homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-81

#1521 2009-08-24 14:03:32

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

profita bucklu de spatiu  dance

cercelusii clarisei, nu se vad f clar...e cu pietricele albe si rosii
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16127_imag100.jpg

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1522 2009-08-24 14:30:14

otilia19
New member
Inregistrat: 2009-08-24

buna.sunt nouape forum.am nevoie de niste raspunsuri.am facut sex neprotejat cu logodnicul meu de vreo luna jumate.am avut o menstruatie neregulata pana acum 2 luni cand mi-a veni in aceeasi peioda 26-24 dar luna trecuta mia intarziat 3 saptamani......in ulima sapt de intarziere am avut o curatare vaginalaceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata),dureri ale sanilor;urinari frecvente;ameteli dar nu constante doar din cand in cand....la inceput in primele zile de la intarziere mi-am facut 2 teste de sarcina s au iesit negative......acum mi-a venit ciclu cu dureri normale cum aveam si inainte.mi s-a terminat dupa 4 zile,dar tot am ameteli,urinez foarte des fara disconfort...am calduri din cand in cand,simt mereu nevoia sa ragai....nu mi-am mai facut test de sarcina deoarece mi-e teama sa nu fie negativ pt ca imi doresc foarte mult un copil desi am numai 19 ani........va rog sa imi raspundeti....nu vreau sai mi fac iluziii ............. bebic

#1523 2009-08-24 17:37:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce intelegi prin "curatare vaginala"?

daca testele sunt negative si ai avut si menstruatie normala e putin probabil sa fie sarcina... dar nu e deloc cazul sa disperi, la "intrebari despre fertilitate" e un topic al fetelor care incearca sa devina mamici... si unele incearca de luni/ani buni.

tu esti si f tanara... asa ca nu-ti fa pb, vine el bebe smile

analize prenatale ti-ai facut?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1524 2009-08-24 21:36:52

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

buna fetelor.am fost la dr pop azi si mi-a dat ca si interval ptr translucenta nucala 2.4mm-3mm.A zis sa mai astept 2 saptamani sa mai fac o ecografie.Sunt mult mai optimista acum,dc i-a iesit si dansului tot in limitele normale.Maine ma duc la dr ginecolog sa vad ce mai spune si dansul .Doamne ajuta

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1525 2009-08-24 23:01:25

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Foarte frumosi cercelusii, Fleur!Sa-i poarte sanatoasa minunea ta!
Bravo, Ally, o sa fie bine...goodluck

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1526 2009-08-25 11:01:54

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Ce inseamna pliul cefali (nucal) = 0.33 ?
Imi pare rau ca n-am la mine fisa de ieri de la doctor dar maine o pun intreaga aici, ca mie el mi-a spus doar ca "totul e bine".
Am 13 sapt.

gravida 35+ babyboy happydance

#1527 2009-08-25 11:03:13

ally_na
Hero member

te lamuresc eu 0.33 mm? daca da
e perfect

#1528 2009-08-25 11:04:32

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

ally_na a scris:

te lamuresc eu 0.33 mm? daca da
e perfect

Da - 0.33 mm. M-am linistit ...
Tu ce-ai mai facut ?
E bine acum ?

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-08-25 11:08:30)

gravida 35+ babyboy happydance

#1529 2009-08-25 11:06:33

ally_na
Hero member

sanatate maxima si numai bine...deci intervalul este (0,3mm]...asa ca fara grija

#1530 2009-08-25 14:22:14

otilia19
New member

curatare vagiala=secretie de culoare alba ,fara miros,in cantitate mare decat obisnuitee secretii pe care le are orice femeie
stiu ca nu e momentul sa disper dar chiar am tot ce imi trebuie si vreau un copil,atat eu cat si logodnicul meu.nu mi-am facut nici un fel de analize tocmai la gandul ca sunt foarte tanara si ca pot ramane insarcinata fara tratamente,cel putin asta o sa incerc o perioada si daca in timp indelungat nu se solutioneaza o sa merg sa vad unde e problema.Nu cred ca am vreo boala genitala deorece e singuul barbat din viata mea si nu cred ca mi-a fost infidel.stiu ca e ciudat ca la 19 ani imi doresc asa de mult un copil...toate lumea ma cearta si ma descurajeaza......sunt destul de matura si de pregatita si nu vad ce mai am de asteptat.multumesc mult pentru aspuns. gravida  smile

Ultima oara a fost editat de otilia19 (2009-08-25 14:25:23)

#1531 2009-08-25 15:15:17

katami
Platinum member

si eu mi-am descoperit la un control de rutina o bacterie care, din aceleasi motive enuntate de tine, nu avea ce cauta la mine in putza... si care m-a chinuit cu antibiotice vreun an... iti dai seama ce placere era sa o descopar in sarcina smile asa ca eu zic sa-ti faci analizele alea daca tot te pregatesti sa devii mamica wink nu toate pb se datoreaza infidelitatii.

cand ziceam analize ma refeream la astea pt boli etc, nu ma gandeam ca e cazul sa te stresezi ca nu poti ramane fara tratamente... nu e cazul.

