homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-65

#1217 2009-06-21 23:35:47

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

salutare fetele!
va pup pe toate si abia astept sa va citesc cand venim de la mare,peste o saptamana...pana atunci astept si eu ciclonul,k iar am sarit de 30 zile, si incep trat.pt ureaplasma si sper sa am si eu totusi un bebe curand...

sper sa gasesc teste pozitive cand vin;
garga multumesc inca o data pt.tot!
adina iti doresc sa fie bine si sa nu treci printr-un chiuretaj;capul sus!

fany,poate ne vedem...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1218 2009-06-22 07:56:32

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele....

eu sunt relativ bine, ma mai doare burta dar nu tot timpul, de curs imi curge in continuare, la baie , vad cheaguri destul de mari, dar in rest nu curge foarte mult....

sper sa nu fie nevoie de chiuretaj

9 ani de copilarie ....

#1219 2009-06-22 08:00:38

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata kram

Adina poate daca ai cheaguri si curge asa se curata bine. Ma rog ptr tine sa fie asa si sa nu ai nevoie de curetaj ...

#1220 2009-06-22 08:02:12

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Buna dimineata,

Fetele am si eu o nedumerire... m-am programat azi pentru recoltare pentru ureaplasma si chlamydia si as vrea sa imi spuneti, daca stiti, in cazul ca as fi ramas insarcinata, ceea ce e putin probabil, ar afecta in vreun fel recoltarea asta ???

Adina, eu zic sa astepti sa treaca ciclul si sa nergi dupa la control sa vada daca s-a eliminat tot...

Va puss pe toate si va urez sa aveti o saptamana usoara.

Garga, as vrea sa-mi spui si mie... pentru lysteria se recolteaza sange sau cum ??? Am citit totusi ca e destul de rara dar daca tot m-am apucat de analize sa o fac si pe asta...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-06-22 08:52:48)

#1221 2009-06-22 09:00:13

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, fetele!Sa aveti o saptamana usoara!puss
Adina, iti tin pumnii sa treaca cu bine menstra asta...in mod normal ar trebui sa treaca cheagurile dupa ce se curata uterul, urmareste sa vezi si cand au trecut si ai doar sange curat inseamna ca ai scapat...puss
Eu m-am trezit cu o durere f mare de spate, tot spatele, nu doar zona lombara, nu ma doare burta, nu am contractii...ma gandesc ca m-a tras curentul aseara pe malul marii, am fost sa ma plimb putin si am si salteaua bulita.Daca stau in picioare nu ma mai doare.Aveti idee ce poate fi???
Miha, nu afecteaza cu nimic daca esti gravi...puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-06-22 09:01:47)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1222 2009-06-22 09:01:43

adinagrig
Insomniac member

rruxxy a scris:

Neata kram

Adina poate daca ai cheaguri si curge asa se curata bine. Ma rog ptr tine sa fie asa si sa nu ai nevoie de curetaj ...

ruxxy, dupa cum vad si tie ti-a venit, nu?
si eu sper sa nu fie nevoie de chiuretaj, numai la asta ma gandesc acum, si sper sa se elimine tot,

fetelor, voi ce ati mai auzit in cazuri din astea? la o sarcina asa mica.....

9 ani de copilarie ....

#1223 2009-06-22 09:03:58

bucklucica
Hero member

Adina, a cata zi este de cand a venit?
Miha, lysteria se face din sange.

Eric 3 ani si 7 luni

#1224 2009-06-22 09:04:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata

mihaela, lysteria se recolteaza din sange. recoltarile din col nu stiu daca dauneaza sau nu in caz de sarcina

buck, daca te supara tare mai bine te duci la doctor

va pup pe toate  puss   kram

#1225 2009-06-22 09:10:46

bmihaela
Hero member

Multumesc pentru sfaturi. O sa merg azi la gineco si maine merg sa fac progesteronul si o sa fac si lysteria.
Va mai intreb... daca e sa fie ceva, dupa tratament se face pauza sau pot sa incerc in continuare sa avem bebe ? Am inteles ce la voi ca se face tratament cu antibiotice...
Chiar sun curioasa cu chlamydia ca in sange a iesit negativ...

#1226 2009-06-22 09:13:35

bucklucica
Hero member

Neatza, Garga! puss
Vad ca mi-a trecut.Stau cu spatele pe 2 perne si simt cald...cred ca e de la vantul de pe malul marii de aseara...
Eu stiu ca in primele 3 luni de sarcina se pot face lame pt secretii vaginale si echo intravaginal.Porma nu prea mai e indicat...

Eric 3 ani si 7 luni

#1227 2009-06-22 09:34:32

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

'Neata fetele!

