homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-126

#2376 2009-07-03 13:07:29

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

Bafta si la Fany sa aveti amandoua un test +++++ rugaciune
Mersi Garga puss
Eu nu stiu ce sa zic luna asta am facut teste de ovulatie si am si prestat dar..... vom vedea sapt.viitoare ar tb.sa vina monstrul acum numai D-zeu stie rugaciune
Va pup! puss

bebe hai in viata noastra!

#2377 2009-07-03 13:17:39

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele! puss
Mi-ati lipsit mult zilele astea...dar nu am avut timp deloc sa intru...multa treaba...
Garga, scuze de intarziere, dar iti urez La multi ani!!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai un bb cum vrei tu cat mai curand!birthday Nu fii amarata pentru ciclu, ca sa stii ca toate vin exact atunci cand trebuie sa vina...poate luna urmatoare e momentul!Tinem pumnii...rugaciune puss
Maria, imi pare rau de experienta ta, e groaznic ce ai patit!Cam asta mi s-a intamplat si mie acum 2 ani...o sa fie greu, dar trece...si SIGUR data viitoare va fi bine.Asa mi s-a sp si mie si am crezut cu toata puterea mea in asta si uite ca asa a fost...Capul sus si stai aproape de noi...totul va fi ok...puss
Laura, sa-ti traiasca nepotelul!E scump tare!puss
Pass, eu tot am avut bunghiul pe tine pt urmatorul test pozitiv...ia sa vedem cum te prezinti luna asta...poate imi faci o surpriza placuta...popa puss
Ruxy, felicitari pt rezultatele bune la analize! Sa iasa bine si restul...puss
Fany, am auzit ceva de o testare???Ia sa vii de manutza cu Pass, amandoua cu teste pozitive...hai fetelor ca e mare nevoie de o veste buna pe aici...puss
Carra, nu fii dezamagita de ce ai patit...mai lasa-ti putin timp si o sa fie bine puss
Mihaela, incearca te rog sa gandesti pozitiv.O sa treaca naspeta asta si o sa vina bebe si la tine...mai putin si parca vad ca bate barza la usa ta puss
Adina, felicitari pt optimism, continua tot asa!Luna asta sigur va fi cum vrei tu...puss
Mariaaa, nu dispera iubita.La noi a venit bb dupa aproape 2 ani...o sa vina el, ai sa vezi puss
Camy, Lili puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2378 2009-07-03 13:29:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buck ai aparut puss ce face pisicuta, e bine?

Inca nu am rezultatele, sper sa fie bine.

#2379 2009-07-03 13:37:53

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multu' buck. tu ce mai faci? dar pisu?  puss

#2380 2009-07-03 13:38:01

bucklucica
Hero member

Rux, ziceam de rezultatele pe care le-ai pus pe pagina anterioara...am zis tampenii??? bang
Pissa e bine, ce am mai tras, dar mai mult ea saracutza.A trebuit sa o las la clinica 2 zile dupa operatie pentru ca la mine nu o puteam lua din cauza catlului, iar mama s-a mutat in alta localitate si dr a zis ca nu e bine sa o tot plimbam la tratament pe distante mari, asa ca a trebuit sa procedam asa.Am fost si am vizitat-o, dar am luat-o abia miercuri...si intre timp a fost foarte stresata saracutza ca nu a dormit niciodata in alta parte decat cu mama acasa...dar macar fizic e ok, restul trece...Acum trebuie avut grija cu mancarica.I-a luat mama numai mancare speciala pt problemele ei...dr a garantat inca 3-4 ani de viata.Ea a facut 10 in aprilie, deci e ok...O sa va pun pozutze cu ea dupa ce trece operatia de tot si ii creste blanitza...abia joi ii scoate atzele...smile

Eric 3 ani si 7 luni

Publicitate

loading...

#2381 2009-07-03 13:44:29

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

vai saracutza... cu atze, fara blanitza, suferinda ...
oooof.
sa de Dumnezeu sa se refaca repede si sa ne pui poze sa o vedem si noi.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2382 2009-07-03 13:46:38

bucklucica
Hero member

Dap, Carra, dar nu am avut de ales.Daca nu o operam suferea mai rau cu 2 pietre de 0,8 mm in vezica, facea tratamente nesfarsite de anul trecut...asa macar a scapat de sangerare la urinare si durere si multa suferinta in fiecare zi...se va face bine curand ca e foarte rezistenta...si stie ca e iubita...

Eric 3 ani si 7 luni

#2383 2009-07-03 13:52:10

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Bine-ai revenit, Buck! Ti-am simtit lipsa!  puss
Sanatate blanoasei!

#2384 2009-07-03 13:54:07

rruxxy
Platinum member

Saracuta pisicuta...bine ca stiti ca ii va trece si va fi bine.
Buck nu am pus eu rezultate la analize, Carra a pus smile

