homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-63

#1179 2009-06-19 22:43:57

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

garga de ce ai doar o singura linie pe fertiliti
si felicitari pt ov ,crezi ca au o contributie si pastilutele

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1180 2009-06-19 22:58:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fany, inca nu am certitudinea ovulatiei.
pe ferty am o singura linie pt ca i-am zis sa-mi faca interpretare in functie de testele de ovulatie.
progesteronul e in crestere (7.51 facut azi) dar deocamdata prea mic pt a sti daca (scuze) corespunde fazei ovulatorii sau celei imediat urmatoare. oricum, eu cred ca ieri a fost ovulatia. astept cresterea temperaturii si ca ( scuze din nou, sunt prea obosita ca sa caut formulari ca sa evite caofoniile) confirmare finala progesteronul de marti.
posibil sa fi contribuit pastilutele smile

ma duc si eu la somn, ma chinuie o durere de cap, m-am enervat azi la serv si inca nu mi-a trecut. va pup.

#1181 2009-06-19 23:04:03

fany
Sr. member

sa vad cum stau si eu luna asta si de luna viitoare le iau si eu
tin pumni sa cresca temp si sa nu te lase prea mult sa astepti

cred ca ma retrag noapte buna si pup la toate

#1182 2009-06-19 23:12:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

of, adina sad n-as fi crezut... imi pare atat de rau sad puss
stiu ca suna urat, dar... macar stii ca RAMAI insarcinata...
dar eu nu pricep ce sa chiureteze medicul daca nu se vede nimic......
la un alt ecograf, mai performant, ai incercat?

si eu ma bag la somn... va sarut puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1183 2009-06-19 23:50:37

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

adina , da, eu te-am sunat.....nu-ti face griji ca mi-ai inchis....vroiam doar sa vad ce ai facut la eco pentru ca nu mai aveam rabdare si imi daduse si crissy mesaj.....am vorbit cu garga pe urma si am aflat......imi pare rau iubita.....bea un lapte cald cu miere si baga-te in pat ....ma rog la Dumnezeu sa fi bine .....imi plange sufletul pentru tine  puss

noapte buna fetele  par

as modifica eu listuta pentru adina dar in mometul asta nu pot .....simt ca mi se rupe sufletul  sad   rugaciune sa fim toate bine si sa nu ne dea DD cat putem duce

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-06-19 23:52:35)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#1184 2009-06-20 10:57:37

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

desi imi cam greu sa mai intru si sa scriu, totusi o fac...

am fost dimineta pt inca un beta HCG, desi e doar asa de forma

acum cateva minute la baie mi-au aparut niste urme rozalii, probabil ca imi vine...sa speram ca asa va fi , si daca va fi asa sa speram ca va fi bine, si eventualele resturi sa se elimine....

ma simt goala pe dinauntru, incerc sa-mi reintru in ritmul cotidian, dar e destul de greu, pt ca numai la asta ma gandesc...

sotul meu si-a reinceput de azi tratamnetul, asta e....
Dumnezeu e mare si probabil ne-a mai pus la inca o incercare, dar eu voi avea in continuare incredere in el, ma voi ruga si sunt convinsa ca-mi va da in final pruncul mult dorit....

va pup! ma duc la piata....

9 ani de copilarie ....

#1185 2009-06-20 11:59:38

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

viitoare mamici

26.06  -   Carra

29.06  -   Maria

12.07  -  Alina

2009   -   Eliza, Liliana, Camy,  Mihaela,  Asim, laura, ana   ana_maria.a, Garga, Sihaya, Pass, Cristina_i, NafNaf, Ruxxy, Adinagrig       

- deja posesoare de burtici cu bebe  la purtator

gravidutza  2008              Love_t

gravidutza  2008              Maryland

gravidutza   2008             Juli

graviduta    2008             Pipa

gravidutza 1 2009            Anksan

gravidutza 1bis  2009       Bucklu (gravi de ianuarie)

gravidutza 2 2009            Floricica

gravidutza 3 2009            Aurash

gravidutza 4 2009            Fleurette x 2

gravidutza 5 2009            Crissy

gravidutza 6 2009            Cameliat

gravidutza 7 2009            Flower

gravidutza 8 2009            Baby

gravidutza 9 2009             Katami

gravidutza 10 2009           ........... ?

hjarta M&M=S

#1186 2009-06-20 13:02:27

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Adina nu am cuvinte sad Imi pare atat de rau,mi se rupe sufletul pt.tine,dar poate poate mai e o mica speranta.Sa vedem rezultatul de azi si ........stiu ca acum cuvintele sunt de prisos dar sunt alaturi de tine cu sufletul si ma rog la dd sa faca o minune puss kram Te imbratisez cu multa caldura rugaciune pt.voi .....

