homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-128

#2414 2009-07-03 19:46:25

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

Te rog mult Garga spunemi si mie ce inseamna aces chist.MA impiedica sa ramana insarcinata?Cat de grav e?

#2415 2009-07-03 20:07:18

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele...
am reusit sa recuperez si eu tot ce ati scris, de dimineata si pana acum...

am fost la curs, a fost super, dar aerul conditionat m-a facut sa-mi inghete totul in mine, si pe la 15 am ajuns la birou si au inceput niste dureri in partea stanga de numa numa, era exact ovarul , chiar m-am speriat

am fost la doctor, i-am zis de dureri si ce credet, folicul meu a crescut de numa-numa ...nu-mi vine sa cred ...

z11 = 1.78 endometru =0.65
z13 = 1.89 endometru =0.80
z14 = 2.18 endometru =0.88 - adica azi....acum aprox2 h

ma duc sa iau si testul sa va zic cum e ...

e nasol sad testul e super slab, adica clar nu e ovulatie dupa test...naiba ca nu stiu ce sa mai cred.....

nici nu pot sa  sexinpat  asa aiurea , ca la mine e nasol cu  spermatozoid  ca trebuie sa se refaca, si asa sunt putini si slabi...

offf...doctorita mi-a zis ca dupa 3 luni de tratament al sotului sa refaca analizele...si apoi poate incercam o inseminare -adica ia sperma de la sotul meu o prepara cu niste mirodenii in laboratot(asa s-a exprimat ea lol  ) si apoi mi-ao baga cu o pipeta mie direct in uter, adica le mai scurteaza drumul prin col, ei urmand sa mai mearga doar prin trompa...offf..e complicat...
eu sper sa nu se ajunga pana acolo....adica sa ramana natural si sa fie bine......

editez: s-a mai intensificat liniuta, dar clar nu e ca luna trecuta , eu stiu cum trebie sa fie ca sa fiu la ovulatie, in fine...asta e...
fata e ca ma doare incontinuare , am tine asa, nici nu stiu cum sa explic mai bine....

garga pot sa mai fac un test maine diminetat? cum e mai bine, dupa ptrima urina?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-07-03 20:25:38)

9 ani de copilarie ....

#2416 2009-07-03 20:30:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alex, e pur si simplu un chist, si e inofensiv. da un search pe google, vezi ce mai gasesti

liliana, se poate. a patit-o cumnata mea care avea extrauterina.

adina, o mai avea de crescut foliculul inainte sa aiba loc descarcarea de LH
chiar e indicat sa faci si maine dimi, cu a 2-a urina, si apoi iar seara la ora obisnuita

#2417 2009-07-03 21:02:39

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Mersi Garga

#2418 2009-07-03 21:02:51

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Am avut musafiri din Bucuresti.Acum au plecat la mare, dar dorm la mine...de aia nu am mai putut intra.
Laura, Ruxy,Alina, Camy, Adina, Lili, Naf puss
Alina, Cryss spor la invatat!Multa bafta la examene! puss
Cryss, e foarte bine ca misca mult bebe, e semn de sanatate...dr meu zice "ai vazut vreodata un om alergand pe strada si sa fie bolnav?"...bv, e foarte bine...i l-am pandit si eu pe al meu mult, a miscat cam toata ziua.Mi-a fost tare frica de sperietura de azidimi, dar zic ca e ok...
Alexa, felicitari pentru rezultatele bune la analize...te apuci de bebe?
Camy, ce face pisoiul?Ai un suflet foarte bun ca ai salvat sufletelul ala nevinovat...puss Daca ai tinctura de galbenele, pune pe muscaturi mult si tine acolo ca e super...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#2419 2009-07-03 21:08:09

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

v-am zis ca-mi vine maine? deja am spotting maro. ce nu inteleg e de ce apare spottingul asta atat de devreme, adica in ziua 6 DPO ca apoi sa faca pauza 4-5 zile pana vine iar.  va  Oare e de rau? Trebuie sa merg la analize?