"curatarea" ta imi suna a candidoza incipienta (nu ca ar fi o problema majora, dar e bine sa treci pe la un dr daca tot incerci sa ramai insarcinata)

si eu imi doream bebe la 19 ani smile doar ca e cam greu cu banii (nu ca mai tarziu ar fi mai usor tongue). asa ca... spor!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1532 2009-08-25 16:03:50

fleurette
Hero member

multum bucklu  al9leacer

ally deci ai scapat de o piatra de pe inima...o sa fie bine bb, nu-ti face griji  kram

otillia sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu  si sa ramai gravida cat mai curand  smile

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-08-25 16:05:10)

#1533 2009-08-25 16:15:45

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Salutare fetelor! Mi-a fost dor de voi toate ! puss  puss  puss
Am un pic de timp liber si am zis sa intru sa vad ce mai faceti .(nu am apukat insa sa citesc tot ce ati scris voi)
Eu am nascut pe 18.08 un baietel de 3500 g. Sunt cea mai fericita mamika din lume ! al9leacer
Am trecut prin multe (in cele 10 zile de spitalizare ).A fost groaznic , dar a trecut. Iar cand ma uit la puiul de om de langa mine,nu mai conteaza nimik!
Cand voi ava mai mult timp , o sa va povestesc cum a fost.Deocamdata ...tre sa ma refac. Sa stau mai mult in pat , cu gheata la operatie , cu un picior in sus pe perna (ca se umfla ).
Orikum , va pup pe toate si felicitari pt celelalte mamici care au nascut si se bukura de puii lor!!! majoreta
puss

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#1534 2009-08-25 16:26:42

fleurette
Hero member

freealy felicitari....sa fiti sanatosi amandoi....asteptam sa te refaci, sa ne pov cum a fost si sa ne arati poze cu minunea ta... al9leacer

#1535 2009-08-25 16:53:43

katami
Platinum member

yikes freealy... felicitari!!! applause sa-ti traiasca baiatul!! iti facem un topic acusica, sa ai unde pune pozici si povesti detalii! refacere usoara!

#1536 2009-08-26 11:01:55

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

freealy25 a scris:

Salutare fetelor! Mi-a fost dor de voi toate ! puss  puss  puss
Am un pic de timp liber si am zis sa intru sa vad ce mai faceti .(nu am apukat insa sa citesc tot ce ati scris voi)
Eu am nascut pe 18.08 un baietel de 3500 g. Sunt cea mai fericita mamika din lume ! al9leacer
Am trecut prin multe (in cele 10 zile de spitalizare ).A fost groaznic , dar a trecut. Iar cand ma uit la puiul de om de langa mine,nu mai conteaza nimik!
Cand voi ava mai mult timp , o sa va povestesc cum a fost.Deocamdata ...tre sa ma refac. Sa stau mai mult in pat , cu gheata la operatie , cu un picior in sus pe perna (ca se umfla ).
Orikum , va pup pe toate si felicitari pt celelalte mamici care au nascut si se bukura de puii lor!!! majoreta
puss

FELICITAAARI!!!!! majoreta  majoreta  majoreta  par

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-08-26 11:02:09)

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#1537 2009-08-26 12:40:13

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

felicitari si sa-ti traiasca

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-08-26 12:40:23)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#1538 2009-08-26 13:04:25

Kat Von D
New member
De la: zalau
Inregistrat: 2009-07-22

FELICITARI!  freealy25 SA CREASCA MARE SI SANATOS .

Eu tocmai m-am intors de la eco si tot nimic  cu toate ca mi sau marit sanii si ma dureau , somnolenta , greturi si altele  , vroiam sami fac testul HCG dar mi-am pierdut  speranta , teste de urina nu mai am incredere in ele  sad  de aproape 2 luni incerc si nimic asta e  nu ma las pana o sa am si eu  bebic . drumul pana acasa a fost foarte lung imi era greu sa merg cu capul sus:supa:   . Cand ma gandesc ca alte femei ii arunca ca pe niste animale in orfelinate sau ii abandoneaza si altele se lupta ani de zile cu tratamente.  Nu este corect  nocry  Mie dc nu mi se indeplineste dorinta de a fi  gravida  ?bang 

Astept o raza de soare si pe strada mea  rugaciune

Al meu iubi spune ca mai mult il muncesc eu  sexinpat de cat munca lui  lol  iam spus sa se obijnuiasca dupa acea  9 luni de pauza nu totala  wink

bebe hai in viata noastra! Te asteptam sa vi cu multe bucurii party

#1539 2009-08-26 15:40:29

otilia19
New member

katami, eu sper sa nu fie vreo boala,dar o sa merg la doctor...pentru mine banii nu sunt o problema,am suficienti cat sa imi permit sa cresc un copil in bunastare.cand am vazut chestia aia alba de la curatare m-am speriat,eram la mare si am cautat repede pe internet ce inseamna si zicea ca e foarte normal si ca e unul din semnele de sarcina,si cum imi intarziase ciclu 3 saptamani am fost sigura ca am ramas si am zis ca astept pana ajung acasa si imi fac un test ar exact in ziua in care am ajuns acasa mia venit menstruatia.....se poate sa fiu insarcinata si sa am menstruatie normala?am citit undeva.....eu nu locuiesc in tara si aici in belgia e dificil cu altele si pana nu ma casatoresc cu logodnicul me care e belgian nu am anumite facilitati si de aceea astept pana ma intorc in octombrie in tara sa merg la doctor.daca e boala aia candidoza pot sa raman insarcinata in cuand?sau numai dupa tratament??multumesc mult pt raspuns

pentru toate mamele de pe forum va transcmit multa sanatate copiilor si sa creasca frumosi ,iar pentru cele care incearca ca si mine sa nu isi piarda speranta  ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.