O zi frumoasa la toate....

bebe hai in viata noastra!

#1187 2009-06-20 15:36:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Adina, fruntea sus si sa ai speranta. Am trecut si eu prin starile acestea prin care treci tu si uite, ca dupa 4 luni de la avort spontan, am ramas insarcinata din nou. Trebuie sa te remontezi si sa mergi mai departe caci altfel nu o sa poti face ceva...
Faptul ca ai ramas insarcinata este un semn pozitiv; crede in el si pun pariu ca in 2-3 luni esti cu burticuta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1188 2009-06-20 15:43:07

fany
Sr. member

buna fetelor

am intrat sa va salut ,o sa plec la tara mai tarziu asa ca nu o sa mai intru azi si manine
va pup pe toate un sfarsit de saptamana cat mai placut

adina    puss si doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat

#1189 2009-06-20 19:56:43

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

acum am intrat si eu pe forum dupa cateva zile...suntem cu parchetarii in casa..de fapt acum am scapat si ne reasezam lucrurile....bine ca nu mai miroase a palux...ca doua zile ne-a capiat sad
adina puss  puss  puss  kram  kram  kram ma doare sufletul pt tine, ma rog sa treci cu bine peste hopul asta si sa fie totul bine la urmatoarea sarcina

pass bine ca ai plecat din bucuresti...macar te mai limpezesti puss  kram
si e f bine ca ai hot sa te detasezi de problema

crissy si lili distractie placuta la mare fetelor kram  puss
si eu vreau la mareeeeee dar eu nu am voie grater decat cu trenul...si sa stau 4 ore in tren e cam aiurea...deci nu am cum sa ajung anul asta sad

#1190 2009-06-20 20:09:08

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

oooooooooooffff adina,ce rau imi pare...m-a luat tremuratul numai knd imi amintesc ce am simtit eu.doamne dumnezeule dar cat de multe cazuri in ultimul timp.ce sa facem adina draga mea,decat sa ne rugam sa fie bine si sa asteptam sa treaca timpul.de chiuretaj sa nu te temi k vei trece si peste asta.te pup si sunt alaturi de tine

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1191 2009-06-20 20:41:50

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Adina sa te ajute Doamne Doamne sa treci peste sad, imi pare nespus de rau.Cuvintele oricum sunt de prisos cand treci prin asa ceva.
Fii tare puss

#1192 2009-06-21 00:15:43

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna fetelee puss puss puss ,nu am mai intrat parca de o mie de ani,am umblat ieri ca un catel toata ziua (cum spune o prietena de a mea),pe la doctori binenteles ,iar azi si maine sunt la munca,merg sa va citesc si ma intorc dak va mai gasesc

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1193 2009-06-21 08:49:15

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna dimineata, fete scumpe! puss multi de la mine si de la bb meu
Adina, nu stiu ce sa spun...tot nu pot sa cred ca se intampla asta...ma rog pt tine sa treaca repede si sa fii ok...puss...
O duminica placuta la toate!!!puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1194 2009-06-21 11:45:55

bmihaela
Hero member

Va salut si vatransmit  puss pentru fiecare si inapecial pentru Adina careia i-a venit randul sa treaca prin momentele astea groznice; nu mi-a venit sa cred cand am citit ce se intampla... sper sa iti dea si tie Dumnezeu putere sa treci peste aceste momente; stiu cum este sa inceapa sa incolteasca in tine un sambure de speranta si sa te trezesti intr-o buna zi ca nu mai ai la ce spera... nu pot sa imi dau seama de ce oare ne da Dumnezeu sa trecem prin asemenea nenorociri, oare suntem noi cele mai nenorocite din cate exista pe pamant ??? E adevarat ca nu putem pretinde ca suntem curati ca lacrima, dar totusi, sa fi dat noi cu pietre in Dumnezeu ?
Sper sa treaca si pentru noi aceasta perioada neagra si sa reusim sa avem parte de ceea ce ne dorim; orce as face nu am cum sa nu ma gandesc ca daca ar fi fost totul in regula as fi fost acum insarcinata in luna 5-a...
Adina, sper ca daca tot e sa se termine asa, macar sa se termine fara chiuretaj pentru ca asa te-ai reface foarte repede...
Nu mai stiu ce sa zic si sper ca Dumnezeu sa nu se supere si mai tare pe mine, dar chiar nu inteleg ceea ce vad ca se intampla in jurul meu.

