homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-42

#780 2009-06-14 21:43:18

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

Larisa, bine-ai venit!
Eu incerc din octombrie sa am bebe si pana acum am avut... doar esecuri. De fapt, in septembrie se implineste un an de cand am facut sex neprotejat pentru prima data. Si ioc copil! Dar nu ma plang, pentru ca nu rezolv nimic. Tu esti o fericita ca ai deja un copil. Nu dispera, va veni si al doilea. Concentreaza-te mai mult pe alte activitati si fa dragoste cand simti nevoia, nu din 2 in 2 zile, ca asa "trebuie".

Buck, nici vorba! Am facut eco. si se vedea doar un baban de cm. care se pregatea sa apara. big_smile Acum vreo 2-3 luni e facut ultimul test.

Raluk
, nu stiu ce sa-ti spun de durerile de cap... Si pe mine ma doare, de fapt, cam toata lumea are migrene. Asta este, stilul de viata e altul, multe ore de stat cu ochii in pc, pozitia in care stam la calc., orele de somn, prostiile pe care le mancam, aerul pe care-l respiram.. toate astea si multe altele duc la migrene si dureri de ochi..Fa si un test de sarcina, vezi ce iese, desi zici ca te doare de ceva vreme. Mergi la ORL, mergi si la neurologie, la oftalmo. Nu stiu, eu m-am obisnuit sa ma doara cate ceva zilnic, parca sunt o baba. Daca ne trezim maine si nu ne mai doare nimic, inseamna ca am murit.
Rinita alergica ai? Stranuti? E sezonul alergiilor, se dezlantuie si asa se manifesta, cu stranut si dureri cumplite de cap. Poti sa mergi si la alergolog.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 21:53:37)

#781 2009-06-14 21:53:57

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Nu inteleg cum iti ies tie testele asa...crede-ma ca eu numai varza am facut pana acum si niciodata nu mi-a iesit fals pozitiv, si cred ca am facut zeci...Doar acum am luat si un Sc ca era devreme si am vrut sa vad daca iese si cu altul...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#782 2009-06-14 21:54:38

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Pass
ghicitoarea noastră in stele, tata Leana mi-o zis că s-ar putea să fiu undeva pe sub glob chicot  acum cum o vrea DD, numai bb să fie! signof10  big_smile  iti multumesc mult kram să ai grijă bea ceiut cu miere să te faci repede bine smile
Coldrex max grip este bun si trece repede răceala par
Larisa bun venit printre noi, incearcă să nu mai fii asa stresată este f posibil să nu fi rămas tocmai pt că iti faci prea multe griji.
Sărumana Buclu, te-am văzut in pozici si mor de drag după pijămăluta ta de burticutză hjarta

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-14 21:56:34)

hjarta M&M=S

#783 2009-06-14 21:57:09

bucklucica
Hero member

Nafff, cum te simti azi?Poate putin...insarcinata...majoreta

Eric 3 ani si 7 luni

#784 2009-06-14 21:59:16

sihaya
New member
Inregistrat: 2009-04-22

bine v-am regasit fetelor  puss
offf..tocmai am citit si eu tot ce ati scris in ultimele zile
cu intraziere urez si eu la multi ani lui pass si alinei party , sa fiti sanatoase si sa dea dzeu sa vina bebeii cat mai repede rugaciune
pass, nu mai fi asa suparica, bine macar ca a venit cm...desi ff tarziu sad, sper sa se regleze puss ..in legatura cu testele barza...eu nu cred ca am sa mai fac vreodata..stiu ca dau banii aiurea.. neutral
adina...ma bucur din suflet pt tine, incearca sa nu te stresezi prea tare ca il agiti pe bb mic din burtica par
garga si ruxx ca de obicei sunteti alaturi de noi cu sfaturi bune..va puuup  par
fetelor am fost plecati in wk la nepotelul meu de 6 zile..cum va povestisem..este un dulceeee, atat de mic si scuump hjarta sunt indragostita de el..imediat ce face sotul sa mearga conexiunea telefonului meu la calc. va pun pozici cu el big_smile
am trecut in wk si pe la manastirea curtea de arges..m-am rugat la doamne doamne sa vaina bb si la noi, doamne ajuta rugaciune
larisa, bine ai venit..cred ca in primul rand stresul face enorm de rau sad si poate ar trebui sa lasati un pic stresul al o parte si siguur va veni si bb..in ceea ce il priveste pe sot..nu e ok sa ii chinuim sad..au dreptate fetele..un bb vine din dragoste pt ca avem chef sa facem dragoste, nu pt ca "trebuie". atata timp cat mai aveti un copilas, clar e totul in regula cu amandoi ..asa ca spor la incercari, sunt sigura ca va fi bine smile
eu sunt in z 11 a cm...continui sa iau branca pana prin z 15 cam asa si bag la greu si ceai de cretisoara..poate poate s-o prinde ceva si la noi smile cu incercarile..mai mult cand avem chef si asta ma relaxeaza mult mai mult decat teoria cu din 2 in 2 zile..
fetelor dragi va puup duulce si va citesc mereu  par

