homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-127

#2395 2009-09-15 21:58:39

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

Te-am auzit, Ralu cand m-ai strigat...puss
Fetelor, ce vesti frumoase primesc eu azi de pe forum???Asteptam eu mai multe teste pozitive si le-am primit...sunt atat de fericita pentru voi, Ruxy si Myrela...sa va ajute DD sa aveti sarcini usoare si bbi sanatosi si cuminti s frumosi si destepti si...DAAAAAANNNNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance
Nu-mi vine sa cred ce zi frumoasa e azi cu asa noutati super....
Va pupacesc si eu pe toate, mi-ati lipsit chiar si o singura zi...acum astept sa vad la cine mai dau stafeta lui bb Eric...haideti fetelor, bagati teste...
Ralu, Garga, Andreed, Myrela, Alex, Blue, Lili, Carra puss puss puss

Sotul meu a vrut sa-i luam carucior la bb, asa ca am luat...3 in 1 cu 1180 lei...o gramada de bani, parerea mea, dar zic totusi ca nu am dat asa mult fata de Chicco sau alte marci...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/19366_dsc05052.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/19366_dsc05053.jpg

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-09-15 22:15:15)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2396 2009-09-15 21:59:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pe mine nu m-a cuprins nici o melancolie. m-am bucurat f tare,  am fost happy toata ziua  smile

bluee, dar pe tine ce te-a apucat? fa tratamentele si analizele si o sa treaca repede timpul. parca vad ca-ti iese din primele incercari  kram

buck  kram

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-15 22:01:06)

#2397 2009-09-15 22:05:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Iar eu eram melancolica inca de dinainte... Stiu ca nu e capatul pamantului, dar nu ma asteptam sa am rana pe col, cat de mica o fi ea... Anyway, ma bucur mult pentru fete, m-a apucat si plansul cand am citit vestea buna smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2398 2009-09-15 22:07:36

gargarita
Moderator

o fi ectopie blue. poate ar fi bine sa mai ceri o parere
oricum, nu e un capat de tara, eu am avut ditamai rana pentru care am facut ERAD. acum totul e bine

#2399 2009-09-15 22:09:55

blueeyes
Platinum member

Cred ca asa fac, garga, mai dau pe la un medic, sa vedem ce zice... Poate nu ar strica si o colposcopie... Vad eu, nu ma las pana nu rezolv! smile

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#2400 2009-09-15 22:14:05

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

bunasera dragutelor
ce imi place sa va gasesc asa dansatoare si fericite

ruxi felicitari din toata inima ,sa creasca mare si sanatos samburelul tau din burtic
,asa ce ma bucur pt tine ,plang chiar de fericire

mirela aceleas ganduri si pt tine

si un dans pt noile gravidute  happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance happydance
sa fiti sanatoase si fericite ,nu ma pot abtine asa ca mai bag un dans pt voi dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

eu abia acum m-am adunat dupa drumuri asa ca fug sa vad ce ati mai scris astazi ca ati avut treaba nu gluma vad
va pupacesc pe toate si revin imediat

Ultima oara a fost editat de fany (2009-09-15 22:15:49)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2401 2009-09-15 22:17:26

bucklucica
Hero member

Fany puss Tu pe cand o testare???

Eric 3 ani si 7 luni

#2402 2009-09-15 22:21:59

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

bucklu rotfl ma bucur k ai auzit.....
garga am zis k ai intrat si tu in butoias
blue  ce bataitza meriti...si eu is de aceeasi parere cu garga pt k de obicei se int asa
ute ce...exemplu eu: fericita si crezand k nu am nimic si ma pot apuca de bebe merg la o dr sa`mi prescrie analizele,eu fiind pe stop si o hemoragie de toata frumusetea....cand colo ma controleaza si`mi face echo....diagnostic:CANCER DE COL iti dai seama k am ramas va spranceana
iar ea,dr imi da tr la o dr in iasi pt confirmare si o eventula operatie cu urm cuvinte: "lasa draga k poti sa infiei cop[ii nu`i neaparat sa`i ai pe`ai tai,faci si tu o pomana k oricum scoate tot din tine" grater
norocul meu a fost k mi`a deschis nevasta lu` taica`miu ochii si mi`a rec dr ei tot din iasi kre imi zice k am 2 chisturi si o rana destul de maricica pe col
in iulie 2008 am facut cauterizarea,pana in martie am luat ac si acum sunt bine mersi pregatita debebe...
asa ca sincewr,nu te supara pe mine,dar esti un caz fericit puss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2403 2009-09-15 22:23:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

hohohohooo, f frumos caruciorul buck
o sa ii placa lui bebe Eric.
de unde l-ati luat?
pi undi se gasesc carucioare in Buc, eu nu stiu decat sensiblu sau mini blu - f scumpe, si pe net unde nu prea reusesti sa vezi materialul, daca iti place sau nu, etc.
io pina acuma ma gandesc la cam portofino, am vazut poze la o tipa de pe forum si arata binisor.
puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-15 22:25:02)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2404 2009-09-15 22:29:20

gargarita
Moderator

blue, la colposcopie o sa se vada clar despre ce este vorba

ralu, nu-s in butoias, nu nu nu big_smile
nu pot sa cred ce-ai patit cu doctorita aia  skitarg  merita batuta
si mie primul doc la care am fost, mi-a zis cu o fata foarte trista: "stai linistita ca nu e cancer". dar a sunat asa de prost de parca chiar as fi avut si incerca sa ma incurejeze. mai ales ca eu nici nu ma gandisem ca as putea avea cancer. in cel mai rau caz ma gandeam la HPV dar nici ala n-a fost.

