medicale din timpul nasterii, alaptat etc.Mi se pare super...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1503 2009-08-23 18:12:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fleur, la fel face si pisica noastra rotfl si mai nou, de cate ori ma foiesc noaptea, ea crede ca ma trezesc... si vine si imi da usor cu labuta peste nas ca sa deschid ochii... apoi mi se tolaneste PE CAP si incpee sa toarca lol e tare dulce, dar cateodata noaptea asa as vrea sa pot si dormi rotfl

cu al meu nu-i merg chestiile astea, el o alunga daca vine noaptea... dar pe mine nu ma lasa inima, asa ca o mangai usor prin somn si ma rog sa adrom la loc inaintea ei rotfl

dar nush ce ma fac atunci cand apare bebe.. ca o stiu extrem de geloasa, am vazut-o facand urat de tot la straini sad om vide.

bucklu, bravo!! imi place cum gandesc astia de la lamaze... cam asta as solicita si eu la nastere, ce propun ei smile eu m-am mai informat depe site-ul asta: http://www.sarcina-nasterea.ro/cursuri-gravide/

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1504 2009-08-23 18:50:13

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

bravo bucklu bine ca incepi curusurile, o sa te ajute...iti mai iei gandul si uite asa trece timpul mai repede...sa ne spui cum e? sunt tare curioasa  smile

katami ce sa ne facem daca le iubim...si mie mi-e mila de ea noaptea si ma misc cu grija (chiar si acum) ca sa nu o deranjez...azi am dormit putin la pranz si a venit lg mine, pe mana mea si m-a muls (torcea si facea cu labutele cum fac puii cand sug) ...era asa patrunsa de moment...si se baga in mine, lipita...eu mai vb cu ea si ii explic ca o sa vina copii si sa nu se supere ...va treb sa avem grija de copii, dar o vom iubi in contin...acum tot ce pot sa sper e ca-i va accepta si sa nu fie f geloasa (geloasa va fi oricum) ...mi-e mila de ea, dar asta e...n-avem ce sa-i facem

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1505 2009-08-23 19:09:31

katami
Platinum member

a mea ma si linge.... si mereu ma trezeste cand face asta, are o limba aspraaaa lol

(am postat chestia asta din greseala la "aspirante" lol noroc ca nu a apucat prea multa lume sa citeasca si sa se intrebe ce legatura are cu ce rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1506 2009-08-23 19:25:01

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

fetelooooor ! aveti grija cu pisicile astea ...mai ales acum ca sunteti insarcinate !

Publicitate

loading...

#1507 2009-08-23 20:10:19

fleurette
Hero member

eu o tin departe de fata mea...ca sa nu inhalez parul ei, am vb cu dr si ea mi-a spus ca daca nu-i curat litiera si nu o pup n-am de ce sa-mi fac griji  happydance

#1508 2009-08-23 20:23:48

bucklucica
Hero member

In principiu, daca ati facut inainte toxo si aveti anticorpi nu e nicio pb...Eu m-am ferit de Troia pana mi-au iesit rezultatele la analize si dupa ce am vazut ca am anticorpi m-am purtat ca inainte cu ea, am pupat-o in bot samd...
Abia astept sa incep Lamaze, vreau sa alung frica asta si sa am incredere in mine ca voi fi in stare sa-mi aduc puiul pe lume asa cum mi-am imaginat toata viata, absolut normal, fara anestezie...O sa va povestesc in ce consta.

Eric 3 ani si 7 luni

#1509 2009-08-23 20:47:55

katami
Platinum member

pai nici eu nu o pup... ma pupa ea pe mine rotfl

eu merg pe un principiu cam nesanatos... adica la cate jivine raioase am pupat in bot de mica, la cate fructe nespalate am halit cu mainile murdare, la cata joaca in noroi urmata de degete in gura am prestat.... daca era sa fac toxo, faceam pana acum, mi se pare absurd sa fac de la matza mea tinuta numai in casa si hranita numai cu mancare uscata....

#1510 2009-08-23 20:54:36

bucklucica
Hero member

Katami, si eu am avut pisici toata viata si am dormit cu ele in pat de mica, dar am avut si toxo...Tu ti-ai facut analiza si daca da cum ti-a iesit?

Eric 3 ani si 7 luni

#1511 2009-08-23 21:03:05

katami
Platinum member

igm neg, igg neg

dr mi-a zis sa o repet la 5 si la 7 luni... dar daca iese poz... pot sa mai fac ceva? sad am sa o repet, ca de refuzat i-am refuzat destule.... da' mi-e ca e un stres inutil...