Ultima oara a fost editat de sihaya (2009-06-14 22:01:13)

Publicitate

loading...

#785 2009-06-14 22:03:58

bucklucica
Hero member

Sihaya, bine ai revenit! puss Abia astept sa vad poze cu bb mic.Sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si norocos!

Eric 3 ani si 7 luni

#786 2009-06-14 22:04:48

passenger
Addicted member

Buck, nu inteleg nici eu. big_smile Si nici nu mai incerc sa inteleg, pur si simplu le voi evita pe viitor.

sihaya, dar nu sunt suparata.  hmm eu m-am bucurat ca a venit, acum ma bucur ca mai am 2 zile si scap de el, duca-se pe campii si pe viitor sa absenteze numai daca e bebe. big_smile 

Naf, luna trecuta ne-ai tinut in suspans cu un grafic exemplar. Sper ca luna asta sa fie "pe bune".  bis

#787 2009-06-14 22:08:24

sihaya
New member

par buck si pass
pass, ma bucur ca esti ok big_smile bine ca a venit, te-ai linistit smile  puss
asa zic si eu..avem unda verde la incercari din plin lol

#788 2009-06-14 22:08:43

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Vai Buclu as fi topită de bucurie să stiu că,... luna asta cel mai fierbinte vis mi se va implini  smile
Sincer nu mă simt altfel decat de obicei, astept să văd ce se va intampla cu răbdare si un pic mai relaxată decat acum cateva luni de aceea zic si eu că stresul este inamicul nostru no. 1,
trebuie să ne linistim si bb va veni hjarta
Mc mult Buclu, par poate luna asta va fi si pentru mine signof10

Daa Pass rotfl stiu mama lor de grafice exemplare, mai bine să fie neexemplare da cu + la finish big_smile  signof10
Ai grijă cu dereglările astea la tine, să fie mult mai bine luna asta si fără test fals poz. pt tine! par

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-14 22:13:26)

hjarta M&M=S

#789 2009-06-14 22:13:20

passenger
Addicted member

e tare cald si nu pot bea ceai. mi-am facut 2 l de limonada cu gheatza si miere. si beau coldrex fierbinte.  acklad

eu am grija, drept pt. care nu mai pun Utro.! Dar ce altceva pot face daca ciclul nu vrea sa vina mai repede? Ce sa ii fac..? Pana acum 2 luni a venit cum trebuie, la 29-30 zile, maxim in ziua 33. Si aveam si eggwhite in ziua 14-15, deci totul parea in regula. Luna asta am vazut eggwhite in ziua 28   wow  cand in mod normal asteptam sa vina menstra. Si atunci am ovulat.  yikes  Eu cred ca de la Utro. de luna trecuta.
Trebuie sa isi revina si ciclul meu, ca sa pot face copii, dar cu ovulatii la sfarsitul cm-ului nu stiu cum ma voi descurca..  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 22:17:06)

#790 2009-06-14 22:18:32

sihaya
New member

cu cuburi de gheata pass?big_smile macar sa nu mai fie chiar fierbinti, sa fie caldutze big_smile
sper sa iti treaca cat mai rpd sa te faci bine puss
buck, sarumana pt urari par puuup dulceee

#791 2009-06-14 22:21:20

passenger
Addicted member

pai da, dar iau si pastile. mi-e cald!!   iar azi noapte tremuram de frig sub plapuma.  cold

#792 2009-06-14 22:26:17

bucklucica
Hero member

Pass, eu zic sa nu te mai agiti atata pt cm...eu am zis de multe ori aici ca exact cu 2 luni inainte de bb mi-a venit la 53 de zile, cu ovulatie monitorizata pot spune cam cu o sapt inainte...si porma mi-a mai venit inca o data dupa 3 sapt...orice e posibil...lasa asa cum a picat si detaseaza-te

