homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-41

#761 2009-06-14 10:19:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

dymomo imi pare rau ca ai probleme, dar am incredere ca o sa fie bine  puss

lili, infectia urinara poate fi si cu ureaplasma dar si cu altceva.
eu, de exemplu, am avut doar infectie vaginala cu ureaplasma, urinara nu.
analiza o repeti la minim 1 sapt, preferabil 2 de la finalizarea tratamentului iar urocultura o faci la tine in oras, nu la bucuresti
o sa treaca repede daca tratamentul va fi conform antibiogramei

#762 2009-06-14 10:27:57

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Rux, eu zic sa mai faci un test zilele astea majoreta ; distractie placuta la gratarel! puss

Buck, poate ai scapat....... goodluck

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#763 2009-06-14 10:40:09

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

da,garga,am inteles;
stiu ca mi-ai explicat cu recoltarea urinei...dar as lua-o inainte sa intru la analize,nu de-acasa,k eu nu prea am incredere in lab.de aici...
deci poate fi infectie urinara si cu altceva,in afara de asta;

dupa trat.o sa fac din nou pt .ureaplasma(am gasit-o si separat,pe situl celor de la cantac-scrie depistare ureapl.-15ron) si tot atunci si urocultura;

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#764 2009-06-14 11:12:21

gargarita
Moderator

lili, vezi ca la 15 lei scrie doar cultura. asta inseamna ca daca Doamne fereste nu a trecut dupa tratament si iese iar pozitiva, nu o sa poti face tratament fara antibiograma, trebuie sa o faci din nou.

la urocultura sa nu te astepti sa iasa ureaplasma daca ar fi sa fie, ea nu iese la culturile obisnuite, trebuie sa faci analiza speciala pt ureaplasma. dar nu cred ca are rost. daca faci tratament si dispare din secretie aproape sigur nu o sa mai fie nici la nivelul aparatului urinar ( presupunand ca ar fi fost)

#765 2009-06-14 11:14:55

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza (sau ziua deja) fetele,
Garga, multumesc pentru raspuns si imi pare rau ca si tu ai avut parte de o experienta neplacuta... sa dea Dumnezeu ca data viitoare sa fie totul in regula.  kram

In alta ordine de idei, pentru ureaplasma se recolteaza tot ca si pentru lama ?!?!

Publicitate

loading...

#766 2009-06-14 12:35:51

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna fete dragi ! adina ce test frumos ai kram ,doamne ce fericita sunt cand vad ca cineva cu probleme reuseste pana la urma sa aiba bebe !! sa dea DD sa fie bine sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
eu ieri dimineata am visat ca mia venit cm  si ma gande am in vis ''doamne mia venit si mie normal'',oare ce inseamna ? poate ne ajuta si pe noi DD rugaciune sa nu mai vina uratul de cm,
azi ma duc sa cumpar 2 teste, maine dim vreau sa fac unul ,o sa umpar un sure check si al 2lea nu stiu de care sa iau
voi de care ma sfatuiti sa cump,chiar nu stiu si in care ordine sa le fac
va pupacesc pe toate si va strang tare in brate  kram pusssmilepuss
ieri am avut multa treaba ,am facut ordine in hainute si mai am si azi un pic ,dar tot mai trage am cu ochiul la calc. sa vad ce mai scriu frumos fetele mele dragi
garga imi pare pt ce ai patit,DDo sa aiba grija de tine si o sa vina si bebe mic rugaciune

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-06-14 12:37:23)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#767 2009-06-14 13:15:33

gargarita
Moderator

multu' mihaela si ana  puss
pentru ureaplasma se recolteaza secretie, cred ca din col

#768 2009-06-14 19:42:57

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

bubulinele sunte ti la plimbarica?am fost si eu cu iubi la cumparaturi aaa mi-am cumparat un sure check,dar mie cam frica sa-l fac maine dimineata si ma cam dor sanii dar nu foarte tare ,oricum nu ca altadata ,pai alta data nu suportam sa ii ating si cand mergeam ma dureau
pup fetele  puss

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-06-14 19:43:41)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#769 2009-06-14 20:11:13

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Hai, Ana, curaj, fa dimi testuletzul si vino cu vesti buuuune...majoreta