#1512 2009-08-23 21:23:12

bucklucica
Hero member

Sfatul meu e sa te feresti cat poti de saliva si fecalele pisicii...nu prea e de gluma cu asta, pe bune.Nu tre sa renunti la pisica, dar eu zic sa nu o mai pupi in bot sau sa dormi cu ea la cap...

Eric 3 ani si 7 luni

#1513 2009-08-23 21:31:45

katami
Platinum member

mda, asa ar tb... ei, kk i-o arunca sotzu, dar spal si eu cu clor tavita o data pe sapt...

cat despre pupat... nu o pup in bot... dar imi da noaptea cu labuta peste nas ca sa ma trezeasca. stiu ca nu e prea bine, dar.....................

#1514 2009-08-23 21:37:36

bucklucica
Hero member

Din cate stiu eu nu trebuie sa ai contact cu saliva ei sau cu kk, dar daca iti da cu labuta pe fata poate inainte s-a spalat pe ea si nu e ok...incearca sa nu o mai lasi noaptea cu tine in camera.E bine sa o dezveti de pe acum ca si dupa ce vine bb nu vei putea sa o lasi sa doarma cu el in camera ca va fi geloasa si sa nu-i faca rau...

Eric 3 ani si 7 luni

#1515 2009-08-23 21:39:37

katami
Platinum member

pai noi acu stam in garsoniera, deci cam greu.

cand vine bebe sper sa ne prinda la ap cel nou, cand oricum matza va fi pe "teritoriu strain"... incat sper ca va fi mai usor educabila... la fel cum sper ca il va recunoaste pe bebe ca fiind "stapanul teritoriului" si nu un intrus pe teritoriul ei cunoscut...

ce mai, psihologie adevarata cu matzele astea rotfl

#1516 2009-08-23 22:16:31

bucklucica
Hero member

Daaa...si mie imi e teama ca Troia va fi geloasa pe bb, dar am inceput sa o las sa-mi miroase burtica sii ii povestesc de bb si ii arat unde e acum, nu stiu cat pricepe ea, dar incerc...oricum am un avantaj ca ea sta afara in curte...
Dar tu chiar daca stai la garsoniera inchide pisica undeva peste noapte, baie sau bucatarie, ca o sa ai pb dupa ce nasti cu ea daca nu incepi de acum sa o izolezi de voi...va considera atunci ca din cauza copilului se intampla asta si va fi si mai geloasa

Eric 3 ani si 7 luni

#1517 2009-08-23 23:14:58

fleurette
Hero member

exact katami...bucklu are mare dreptate, treb sa inveti pisica de acum sca nu are voie in cam la voi t ca daca  sa-i interzici atunci cand aare bb va asocia ca din cauza bblui (nu ca ar fi altfel) si sa nu fie agresiva....noi stam in ap cu 3 cam, deja nu mai are voie in cam copiilor , in bucatarie i-am redus accesul pana la urma  sa-i interzicem (ca sa nu lase par) asa ca o sa stea numai pe hol si in baie
rez la toxo mi-au iesit neg....nu am mai repetat analiza de toxo, o sa o fac peste 2 sapt desi nu are de ce sa-mi poz

#1518 2009-08-24 09:07:42

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

fetelor azi ma duc  la dl dr POP, la ecografie, ( la 17.00) sper ca si dansul sa imi dea un verdict bun.Maine , ma duc si la dr meu ginecolog sa luam o hotarare.S-a intors si dargul meu sot.NU i-a fost bine pe acolo prin departari in situatia de fata.
La noi..eu sunt cea care ma foiesc toata noaptea...si cred ca ma duc de 3-4 ori la toaleta.Al meu barbat ptr moment nu comenteaza...dar ma distrati cand vad ca pe saptamana ce trece, mai fuge un sot in alta camera.
Va pup si per sa revin cu vesti bune pe seara.Doamne ajuta.

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1519 2009-08-24 10:11:01

fleurette
Hero member

bravo ally sa fie o sapt cu noroc, cu vesti bune si liniste in suflet  puss ... mai aveti timp pana creste mai mult burtica, profitati cat mai mult  partydance

#1520 2009-08-24 12:52:46

bucklucica
Hero member

Ally, multa bafta la echo!!!goodluck...ai incredere si totul va fi ok kram
Eu nu stiu cum va fi cand va veni si sotiorul meu acasa...ca acum ma lafai in tot patul, am 5 perne pe langa mine...

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.