Vad ca mi-a mutat si F ovulatia in z 16 asa ca clar nu am ce sa mai astept luna asta... daca nu am ramas cand am avut contact f aproape de ovulatie... cu 3 zile inainte... Dumnezeu cu mila... nici o sansa... sad  sm

Va doresc sa aveti o dupaamiaza placuta !!!

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-21 12:01:45)

#1195 2009-06-21 12:01:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele...

bmihaela , sa nu-l maniem pe Dumnezeu, eu ma consolez pe zi ce trece, a fost o incercare si sunt sigura ca data viitoare va fi bine, sunt convinsa...

in alta ordine de idei, de ieri de la pranz au inceput scurgerile, deja e ca o menstruatie normala, nu curge foarte mult, vad doar cheagurile cand merg la baie, si am senzatia ca e un pic mai negru decat de obicei...in rest...doar burta ma doare ceva mai tare decat de obicei, si nu prea trece nici cu pastile, decat asa ptin...

ma bucur intr-un fel ca a fost week-end si a stat acasa, ca daca mai mergeam si la serv nu stiu ce faceam....

sper sa elimin tot si sa fie bine uterul, sa pot sa incepem din nou lucru la bebe...

prietena mea care in iarna a avut sarcina fara embrion si care acum e iar insaricnata , la fel a patit, vineri a fost la eco inaintea mea, si desi e aproape in 9 saptamani, embrionul nu este, sacul este, s-a marit , dar e gol...e distrusa si ea..ne incurajam una pe alta si speram ca intr-o zi ne vm plimba amandoua pruncii prin parc...

asta e viata, cu bune si rele, trebuie sa o luam ca atare sa mergem inainte si sa speram tot timpul in mai bine, eu sunt convinsa ca va veni soarele si pe strada mea , eu il astept  cu bratele deschise....

de azi o sa incep sa iau si acid folic, eu nu mai luasem din martie, si sper sa fie bine...

va multumesc pt sustinere, si va doresc la toate sa nu treceti prin ce am trecut eu zilele astea, si nu ma refer neaparat la durerea fizica, ca asta e si apoi trece, ma refer la durerea sufleteasca care e imensa, la ura pe viata si pe tot din jurul tau, dar eu deja zic ca am depasit momentul, deja ma gandesc la viitoarea ovulatie...smile

va pup si va doresc o duminica placuta!

9 ani de copilarie ....

#1196 2009-06-21 12:07:50

bmihaela
Hero member

Asa este Adina, de asta zic si eu ca sper sa nu se supere pe mine dar uneori, cand vad atata durere in jurul meu, ma napadesc gandurile astea;
In ceea ce priveste ciclul, si eu tot asa inchis la culoare si cu muuuulte cheaguri am avut si in dec si in mar. iar in mar., cand am urmarit mai indeaproape, a vazut si am si simtit ceva ciudat cand am eliminat asa, cam cat o nuca, o mucoasa cu cheaguri de sange pe ea; pastrez si acum pozele si ma ingrozesc cand ma uit la ele. Dupa ciclu am mers la control si dr a zis ca s-a eliminat f bine totul... Sper ca si la tine sa fie bine si sa nu mai avem niciodata parte de asa ceva, dar uite ca viata ne rezerva tot felul de surprize, placute si neplacute... kram

#1197 2009-06-21 13:12:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

va salut, fetele mele dragi

adina, ma bucur ca incepi sa-ti revii  puss  tu mai iei duphaston?
la prietena ta nu stiu dc s-a asteptat pana in sapt 9... sarcina molara se putea depista de f mult timp cu beta HCG-ul. macar stia si nu isi mai facea sperante. e mult mai dureros pe masura ce trece timpul, cand afli ca sarcina nu merge bine

mihaela, daca nu va fi acum, ai incredere ca va fi data viitoare  puss

buck,  puss  pentru tine si bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.