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#770 2009-06-14 20:12:38

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Hello, fetiliiii  kram  par

Sunt VARZA de racita.  mornincoffee Citesc ce ati scris cat am zacut si revin

Alina, LA MULTI ANI! Cu mare intarziere iti fac urarile, dar am fost ocupata cu ziua mea si n-am avut timp sa intru online.  kram  Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si optimista ca va veni bebe intr-o luna-doua. Tu nu vrei sa incepi sa masori TB?  big_smile
Apropo, Alinuta, si mie mi-a venit FIX de ziua mea, pe 12. big_smile Stii ce? Daca iti vine ciclul de ziua ta, luna viitoare nu mai vine pentru 9 luni. Zau!  big_smile  big_smile  big_smile

Ana, tin pumnii stransi pentru maine! Doamne ajuta sa vezi dublu dimineata!   kram

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 20:49:07)

#771 2009-06-14 20:42:04

bucklucica
Hero member

Hai mai Pass, cum ai reusit???Aaaa...m-am prins...te-a tinut iubitul dezvelita pt recuperari...chicot

Eric 3 ani si 7 luni

#772 2009-06-14 20:44:00

passenger
Addicted member

Buck, am stat intr-un curent de ma lua pe sus. M-am culcat la 4 dimineata, nu am putut sa dorm de stranuturi si nas infundat. Cumplit, sper sa treaca pana marti ca nu stiu cum voi veni eu gripata la intalneala cu burticile.  sad  sad  sad
Am facut si nitica febra dimineata.

Buck, inca am heavy cm., nu recuperam acum nic. Mai stam vreo 2 zile si din nou pe cai.  big_smile

NAF!!!!!!   Ti-a zis cumva coana Leana ceva de graficul tau??? Vad implantation sign in ziua 6, adica azi.  signof10  signof10  signof10

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 20:46:28)

#773 2009-06-14 20:49:05

bucklucica
Hero member

Pass, un puss sa te faci repede bine si sa mergi la intalneala...
Naffffffff, sa fie cu noroc!!! popa

Eric 3 ani si 7 luni

#774 2009-06-14 20:51:57

passenger
Addicted member

Am luat deja Nurofen gripa si raceala si beau si Coldrex. Sper sa fie bine si sa treaca pana marti!

Adina, tu de ce mai faci teste??? Pai nu te-au convins deja celelalte pozitive? Stai calma, stii doar ca e prea mic sa se vada la eco., dar e acolo bine-mersi.  hjarta

#775 2009-06-14 21:00:34

bucklucica
Hero member

Pass, tu mai faci control sapt asta?Mie mi se pare ciudat ca au iesit atatea teste pozitive si ti-a venit apoi...

Eric 3 ani si 7 luni

#776 2009-06-14 21:10:12

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

pass garga ana-maria rruxy camy si toate celelalte haideti cititi oleak la probl medicale==>>dureri de cap infernale k mi`a zis ceva bucklu si vreau si parerea voastra
bucklu nu k nu am incredere in tine,thuamni feresate dar crede`ma k nuj incotro s`o apuc sad

