homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-67

#1255 2009-06-22 14:27:20

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

Naf bafta multa t sa nu vina maine smile

Intr-adevar sunt foarte scumpe analizele astea, sper sa ne ajute DD sa nu ajungem la ele...

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-06-22 14:27:53)

#1256 2009-06-22 14:29:37

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fetele parerea mea e ca analizele trebuiesc facute.....sunt atatea care pot duce la pierderi de sarcina,etc incat mai bine plangi ca ai dat o gramada de bani decat sa realizezi ca puteai preveni o nenorocire

adina  puss

garga si eu sunt indragostita de graficul tau  puss

mirela bine ai revenit.....felicitari pentru examene

pass ia gandeste-te la mosul ala de mi l-ai promis.......ai zambit? ....ma gandeam eu chicot

pupici la toata lumea

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1257 2009-06-22 14:30:23

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Myrela, te inteleg, si sotul meu era la fel de nerabdator, dar nici cu prestatul nu se omora  lol
Vroia disperat copil dar sa se intample repede, fara eforturi  big_smile
Incepusem sa ne certam pe tema asta, ca zicea ca eu sunt de vina, avea impresia ca am eu grija sa nu raman, ca aveam relatii cam imediat dupa ciclu apoi o raream (si culmea ca atunci cand a fost exact in acea perioada s-a intamplat - dupa ciclu, cand toti spun ca nu ramai  big_smile ), ba ca sunt prea slaba si am vreo problema de sanatate, si sa ma duc la medic....dar el nu avea de gand sa se duca  punish

Fetele sa fie numai cu ochisori de-acum inainte  goodluck

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1258 2009-06-22 14:44:02

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Scumpelor lăsati varsta in pace că nu are nici o leg. cu conceperea unui copil,..... abia după 40 să vă stresati aveti tot timpul inainte nu vă mai faceti grijă or fi cauze multe si nestiute dar nu varsta de 30,  smile 

Am o bună cunostintă care la 32 de ani s-a hotărat pt copii, si ce credeti ? acum are 3! big_smile deci,...se poate si chiar f bine.

Buclu mom nu am ce face decat să văd ce va fi maine că dacă vine,...si sigur vine skitarg nu mai am de ce să fac test ,...iar dacă nu vine ei asta e altceva big_smile  big_smile iti dai seama că mă duc si dau iama prin farmacii, of de nu ar mai veni signof10  buga
Mulumesc Ruxica par

hjarta M&M=S

#1259 2009-06-22 14:50:48

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Sa nu mai vina nesimtitul ala......la niciuna de aici.....rugaciune

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1260 2009-06-22 15:00:23

Alina Elena
Insomniac member

naf dar poate nu vine. nu il mai invoca. ca nu vine.

pass ma bucur ca esti ok si ca te detasezi de problema.

adina incearca sa fii tare , ca viata merge mai departe. gandeste-te ca poate nu a fost sa fie acui. poate nu era momentul.

mirela felicitri pt examenele luate si bafta la licenta.

buck ce bine ca ti-a mai trecut spatele. eyu cred ca te-a tras vreun  curent.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-06-22 15:01:20)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1261 2009-06-22 15:07:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rruxxy asa este, mie nu mi-au crescut deloc temperatura... chiar nu stiu ce sa cred...
la testele minut sa te astepti sa se pozitiveze cu cateva zile inainte fata de cand s-ar pozitiva un oview si sa se mentina pozitiv inca vreo cateva zile peste normal... asta e defectul lor, se pozitiveaza la un nivel de LH prea mic si nu prea mai e eficient...mai bine barza.
nici eu n-am gasit luna asta oview si am inceput cu 2 minut pe acre le mai aveam  apoi cu o cutie de oview pe care o aveam de luna trecuta si am continuat cu barza. o sa pun poze

naf, poate nu vine  rugaciune  ai ceva simptome?

adina, poate mai faci un beta HCG pe sapt viitoare sa verifici daca a scazut sub 5. asta ca sa te asiguri ca ai eliminat tot ce trebuia...