Adina, imi pare rau, chiar nu am cuvinte  sad
Sper ca ti-ai mai revenit acum. Sa dea Domnul sa treaca cu bine toate astea si sa ramai din nou repede.
Ai grija de tine  puss

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1228 2009-06-22 09:38:28

Alina Elena
Insomniac member

neata fetele . am reusit si eu acu sa va citesc. eu am fost mai mult plecata in acest weekend si de aia nu am mai intrat

adina imi pare tare rau draguta. sunt alaturi de tine. pot sa iti spun ca am simtit o durere imensa in suflet cand am citit. sa dea DD sa fie bine si sa vina bebe cat mai repede.

ce fain de fetele care sunt la mare. vreau si eu. dar eu cred ca ajung pe la sf lui iulie. cred.

eu merg putin la scoala. si gata cu scoala. tre sa ma apuc de invatat pt grad.

o zi buna fetele. si o sapt minunata. mai intru mai acus.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-22 09:38:55)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1229 2009-06-22 09:50:35

ddunia
Hero member

buna dimineata.va invit la  mornincoffee dk nu ati baut inca.eu sunt mai lenesa azi.acum m-am trezit.
adina,cat avea sarcina ta,6 sap?eu stiu k si in cazul in care nu se elimina sarcina,unii medici opteaza pt chiuretaj tocmai din motivul k sa nu ramana ceva inauntru ,sa faci infectie si apoi sa iti risti viitorul obstetrical.dar dupa sangerarile astea care s-ar putea sa nu fie menstra,poate se curarata bine uterul tau si vei primi ergomet sau alt medicament pt curatare. faci un eco knd se opreste sangerarea si medicul iti zice cum stai cu endometrul si dk esti in regula.se mai vede si la control bimanual dk e ceva in neregula cu uterul,sau cu colul uterin pt k are o culoare schimbata iar uterul e mai coborat.faci ce iti zice medicul si ai incredere k va fi bine.
ma bucur k esti intr-o stare psihica buna puss

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-06-22 09:51:28)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1230 2009-06-22 10:29:14

adinagrig
Insomniac member

da , fetelor, aveam 6 saptamani si 2 zile, sambata cand a inceput sangerarea....

o sa sun azi in jur de ora 16 cand ajunge doctorita la cabinet si vedem ce-mi zice....

si eu tot de asta ma tem cel mai rau, sa nu ramana ceva pe acolo sa fac vreo infectie, Doamne Fereste....

in rest, acum sunt cat de ok, psihic, astept doar sa treca totrul si sa reincepem sa ne gandim la bebe si sa lucram, fizic inca ma doare burta, dar asta e , suport orice, numai sa fie bine....

9 ani de copilarie ....

#1231 2009-06-22 10:31:08

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1232 2009-06-22 10:38:08

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata fetele,
Adina
ce bine că se curătă totul natural, si eu iti doresc să nu fie nevoie de interventie chirurgicală si să vă reveniti amandoi din socul ăsta, mă uimesti cu puterea de care dai acum dovadă, mă bucur mult si eu zic că locul ăla 10 de la gravidute să rămană liber  par pentru tine si să nu treacă mult timp pană il vei ocupa din nou pt 9 luni bune! hjarta insănătosire grabnică si moralul cat mai sus smile tot răul este spre bine!
Pass, scumpă mică
căpusorul sus ,mă bucur că ai revenit pe forum si sper să iti revii si tu cat mai bine că tare te-a mai zdruncinat si pe tine viata in ultimul timp, sper că lucrurile s-au mai linistit la voi  par
Gărgă,..wauuu,... applause  applause ai un grafic frumusel foc , să iti trăiască! wink si să se inmultească la final buga  signof10

hjarta M&M=S

#1233 2009-06-22 10:54:56

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Buna dimineata fetele, am ajuns in sfarsit sa mai scriu si eu pe aici, ati scris enorm de mult si imi este foarte greu sa recuperez, cand vreau sa scriu mereu se intampla ceva si trebuie sa plec sau nu mai merge netul sau mai stiu eu ce.
Am citit foarte putin cat sa-mi dau seama prin ce trece adina, imi pare foarte rau cred ca trebuie sa fie extrem de dureros, pass am vazut ca a avut un accident, la fel de rau imi pare, ma bucur insa ca nu au patit nimic grav si nu sunteti vinovati.

Eu am terminat in sfarsit examenele toate, le-am luat pe toate si  duminica am fost de mi-am depus dosarul pentru licenta pe 13 iulie am licenta, am emotii sper sa fie bine.

