homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7-68

#1274 2009-06-22 17:07:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 7

Pass mai pozitiv de atat nici ca se poate. Eu zic sa nu te mai stresezi ca esti abia in ziua 11 si sa treci la treaba wink

#1275 2009-06-22 17:09:42

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Nu am mai facut de 3 saptamani sad ... a fost povestea aia "e sarcina sau nu e ?! " si am zis sa nu fac rau daca e, apoi povestea cu accidentul si numai la asta nu mi-a fost mintea...
finally, diseara  sexinpat 
dar fetele care fac teste de ovulatie, voi ziceti ca e pozitiv? chiar asa, primul meu test si sa fie deja pozitiv? eu asteptam sa apara a 2-a liniuta abia peste o saptamana si jumatate. mi-am luat 2 cutii de Oview. smile

#1276 2009-06-22 17:16:19

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Iubita, eu am facut teste de ovulatie barza.Crede-ma pe cuvant, e ffff pozitiv testul tau...si mie mi-a iesit pozitiv din prima, adica in decembrie,dar nu am stiut sa astept 5 minute si am stat doar pana a aparut prima liniuta calumea si m-am culcat, iar a doua zi surpriza, era f pozitiv...am crezut ca mor...da a iesit in ianuarie........goodluck....

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1277 2009-06-22 17:21:18

passenger
Addicted member

stiti ce e ciudat, la testul asta Oview nici nu am asteptat, am tinut 5 sec. in urina si deja aparusera acolo 2 linii roz care s-au accentuat imediat. foarte ciudat!  neutral nu a aparut intai o linie, apoi cealalta, au aparut instantaneu.
si e ciudat ca ma inteapa in stanga, cand eu trebuia sa ovulez cu dreptul luna asta. si e mult prea devreme pt. o ovulatie.

#1278 2009-06-22 17:24:05

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

majoreta Hai Pass majoreta
Pe cai că esti in plină Ovulatie,...nu mai contează cu stanga că e dreapta,...tu esti superrrr fertilă acum!!! applause
Auzi la ea lol esti mai ceva ca Toma necredinciosu,..nici nu voiai să pui secretia eggy in grafic,....offf Pass par
Lasă tot ce crezi sau stii tu ce crezi si invată să iti asculti organismul, cand vezi secretie fertilă, e clar că trebuie să treci la paralele big_smile
Ai să vezi e posibil deja maine să fie si ov. după Ferty dance ai să ai un ciclu scurt,...si un bb mai repede decat vrei tu să crezi signof10  majoreta

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-22 17:26:54)

hjarta M&M=S

Publicitate

loading...

#1279 2009-06-22 17:43:46

passenger
Addicted member

Naf, pai urmaresc secretia asta de aproape un an, in septembrie imi aniversez un an de activitate sexuala fara "fes", si niciodata nu a aparut atat de devreme, de asta inca nu cred. Astept sa vad cum se prezinta TB, desi pana astazi ma tot rugam de termometru sa-mi arate si mie o temp. mica, asa, ca inainte de ovulatie, si numai nu vrea sa scada. De maine ma rog de TB sa creascaaaaa!!!!  goodluck 

Si daca te uiti in graficul meu, luna trecuta am avut lungi episoade de eggwhite fara ovulatie, pana cand s-a hotarat si ea sa apara... Acum s-o fi socat deodata cu mine in seara accidentului si a aparut buimaca in ziua 11. Cred ca am dat-o peste cap cu socul acela.

#1280 2009-06-22 17:59:58

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

buna fetele
Adina imi pare foarte rau pt ce ti s'a intamplat...stiu ca vin si eu cam tarziu cu parerile de rau...
oricum m'ai impresionat cu taria de care dai dovada eu cred ca as fi reactionat m'ai urat sad
Pass s'ar putea ca sa ti se regleze ciclul din cauza ca nu m'ai iei tu ce luai(nu m'ai retin exact ce ziceai ca ai luat) ...posibil sa ovulezi eu zic sa prestezi diseara patfierbinte
mie mi'a venit uratu dupa 2 zile de intarziere  sad  ...oricum e ciudat ca mie nu mi'a intarziat niciodata...
oricum asta e vedem luna viitoare dance

Ultima oara a fost editat de serene (2009-06-22 18:00:15)

#1281 2009-06-22 18:01:40

passenger
Addicted member

serene, nu cred ca din cauza Utrogestanului.. dar cine stie?!..
tu nu te apuci de monitorizari?  big_smile

#1282 2009-06-22 18:23:44

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Eu nu am facut teste de ovulatie oview, numai barza, si numai 5...chicot...totusi, Pass, presteaza deseara si ce-o fi o fi, nu te mai lua atata dupa stangul dreptul etc...daca e sa fie e.......