Eric 3 ani si 7 luni

#793 2009-06-14 22:44:31

bucklucica
Hero member

Fetele, ma bag la nani ca azinoapte am avut treaba cu baia...chicot
Nb si vise frumoase! puss

Eric 3 ani si 7 luni

#794 2009-06-14 22:50:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

raluka, imi pare rau dar nu stiu cum sa te ajut, eu nu prea ma confrunt cu problema asta

larisa, bine ai venit. asa cum ti-au spus si celelalte fete, incerci de prea putin timp ca sa fie cazul sa iti faci griji, cu atat ma putin sa disperi. vad ca analize nu ai in plan sa faci, nici nu e cazul deocamdata, dar fa macar un Pap si un examen de secretie, astea oricum trebuie facute periodic, fie ca incerci sau nu pentru bebe. uneori, o banala infectie locala, poate scadea sansele de obtinere a unei sarcini.
asa ca, lasa stresul deoparte, sau incearca macar, ramai alaturi de noi ca sa fie asteptarea mai usoara si  goodluck

va pup pe toate  puss   kram

#795 2009-06-14 22:52:01

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

passenger a scris:

Larisa, bine-ai venit!
Eu incerc din octombrie sa am bebe si pana acum am avut... doar esecuri. De fapt, in septembrie se implineste un an de cand am facut sex neprotejat pentru prima data. Si ioc copil! Dar nu ma plang, pentru ca nu rezolv nimic. Tu esti o fericita ca ai deja un copil. Nu dispera, va veni si al doilea. Concentreaza-te mai mult pe alte activitati si fa dragoste cand simti nevoia, nu din 2 in 2 zile, ca asa "trebuie".

Buck, nici vorba! Am facut eco. si se vedea doar un baban de cm. care se pregatea sa apara. big_smile Acum vreo 2-3 luni e facut ultimul test.

Raluk
, nu stiu ce sa-ti spun de durerile de cap... Si pe mine ma doare, de fapt, cam toata lumea are migrene. Asta este, stilul de viata e altul, multe ore de stat cu ochii in pc, pozitia in care stam la calc., orele de somn, prostiile pe care le mancam, aerul pe care-l respiram.. toate astea si multe altele duc la migrene si dureri de ochi..Fa si un test de sarcina, vezi ce iese, desi zici ca te doare de ceva vreme. Mergi la ORL, mergi si la neurologie, la oftalmo. Nu stiu, eu m-am obisnuit sa ma doara cate ceva zilnic, parca sunt o baba. Daca ne trezim maine si nu ne mai doare nimic, inseamna ca am murit.
Rinita alergica ai? Stranuti? E sezonul alergiilor, se dezlantuie si asa se manifesta, cu stranut si dureri cumplite de cap. Poti sa mergi si la alergolog.

pass alergik n`am fost pana acum in toti cei 22 de ani ai mei,stranut ce`i drept km mult in ultimul timp iar dak stranut mai tare incepe sa ma doara capul
bucklu noapte buna iubita!! pusspusspuss
garga mersi oricum
de azi de pe la 4-5 vad k nu m`a mai durut
testul e negativ deci sansele sa fi ramas din cauza prostiei mele sunt 0
dak or sa mai continue asa ink vreo sapt fug la dr

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-06-14 22:52:47)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#796 2009-06-14 22:59:16

passenger
Addicted member

buck, noapte buna!  par

hello, garga!  par

raluca, posibil sa fie o simpla rinita. ti-am zis ca si eu am dureri de cap, dar e unul dintre simptome si nu ma agit. bafta la medic daca faci si alte investigatii!  par
apropo, tu cand lasi protectia si te apuci de bebe?

eu mi-am prelungit VIP membership-ul pentru 3 luni. sper sa raman intre timp gravida.  goodluck

am fugit la somn, pupici!  kram

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-14 23:12:13)

#797 2009-06-15 00:05:41

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

noapte buna fete dragi
vb maine dimi dak ma pot trezi mai dev inainte de  a pleca la munk
pusssmile

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#798 2009-06-15 05:12:33

bucklucica
Hero member

Neatza, gagici!
Bb meu are clar ora de trezire la 5...chicot...
Ana, abia astept sa imi clatesc ochii cu liniutele tale in dimi asta!!!goodluck
O zi frumoasa la toate fetele ! puss

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.