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#777 2009-06-14 21:22:58

larisa_cioceanu
New member
Inregistrat: 2008-05-20

juli mi-a zis ac sunt de-a voastra...si ca aici as gasi intelegere...sper...ca nu mai stiu cu cine sa mai vorbesc despre asta...deci...
buna
nu am mai intrat de o gramada de timp...imi pare rau...dar am intrat pe atatea alte site-uri (nu mai zic de asta) si am vazut atatea nebunii scrise incat nu mai stiu ce sa cred...problema mea...vreau un bebe...si il tot astept...din noiembrie...unele dintre vo poate cred ca exagerez, ca sunt doar cateva luni, dar mie mi se pare ca a trecut o vesnicie...sa o iau de la inceput totusi...am o fetita...de 4 ani si 8 luni...care a venit imediat...fara nici un efort...la 6 luni dupa ce am intrrupt anticonceptionalele...le luasem vreo 8 ani cu mici pauze...cat am alaptat (10 luni) dr mea mi-a facut 3 injectii consecutive (la 3 luni) cu depo-provera...apoi mi-a venit cm si mi-a dat anticonceptionale..luam 34-luni...faceam 2-3 luni pauza...dar nu tineam neaparat sa mai avem bb...acum vrem...si din noiembrie le-am lasat...in febr am fost la control...mi s-a facut papanicolau...secretii...ok toate...doar ca dr mea a zis ca sa nu auda de tratament pana intr-un an de incercari...si eu innebunesc...un an????? mi-a zis sa incerc in perioada fertila ca bb o sa apara...am incredere in ea...o am ca dr de aproape 14 ani...dar bb nu apare...am luat vit E si acid folic...sincer, aiurea, doar pt k asa i-au fost prescrise surorii mele de dr ei...am inceput sa facem dragoste din 2 in 2 zile..imi innebunesc barbatul...imi zice ca am luat-o razna...nu mai pun la socoteala ca prietenele mele au ramas (amandoua) in aceeasi luna (aprilie) desi si ele incercau tot din noiembrie...va dati seama ce stres...mai nou incerc cu tinctura de cretisoara...nu stiu ce sa mai cred...mi-e f teama de analize...mai ales ca probabil acolo voi ajunge...nu inteleg...sa am tromplele infundate? si de ce? nu am fost racita in   perioada asta...nu am avut nimic...nu stiu ce sa mai fac...asa ca m-am hotarat...va scriu voua...macar pt o vorba buuna...ca nu mai am cu cine...barbatul meu e deja exasperat de subiectul sata...imi spune ca ma stresez rea tare...si probabil ca asa si este...
acum...am ciclu regulat...28 de zile..mi-a venit pe 28 mai ultima oara, deci am cam trecut de perioada fertila si pana sapt viitoare cd o sa imi apara durerile ce anunta ciclul (ca deja ma gandesc ca o sa imi apara, ca si lunile trecute) stau numai intr-un stres...nu inteleg, de ce nu vrea bb sa apara?
nu vreau sa va mai stresez...e de ajuns...pt prima oara...
pupici...si sa aud de bine la voi aici...
da...chiar asa...am uitat..la sfarsitl anului implinesc treizeci...
si cred ca o sa apelez si eu la BU...

Ultima oara a fost editat de larisa_cioceanu (2009-06-14 21:23:38)

#778 2009-06-14 21:30:51

passenger
Addicted member

Buck, nu am cum sa fac eco. maine pentru ca ciclul se dezlantuie in toata forta lui.

Da, si mie mi se pare ciudat ca am patit-o aproape de fiecare data cu Barza si totusi am dat banii in continuare pe ele. Ce-i drept, nu toate s-au pozitivat slab, unele au ramas perfect negative.

Pentru cine vrea sa faca test Barza:
liniuta care apare dupa 5-10 minute este liniuta de uscare, iar ce apare in timpul indicat poate fi de 2 feluri : daca e firava si roz, subtire ca un fir de par = test fals pozitiv, iar daca e groasa si roz pal = test slab pozitiv.

test slab pozitiv ( prima sarcina )

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf6877.jpg

teste fals pozitive, facute de-a lungul acestui an ( aproape sad ) :
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf6006.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf5995.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf7334.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_untitled-1.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf6946.jpg

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 21:42:08)

#779 2009-06-14 21:41:18

bucklucica
Hero member

Pass, ultimul nu pare deloc fals pozitiv...smile...cand l-ai facut?Se vede clar liniutza a doua...
Larisa, bine ai venit!In primul rand sotul tau are dreptate, esti ffff stresata, asta numai dupa ceea ce ai scris aici, si sa stii ca asta e primul motiv pt care nu vine bb...ti-o spun din experienta.In al doilea rand, esti tanara si ai timp pt bb, nu ai motive sa fi asa disperata.Eu am 32 impliniti si abia acum am minunea la purtator.Tu mai ai un copil, deci nu e cazul sa disperi de varsta.In al treilea rand, de ta are dreptate, nu trebuie sa-ti faci atatea probleme ca nu ai ramas cateva luni, noi am incercat 2 ani si tocmai cand ne luasem gandul, adica am scapat de stresul asta, s-a intamplat...Poti lua BU si sa-ti urmaresti ovulatia, ca fetele de aici si vezi ce iese...sper ca nu ma consideri dura ca am scris asa, poate te ajuta putin...

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.