#2420 2009-07-03 21:14:40

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Pass, eu aveam spotting in timpul actului sexual...si-mi venea dupa 4-5 zile cm-ul...si nu am avut nimic...asa a vrut sa faca organismul...nu te gandi imediat la ceva rau si la analize...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2421 2009-07-03 21:19:44

passenger
Addicted member

dar la mine nu era asa, de asta zic ca e ciudat. mai aveam uneori spotting cu 2 zile inainte sa vina, dar timp de 2 zile era spotting, nu o zi da, una ba, apoi inca 4 zile fara si apoi sa vina iar. e cam dereglat, de asta ziceam daca o fi grav...  hmm
iar de sarcina nici macar nu-mi facusem iluzii, dupa atata vreme nu ma mai ambalez usor. big_smile
cred ca atunci cand voi ramane gravida, nici daca va fi totul ok la eco. nu voi fi convinsa ca am ramas.  big_smile
cu cat trece timpul, cu atat imi e mai greu sa cred ca voi ramane gravida in curand.
asta e, luna viitoare muncesc mai mult si ma apuc din timp, adica fix dupa cm. big_smile
aaa, si luna asta o sa incerc si eu sa stau linistita dupa  sexinpat , mereu ma ridic in 5 minute. acum trec la perna sub fund si picioare pe pereti, sa zic si eu ca macar o luna am facut totul ca la carte.

ma bag inapoi in joc, eram intr-un fight urias in "Heroes" si am facut pauza sa va zic ca navaleste dihania de ciclu. big_smile

Pupici!

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-07-03 21:25:50)

#2422 2009-07-03 21:31:30

Mariaaa
Full member
Inregistrat: 2008-08-17

Hello!!
Am venit de la analize..off in 7 zile este gata rezultatul sad sper sa fie negativvvv!

In asteptarea lui bebe! bebe

#2423 2009-07-03 21:34:53

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Uffa Pass,... nici nu imi vine să cred asa repede că la tine vine deja bunica,..ce D-zeu se intamplă e ceva stricat in aer? eu sper totusi chiar dacă tu esti mai pragmatică, si să stii că ati prestat la fix, dacă e să fie sigur aveai toate sansele să fie bb luna asta, FF ce zice referitor de cum ati făcut voi love nu ai punctaj high? că eu asa zic big_smile

hjarta M&M=S

#2424 2009-07-03 21:42:35

passenger
Addicted member

nu. aveam punctaj "good". FF zice ca si mine, ZILNIC trebuie prestat, cu 3 zile inainte de ov. si o zi dupa.
eu, pt. mai multa siguranta, prestez pana vad rosu. luna asta am fost la mine acasa si al meu barbat a stat in bucuresti, am fost separati si nu am putut sa profitam. iar weekendul asta am musafiri, numai bine sa vina monstrul acum, sa si plece deodata cu musafirii, luni... si sa vezi ce-l violez. lol 

acum nici nu stiu, sa merg la analize, sa nu merg...?  hmm
parca nu m-as duce, mi se pare un stres in plus. dar totusi, e ciudatenie cu spotting asa devreme.

ma bucur ca am avut un ciclu frumusel si ... lol nu am cheltuit o avere pe teste, cum am facut luna trecuta. n-am cumparat nici macar unul.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-07-03 21:44:37)