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1283 2009-06-22 18:58:51

passenger
Addicted member

Da, buck. Prestez, ca si-asa era in program... a trecut atata timp ca nici nu mai stiu cum se face  lol

#1284 2009-06-22 19:16:43

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, de la farmacie nu au vrut sa-mi dea medicamentele fara reteta,

este vorba de amoxicilina si ergomet...

offff, ceva naturist nu as putea sa iau, sa stiu ca seelimina tot? vreun ceai , ceva , aveti idee?

9 ani de copilarie ....

#1285 2009-06-22 19:18:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, nu prea cred ca ai ce sa iei naturist.
Nu poti merge la doctorita sa-ti dea reteta, sau la medicul de familie? Te duci maine de dimineata la unul dintre ei....

#1286 2009-06-22 19:19:42

passenger
Addicted member

adina, mie nicio farmacista nu mi-a dat fara reteta. insa alui meu mereu i-au dat Utro. fara reteta sau alte medicamente. le zice placa " i-a comunicat dr. prin telefon sotiei ce sa ia de urgenta si abia in 2 zile ajunge la control" bla bla.. Poti incerca asa. Si pana la urma, asta e adevarul! Pana ajungi la control trebuie sa iei tratamentul asta, nu se poate sa nu iti dea!
Bine, al meu are succes printre doamne acre de varsta mijlocie ( secretare, farmaciste, vanzatoare in supermarket etc. )  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-22 19:21:36)

#1287 2009-06-22 19:23:07

NafNaf
Sr. member

Adina nu poti să o suni pe dr. din nou să iti dea retetă?
sau să mai incerci si la alte farmacii că nu toate se cramponează asa de o retetă,...
si spune-i farmacistei eventual ce ai pătit poate totusi are suflet si intelege,...
eu nu cred că ceva naturist poate să aibă acelasi efect plus că nu e bine să iei ceva asa din auzite mai ales in situatia ta, ai grijă te rog si sper să reusesti totusi să iei medicamentele prescrise kram

Bună idee Pass cool
Adina trimite masculul dushat si parfumat si poate, poate că din păcate cam asa e si eu am pătit ca sotul meu să aibă intaietate in fata unor acrituri din astea rotfl deh,..sarmul masculin

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-22 19:27:11)

hjarta M&M=S

#1288 2009-06-22 19:50:04

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

gargarita a scris:

bmihaela a scris:

Multumesc pentru sfaturi. O sa merg azi la gineco si maine merg sa fac progesteronul si o sa fac si lysteria.
Va mai intreb... daca e sa fie ceva, dupa tratament se face pauza sau pot sa incerc in continuare sa avem bebe ? Am inteles ce la voi ca se face tratament cu antibiotice...
Chiar sun curioasa cu chlamydia ca in sange a iesit negativ...

daca o sa iasa ceva ( speram ca nu) tratamentul se face in faza foliculara, apoi se asteapta 2 saptamani  si se repeta analiza. abia dupa ce rezultatul va fi negativ va puteti reapuca de bebe. dar sa nu gandim asa in avans, sa faci intai analizele si apoi  sa asteptam rezultatele.

buck, daca durerea cedeaza la cald inseamna ca a fost de la curent sau frig. ma bucur ca ti-a trecut  puss

naf, puss  multu'  asa-i ca-i frumusel?  chicot  parca nici nu-i al meu lol

myrela, bine ai revenit
doc ta cred ca s-a referit la urmarirea ( monitorizarea) echografica a ovulatiei. te cheama la echo cu cateva zile inainte de ziua presupusa a ovulatiei sa vada daca ai foliculi in curs de maturizare si sa masoare endometrul, apoi o data la cateva zile ( in funtie de ce vede) pana se constata ca ovulatia a avut loc. temperatura se ia din prima zi a ciclului. daca te hotarasti sa o iei, o sa fim pe aici sa-ti explicam. luna asta cand faci test?