#2385 2009-07-03 13:55:34

bucklucica
Hero member

Garga puss
Sa zic ca fac bine.Ieri m-am internat iar, sper ca pt ultima oara.Numai ca sa prelungesc medicalul si poate dupa asta pot intra in prenatal.Azidimi cand ma duceam spre serviciu sa iau adeverinta pt spital mi-a intrat unul in fata si am pus o franaaaa...motiv pt care am jurat ca nu mai conduc pana nasc.In Constanta se pare ca toti cretinii au permis.Norocul meu a fost ca masina mamei are frane f bune, ca am oprit in 10 m de la 70 la ora...nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte...am incercat sa nu ma sperii, am reusit, ca altfel as fi inceput sa tremur si sa cobor la nenorocit.Dar asa am sunat la politie, l-am ocolit si am plecat.Parca nu eram eu.Mi-am impus sa nu ma sperii...bebe e bine, zic eu, misca incontinuu.Am luat totusi un nospa cand am ajuns acasa sa fiu sgura ca e ok.Si acum inca are treaba prin burtik, ceea ce ma linisteste.Slava Domnului ca a fost bine!Garga, ti-am zis ca totul e la timpul lui...de ce?Azinoapte nu am dormit de la 4 pt ca am constatat ca am un soarece la mansarda si pana mi-am dat seama l-am pazit...se auzeau zgomote naspa si mi-a sarit somnul.Si cred ca numai Dumnezeu m-a facut sa fiu obosita si sa nu reactionez ca de obicei la volan.In mod normal, odihnita fiind, as fi tras de volan spre dreapta sa-l evit pe idiot, ceea ce insemna ca intram in gard.Asa, am tinut de volan drept si am pus frana la maxim...Dumnezeu are grija de noi!Aveti incredere in el!puss
Scuze, Rux...puss
Ms, Pass puss Chiar crezi ca nu poate fi pozitiv testul?

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-03 14:00:10)

Eric 3 ani si 7 luni

#2386 2009-07-03 14:03:42

gargarita
Moderator

nasol ce ti s-a intamplat buck. bine ca s-a terminat cu bine smile

#2387 2009-07-03 14:05:02

bucklucica
Hero member

Dap, Garga, ma gandeam numai la bb...dar atata timp cat nu m-am agitat f tare si il tot simt cum misca cred ca  e ok...in rest, chiar nu mai ies cu masina sa fiu eu la volan...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-03 14:05:42)

Eric 3 ani si 7 luni

#2388 2009-07-03 14:08:45

rruxxy
Platinum member

Bine ca ai  ramas cat de cat linistita si nu te-ai stresat. Oricum nasol.

#2389 2009-07-03 15:11:29

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Buck puss ma bucur ca esti bine si ca nu s-a intamplat nimic grav. Sunt sigura ca dd are grija de fiecare dintre noi si nu ne lasa la greu kram .Sa se faca bine blanoasa.
Garga scuze birthday la multi ani sa fi sanatoasa si cu un bb in burtica cat mai curand puss rugaciune

bebe hai in viata noastra!

#2390 2009-07-03 15:38:18

Alina Elena
Insomniac member

salutare fetele. eu nu am avut net doua zile de aia nam intrat. au venit acu si au rezolvat problema. v-am citit cat de cat din urma.

accumaria imi pare tare rau ca treci prin toate astea. ai incredere in DD si o sa fioe bine. o sa vina si al tine bebele mult asteptat.

adina imi place atitudinea ta. esti tare fato.

pass si fany va testati? veniti cu pozitivul?

garag imi pare rau ca a venit. luna viit oare poate uita sa mai vina pt noua luni.

buck sa se faca sanatoasa pisica ta.

laura sa iti traiasca nepotul. e super dragalas.

eu ma chinui sa citesc cate ceva pt grad. merge el dar greu. maine sera aavem doua nunti. doua in aceeasi seara. asa ca voi fi foarte petrecareata. merg jumate de seara la una, si cealalta jumatate la a doua. ma petrec nu gluma.

voi mai intra zilele astae dar nu f mult ca nam timp. va pup. bafta la teste fetele care se  testeaza.

mai intru eu. va puuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-03 15:38:29)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2391 2009-07-03 15:45:16

gargarita
Moderator

laura, parca mi-ai mai urat o data "la multi ani" . multumesc mult  puss

alina, tare faza cu nuntile lol distractie frumoasa

#2392 2009-07-03 16:18:59

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna fetele

buck puss eram ingrijorata ca nu ai mai intrat.....ma bucur ca esti bine

laura...super bebe

pass ov a fost sigur dar cred ca termometrul meu are bateria dusa

aseara la 12 noaptea am luat-o pe urmele lui pass si alergam cu al meu ca bezmeticii pe terasa blocului dupa un pui de pisica....avea cateva saptamani si cred ca l-a aruncat careva pe bloc pentru ca sa acolo de cel putin 2 zile ( auzeam cum plange dar nu mi-am inchipuit ca-i pe bloc) .....si aseara cand manca al meu m-am uit pe geam spre terasa si vad pe acoperisul balconului la vecini un pui de pisica care se uita direct la mine sad .......de recuperat l-am recuperat noi dupa ce a facut al meu ca mogli pe terasa dar ne-a muscat de ne-a nenorocit .....eu am un deget umflat si ma doare de numa.......era numai piele, oase si blana ......probabil ca era sperita tare saracul de ne-a muscat....oricum eu cred ca nu mai apuca seara asta ca deja avea cel putin 2 zile pe cartonul ala fierbinte de pe bloc fara manacare si fara apa  sad ......acum speram amandoi ca binel ce i l-am facut nu ne trimite la spital  neutral

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-03 16:26:21)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2393 2009-07-03 16:45:04

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

camy, ce ati facut cu el??  yikes  bietul sufletel!!!! daca era asa speriat, precis a fost aruncat acolo, eventual batut inainte....... sad  nenorociti unii bipezi!
stai linistita, daca era sa patim ceva de la muscaturi de caini/pisici, eu muream prima. big_smile

am bagat niste simptome in FF si mi-a scazut Pregnancy Monitor de la 34 la 18. F%^%&^$$ Pregnancy Monitor!  lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-07-03 16:50:00)

#2394 2009-07-03 16:51:26

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

pass m-am jucat si eu cu ferty si s-ar putea sa fi ov ieri......taman la fix ca noi ieri am sexinpat pe degeaba ( adica fara caciulita  lol )

l-am dus afara pe mat si i-am dat mancare si lapte

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.