#2425 2009-07-03 21:49:52

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

M-am intors....
Sa o iau cu inceputul...dupa rezultatele dozarilor hormonale reiese clar ca am PCOS. I-am zis ca la eco se vede ovarul stang usor micropolichistic, a zis ca este normal si ca pe dreptul nu se vad ptr ca sunt extrem de micute. M-a intrebat la ce varsta mi-a venit si cand i-am spus ca de la 14 imi venea 1 luna da si 2 nu, nu a fost deloc mirata. A zis ca la mine aces sindrom se manifesta prin menstre dereglate si ovulatii rare. Mi-a spus ca din punct de vedere endocrin nu am nicio problema. M-a incurajat si a zis ac este mai mult decat ok tratamentul cu arefam dar ca daca vreau bebe trebuie sa fac stimulare in urma careia ea crede ca voi ramane insarcinata daca nu sa ma duc din nou la ea sa ma treaca pe ceva mai tare(sper sa fie cazul).
Mi-a zis ca asta nu se va trata niciodata ci se face tratament ptr nevoia fiecareia, in cazul meu ptr a obtine ovulatie.
Spermograma sotului e ok dar trebuie repetata chiar inainte de a incepe eu stimularea.
M-a incurajat si mi-a zis ca nu am de ce sa fiu pesimista ptr ca si daca e sa obtin mai greu o sarcina cu siguranta se va intampla.

Deci cam asa sta treaba, acum trebuie sa iau legatura cu doctorita mea sa vad ce este de facut mai departe.

#2426 2009-07-03 21:54:01

passenger
Addicted member

Doamne, Rux... Deci ai avut dreptate, nu aveai ovulatie, era arefam-ul cel care ridica temperaturile.
Garga nu are PCOS, ea doar a fost suspecta de asa ceva, nu?
Rux, sa te uiti in Fertility cat de multe grafice cu PCOS si ++++ am vazut.

Stii ce e bine? Ca al tau are spermograma buna. Odata stimulata ovulatia, e simplu pt. gigei sa isi faca treaba! Mai rau e cu spermogramele proaste, nu cu analizele noastre rele.

#2427 2009-07-03 22:01:02

rruxxy
Platinum member

Da Pass, banuiala mi s-a confirmat, asta e....bine ca stiu ca nu mai am si altceva vreo rana pe col, probleme cu tiroida sau mai stiu eu ce. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este ok al meu.

Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca Garga nu are asa ceva, ea are ovulatie lunar applause

Chiar imi pun toata speranta in stimulare ptr ca altceva nu am ce face si ma bucur din tot sufletul ca de acum incolo nu mai fac sex mecanic ca pana acum.

#2428 2009-07-03 22:04:51

passenger
Addicted member

Si atunci Garga ce probleme are de nu ramane de atata timp?  hmm

E foarte important sa fie  spermatozoid  ok, e mai important decat sa fim noi in regula... Degeaba avem ovare si uter perfecte daca nu avem cu cine sa "lucram". De asta mi-e teama mie pt. al meu, care bea cafea, fumeaza, bea bere... Cred ca e dezastru acolo, si cred ca de asta am avut avorturile.. de la gigei malformati. sad sad sad sad sad Iar remedii pt. spermograme nasoale nu prea sunt, in timp ce pt. noi exista atatea tratamente, fertilizari, inseminari, exista foarte multe solutii ...

#2429 2009-07-03 22:06:40

rruxxy
Platinum member

Garga e cat de cat ok, sotul ei are spermograma proasta sad

#2430 2009-07-03 22:08:07

passenger
Addicted member

Pfff... eu ma mai imbat cu apa rece pana in octombrie, cand implinim un an de esecuri, apoi imi iau inima in dinti si il trimit si pe el la analiza... sad sad sad sad
Desi ar trebui sa ma incurajez, doar a reusit sa ma lase gravida, nu?

#2431 2009-07-03 22:12:04

rruxxy
Platinum member

Da Pass, te-a lasat gravida ceea ce spune multe. Poate la tine asa a fost sa fie cu avorturile menstruale...

Mi-a zis ca degeaba imi iau temperatura ptr ca nu este relevanta daca iau progesteron, exact cum banuiam dar o sa o iau in continuare ptr ca m-am obisnuit asa, face parte din normalul meu zilnic smile

Acum astept rezulatul analizelor pe care tocmai le-am facut si daca e sa am ceva ma tratez si dupa incep stimularea.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-07-03 22:13:03)

#2432 2009-07-03 22:14:11

passenger
Addicted member

am citit de-a lungul timpului ca dupa stimulare multe femei au obtinut o sarcina. deci tot raul spre bine, rux!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.