Am fost la o doctorita in galati renumita sa-mi fac niste analize, dar nu mi-a facut decat eco intravaginal (parca asa se zice nu?) si mi-a zis ca totul e bine, nu as nici o problema, i-am explicat ca de 4 luni incerc sa raman si ca as vrea sa fac niste analize mai amanuntite si mi-a zis ca nu e cazul ca analizele se incep dupa un an de incercari, dar vazand ca nu prea imi convine mi-a zis macar 6 luni sa incerc si apoi daca este sa ma duc la ea sa-mi urmaresca ovulatia, puteti sa-mi explicati si mie cum se face? Stiu ceva dar nu destul, cel mai rau m-a suparat sotul meu pentru ca este extrem de nerabdator si aseara mi-a zis ca vrea neaparat sa ma duc de luna viitoare la doctorita ca nu mai vrea sa astepte deloc vrea ca luna viitoare sa fiu insarcinata si m-a cam dezamagit asa pentru ca-l vad agitat si foarte nerabdator si am impresia ca ne trage inapoi pe amandoi cu nerabdarea asta a lui, si se streseaza foarte mult si nu vreau asta, si sunt cazuri in care raman insarcinata femei dupa mai mult de un an, exemplu si voi, si asa ce ma enerveaza ca-mi vine sa plang, vreau din tot sufletul sa raman insarcinata dar dupa ce sunt eu agitata mai e si el si ma agita si mai mult, i-am zis clar ca nu o sa ma duc la doctor luna viitoare si ma duc la farmacie sa-mi cumpar teste de ovulatie sau sa-mi iau temperatura bazala, (apropo am nevoie de ajutorul vostru sa-mi explicati ce si cum se face  buga ).

Ma scuzati inca o data ca nu am mai intrat de mult pe la voi, dar pe langa lipsa timpului si faptul ca scrieti asa mult ca nu am timp sa va recuperez ca sa pun o idee la capat am zis sa fac o pauza si pentru ca am simtit ca deveneam si mai stresata parca traiam si momentele voastre de stres. Dar am observat ca senzatia e aceeiasi. Sper sa ma reprimiti si pe mine inapoi.

Acum ma apuc repede sa fac putin curat, si sa plec prin oras cu mama, scuzati daca am gresit ceva pe aici, dar am scris in graba. V-am pupat sa ne auzim cu bine.  nocry  nocry

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1234 2009-06-22 11:28:42

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata, gagici! par  puss  par

myrela, welcome back!  par
cu testele de ovulatie ma voi chinui si eu luna asta, nu stiu cum se fac, nu am mai facut niciodata... dar cred ca scrie in prospect cum se folosesc.
tu in a cata zi a cm. esti? sa te inregistrezi pe fertility si iti explicam noi care e treaba pe acolo, eu sunt foarte incantata de site-ul ala si de metoda temperaturii bazale.  applause

garga, vad ca ai subtitrare in limba romana pe fertility, ce tare! si ce ovulatie ai avut, felicitari!!  big_smile

adina, si mie mi-a prescris dr. ergomet si inca 2 tipuri de pastile ca sa elimin tot, in februarie. dar nu am luat, pt. ca ma simteam bine si am mai facut apoi o eco si se curatase  bine.  e bine ca ti-ai revenit si mergi mai departe, nu avem ce face decat sa ne mobilizam si sa ne pastram un psihic sanatos, sa incepem o noua luna cu optimism si sa nu ne gandim la ce a fost, ci la ce va urma. te pup!

rux, vad ca te-ai facut VIP!  applause

naf, tu un test nu mai faci? vad ca azi scapi de faza luteala obisnuita siii...  big_smile...... iti tin pumnii ca e de bineee!!!  goodluck  goodluck eu ti-am zis ca e ceva prin zilele 6-7 dpo ... Doamne ajuta!  goodluck

Va pup dulce, merg sa mai citesc din urma un pic, sa fiu la zi cu tot ce ati scris. kram

#1235 2009-06-22 11:40:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

bmihaela a scris:

Multumesc pentru sfaturi. O sa merg azi la gineco si maine merg sa fac progesteronul si o sa fac si lysteria.
Va mai intreb... daca e sa fie ceva, dupa tratament se face pauza sau pot sa incerc in continuare sa avem bebe ? Am inteles ce la voi ca se face tratament cu antibiotice...
Chiar sun curioasa cu chlamydia ca in sange a iesit negativ...

daca o sa iasa ceva ( speram ca nu) tratamentul se face in faza foliculara, apoi se asteapta 2 saptamani  si se repeta analiza. abia dupa ce rezultatul va fi negativ va puteti reapuca de bebe. dar sa nu gandim asa in avans, sa faci intai analizele si apoi  sa asteptam rezultatele.

buck, daca durerea cedeaza la cald inseamna ca a fost de la curent sau frig. ma bucur ca ti-a trecut  puss

naf, puss  multu'  asa-i ca-i frumusel?  chicot  parca nici nu-i al meu lol

myrela, bine ai revenit
doc ta cred ca s-a referit la urmarirea ( monitorizarea) echografica a ovulatiei. te cheama la echo cu cateva zile inainte de ziua presupusa a ovulatiei sa vada daca ai foliculi in curs de maturizare si sa masoare endometrul, apoi o data la cateva zile ( in funtie de ce vede) pana se constata ca ovulatia a avut loc. temperatura se ia din prima zi a ciclului. daca te hotarasti sa o iei, o sa fim pe aici sa-ti explicam. luna asta cand faci test?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-06-22 11:40:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.