#1262 2009-06-22 15:09:39

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

asa sa fie bucklu.....

al meu tot insista sa mai asteptam 1 luna, eu in schimb o sa fac analizele pe care mi le daduse docrtita adica cam aproape ttoate din complexul Torch (facusem cateva prin ianuarie)...

asta e, cat costa , costa . undeva la 5 mil....macar sa stiu ca sunt ok...

am observat ca analizele le face la Matei Bals, acolo mi-a facut si beta HCG, si deci acolo mi le va face si pe asta cred....

pass tu ai fost atunci la control imediat sau dupa ce ti-a trecut sangerarea...????

am inteles , garga....sa speram ca va fi bine...offff

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-22 15:11:34)

9 ani de copilarie ....

#1263 2009-06-22 15:17:49

rruxxy
Platinum member

Am inteles Garga...
Am vazut pe graficul tau ca oview se pozitiveaza excat inainte de ovulatie. Macar sa se pozitiveze si la mine, chiar daca sunt minut. Spun asta ptr ca eu tot cred ca nu am ovulatie sad Oricum luna viitoare fac tot posibilul sa-mi iau oview, daca nu gasesc in farmacii dau comanda pe net.

#1264 2009-06-22 15:44:17

NafNaf
Sr. member

Ruxi mai incearcă poate pană la ov. de luna asta găsesti oview,
caută chiar de e nevoie să mergi in toate farmaciile, e imposibil să nu găsesti, si dacă tot nu găsesti vb cu o farmacistă poate iti face comandă, si nu lăsa pe luna viitoare stiu că se găsesc f greu asa am pătit si eu in tot Iasul numai 2 farmacii le comercializează big_smile

Gărgă eu de felul meu sant mai nesimtitoare asa,  lol nu simt nimica, nimicuta nici cand vine monstruletul nici măcar o intepătură acolo,..nada pt mine asa a fost de cand mă stiu, iar in caz de bb nici nu cred că as simti ceva atat de repede.

Gata, e clar am verificat big_smile si am un mic spoting, deci maine vine bunica, in seara asta am dezlegare la o,..berică lol dacă tot nu e bb-ică, măcar o bericică storstark doar intru in luna a 11-a de incercări , o iau din nou cu BU alcool

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-22 15:58:34)

hjarta M&M=S

#1265 2009-06-22 16:10:04

rruxxy
Platinum member

Hai mai Naf ca eu chiar speram ca ne dai o veste buna si cand colo tu ne anunti ca vine sad
Deja mi-am cumparat teste minut, asta este luna asta le fac....

#1266 2009-06-22 16:17:27

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

adina, eu am fost la control cu ditamai hemoragia, cu "cheguloaie" cum le zice dr. noastra lol ,  mi-a facut control asa dar eco. parca nu.. ba da, mi-a facut si eco.! si mi-a dat reteta dar nu am luat nimic.  rodnar  si am sunat cand s-a oprit sangerarea sa intreb daca mai e cazul sa iau ceva din moment ce s-a oprit sangerarea de tot ( dar greu, dupa vreo 8-9 zile ) si a zis "nuu, la ce bun sa iei acum, daca nu ai luat cand ti-am spus?"  rodnar  si... m-am simtit prost, mi-a fost rusine ca nu am ascultat-o. dar mi-a trecut repede rusinea si dupa o saptamana m-am dus la cabinet pt. analize. big_smile

naf, bine-ar fi sa ovulez si eu ca omu', nu ca dinozaurii. astept sa mi se umple vezica si merg sa stric un test de ovulation.   dance  am emotii, parca sunt la primul test de sarcina din viata mea, asa ma simt.  lol

camy, nu am zambit, am ras zdravan  rotfl  rotfl

Va pup, dragele mele!  par  kram  puss

NAF!!! asa mai fac si eu, cand vine dihania trag o bericioasa si imi trece supararea.
dar esti sigura ca e spotting?  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-22 16:23:15)