mersi frumos fetele nocry
Garga mi-a zis doctorita ca ma cheama din 2 in 2 zile si o sa-mi faca un grafic cand sa ma  intalnesc cu sotul  sexinpat trebuie sa-mi vina pe 28 iunie uratul dar sa vad poate nu mai vine

Juli sotul meu se omoara presteaza cu zor si drag, nu da vina pe mine, zice ca face toate testele si spermograma nu se da in laturi de la nimic doar ca e foarte nerabdator si ma acuza pe mine ca sunt stresata cand de fapt el este  skitarg

testele aste se fac din prima zi a ciclului? Sincera sa fiu nu prea stiu nimic despre asta. Sunt hotarata si nu prea, sa zic eu nu prea l-as baga in seama pe sot si as astepta inca 2 luni dar sa vedem cat ma streseaza la melodie daca vad ca nu se linisteste iau si teste de ovulatie sau temperatura, cum imi spuneti si voi

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-06-22 19:58:53)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#1289 2009-06-22 20:02:32

passenger
Addicted member

al meu nu merge dichisit, naf! pur si simplu cred ca inspira mila  rotfl
si am observat ca multe i se adreseaza cu apelativul "mama"  lol  nu stiu, cred ca il vad ca pe un fiu ratacit

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-06-22 20:03:21)

#1290 2009-06-22 20:09:37

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

bunaseara fetelor dragutelor

adina mai incearc poate o sa reusesti sa cumperi fara reteta si sa ai grija ca ergometul ala da niste stari ffff naspa sa stai in pat mai mult ,nu am luat niciodata dar stiu da la verisoara mea care a nascut si tot avea scurgeri nu i se opreau si a facut la indrumarea medicului si imi spunea ca mergea pe pereti ,nu vreau sa te sperii ci vreau sa stii la ce sa te astepti sa fii pregatita si sa nu te ia prin surprindere

garga mancalas eu pe el de grafic ,sa ramana asa frumos si sa ne aduca vesti bune

naf naf nici al tau grafic nu e mai prejos si chiar daca tu zici ca o sa vina uratul eu refuz sa cred ,eu zic ca nu mai vine si o sa fie bine

pass spor la   sexinpat si sa fie cu roade

mirela bine ai revenit ,felicitari pt rezultatele bune de la examene si luna asta sa fie o luna pozitiva si la tine

ana stiu cum e cu analizele astea dar ce sa facem trebuiesc facute chier daca sunt piperate ,iti tin pumni sa ai parte de rezultate bune si sa gasesti cauza ca sa vina bebe cat mai repede

buck puss si ma bucur ca a trecut durerea

ruxi,cami,alina,serena pupiceii si la cat mai multi bebei luna asta

carra ce o face in luna de miere o presta si ea cu spor ,sa vii cu bebe din luna de miere carra

pupacesc pe toate fetele sper sa nu fi uitat pe cineva

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1291 2009-06-22 21:38:15

NafNaf
Sr. member

Vai Pass  rotfl vezi nu-l scăpa de unul singur că la tănticile astea asa se declansează atractia si se numeste ?dragoste maternă? le plac aia mai tinerei asa mai frăgezei, un fiu rătăcit si regăsit rotfl care are nevoie de initiere,....  asa e că imi amintii tongue si sotului meu i se dau replici de genu ?las,  că-ti dă mama ceva bun, .... ?? da stiu eu big_smile.

Pass sper că acum ies inimioare din apartamentul vostru asa ca in desenele animate,..stii tu hjarta oh,..lamour,.... big_smile să prestati cu spor goodluck

Fany pupici multi  par

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-22 21:40:55)

hjarta M&M=S

#1292 2009-06-22 21:41:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am scris de 2 ori mesajul si de ambele dati s-a luat curentul. nu mai am chef sa reiau  roll

pass, e f pozitiv testul tau. temperatura o sa inceapa sa cresca in 2-3 zile

fany, messul de acasa nu mai vrea sa merga. poti sa postezi aici linkul, poate mai sunt si alte fete interesate de subiect  wink

adina, eu stiu o farmacie unde mi-au dat de fiecare data medicamente care se dau doar pe baza prescriptiei medicale  chicot
mai incerca si la alte farmacii, si spune-le ca tratamentul ti l-a dat doc la telefon, o sa reusesti pana la urma

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.