#1267 2009-06-22 16:25:57

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

fetelee am vb cu doc joi fac hisero la clinica pret:800 lei daca este exploratorie si 1000 lei daca este operatorie,
va multumesc pt incurajari credeti ma k oricat as incerca acum sunt oprimista si apoi iar imi amintesc si iar decad ,cand va citesc ma simt mai bine
va pup ,acum tre sa plec unpic de acasa
dar ma intorc

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1268 2009-06-22 16:27:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

gata, am resuit sa vb cu doctorita desi era tare ocupata...

mi-a zis ca se astepta sa scada HCG si sa iau un antibiotic ( ampicilina sau amoxicilina ) si ergomet

dupa ce trec sangerarile sa merg la control, si spera sa nu fie nevoie de chiuretaj adica sa se curete singur si sa se elimine tot.....

fetelor, cand e mai indicat sa fac analizele alea : chlamydia, toxo, listeria, etc, in a cata zi a ciclului?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-06-22 16:28:16)

9 ani de copilarie ....

#1269 2009-06-22 16:29:33

NafNaf
Sr. member

Ruxica intr-un fel si asta este o veste bună, simt eu că bb o să vină cu noul grafic pe care il voi incepe de maine sant plină de sperantă, chiar nu sant tristă smile
Imi pare rău că nu ai decat minut, dar stii tu că dacă bb vrea să vină vine si fără oview smile  goodluck

Pass scumpica sper să iti arate oview in curand un maare si grăsan + goodluck
Dap chicot sant f sigură doar mă cunosc smile maine imi vine asa cum am zis
Mă bucur că incepi si tu cu grafic si teste si toate celea sper să iti fie de folos si să fii cu bb in brate cat mai repede smile si pormă să ne pui pozici cu buticuta ta, eu de abia astept lol mi te si imaginez cate griji ai să ti faci tu si atunci ,......
Bericioaica o incep cand imi vine si sotul acasică  chicot te cred scumpa , asa ne mai trece necazu alcool  rotfl

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-22 16:40:33)

hjarta M&M=S

#1270 2009-06-22 16:29:57

passenger
Addicted member

adina, in orice zi a ciclului.

FETELE!! tocmai am facut un test de ovulatie si am asteptat 10 minute. a iesit a doua linie mai intensa ca prima  wow  wow  wow  sunt in ziua 11 !!!!!!!!! Cum e posibil asa ceva??? Cand eu ovulez mereu mult dupa jumatatea ciclului...........  yikes

Naf, asta inseamna ca eu nu mai apuc sa beau bericioaica, daca sunt la ovulatie.........  wow  in ziua 11 .... E un cosmar ce mi se intampla, de ce am ovulat numai in ziua 22, 28, 30 si acum in ziua 11..?? Nu putea fi o luna normala?

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-22 16:49:44)

#1271 2009-06-22 16:51:49

rruxxy
Platinum member

Pass ptr mine e o mare dilema ovulatia asta...
Eu zic sa treci la treaba sexinpat

#1272 2009-06-22 16:55:39

passenger
Addicted member

si ce e ciudat: ma inteapa in partea stanga de vreo 3 zile, dar eu luna asta ar trebui sa ovulez cu dreptul! eu ma gandeam aseara ca probabil ovulul de luna trecuta nu s-a eliberat si abia acum se sparge foliculul acela vechi... WTF??? in ziua 11 sa ovulez?  yikes

ia uitati cum arata testul asta:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf7798.jpg

e primul meu test de ovulatie, dar eu cred ca e pozitiv.

#1273 2009-06-22 17:04:25

bucklucica
Hero member

Pass, testul ala e f pozitiv...da-i bataie si fa seeexxxxxxxxxx........

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.