fany  kram  puss

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-15 22:30:34)

#2405 2009-09-15 22:40:42

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ma pun in pat.Ne citim maine
Noapte buna dragele mele
kram  kram  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-09-15 22:41:03)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2406 2009-09-15 22:41:43

blueeyes
Platinum member

Vezi ca bine e sa fie oameni mai destepti langa tine? puss  (aka voi, de pe forum)

Ca mama, saraca, a trait in generatia care stia ca rana pe col = cancer, deci nu m-a putut linisti, barbatul meu mare habar nu are, si chiar daca ar avea, in mod sigur nu ar zice nimic ce sa ma deprime, asa ca eu singura am avut timp berechet de ieri sa-mi imaginez vrute si nevrute... Nu m-am gandit la cancer, poate doar la HPV si la faptul ca poate nu va trece doar cu ovule. Dar ce sa zic, cu Domnul inainte, fie ce-o fi. Eu o sa fac tot ce-mi sta in putere, sa scap de rana si sa raman insarcinata, restul depinde de El.

Pai ce medic e acela, Raluk? Desi sincer, nu ma mai mira nimic... sad Bine ca totul s-a sfarsit cu bine!

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-09-15 22:52:46)

patfierbinte      sjuk     

#2407 2009-09-15 22:42:53

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Andreea, voi nu incercati de f mult timp.. nu e cazul sa fii deprimata puss

Myrelaaaaaaaaaaaaaaa, felicitaaaaaaaariii !! Wow, cate 2 cate 2 smile

Buck, sa le stapaneasca bebe cu placere! majoreta

Blue, eu am ( aveam cand am ramas ) rana pe col si e mare.. e rana extinsa? crede-ma ca e una dintre cele mai mici probleme pe care le poti avea? ma rog, nici nu se poate numi problema, deci revino-ti ! puss ; medicii nu mai recomanda acum cauterizarea, oricum in timpul sarcinii, colul se reface; parerea mea e s-o lasi in pace dak iese ok colposcopia si papanicolau; eu asa am facut? si a fost ok. Oricum, asculta sfatul medicului in primul rand.

Fany, un test ceva? puss

Carra, gasesti in Obor ieftine, bune si frumoase; nu te mai uita pe net ca sunt scumpe si nu neaparat de calitate; d?j? vrei sa-l cumperi? smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2408 2009-09-15 22:43:05

bucklucica
Hero member

Carra, materialul este un fel de fash, super bun mi s-a parut, e si impermeabil...Magazinul de unde am luat caruciorul e unul noname, nu e o firma mare sau ceva.Aici in Cta nu gasesti un magazin de unde sa cumperi tot ce trebuie pt bebe la preturi mai accesibile...umbli de innebunesti, ceea ce am facut si noi ieri.De ex,la Chicco un landou+scoica costa 1350 lei si nu era impermeabil materialul...
Ralu, i-am citit sotului meu ce ai scris de madam dr aia care se crede Dumnezeu si a zis,citez :"aia trebuia data in judecata si sa i se ridice dreptul de practica, plus daune morale pt Ralu fiindca a stat in tensiune pana a aflat ca nu e nimic"... Pe bune daca nu merita dr d genul ala trasi pe dreapta...
Ms, Crys puss
Noapte buna, Andreed! puss
PS: azi am facut exudat ca dr mi-a zis sa nu am altceva in afara de rosu in gat, iar rezultatul il ia abia pe 21...chicot...sper sa nu vina mai repede ca rezultatul bbl meu...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-09-15 22:47:19)

Eric 3 ani si 7 luni

#2409 2009-09-15 22:51:58

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

merci crssy. notat adresa cu oboru' - o idee buna.
big_smile mda... ma gandesc la carucior deja.
stii cum se zice: mi-am luat bici, imi mai trebuie caruta si cal.  lol
ca sa vezi ce nebuna sunt ...
wow  wow  wow
pupiii, ma duc la culcare. ne citim maine.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-15 22:52:31)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2410 2009-09-15 22:52:33

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

asa e,puteam sa scot bani frumosi de pe ea.
mai ales k m`am dus la ea k ii facuse cezariana lu mama knd era cu sor`mea si preteni e fam...dar ma gandeam k e un Dumnezeu deasupra.
acum nu mai practik,a avut grija altcineva s`o de`a in judecata k i`a scos copilul din ea la 8 luni pretinzand k e mort iar femeia il simtea cum misca...deci pt mine aia nu e dr,nu e om in primul rand
daune morale....hhhmm...imi faceam o casuta frumoasa pe la buc si ne adunam toate acolo la party cu suc lol
blue intr`adevar acum ma simt excelent,nu am cuvinte...dar sa slabest km 9kg intr`o sapt nu`i usor crede`ma...nu mancam,apa nu vroiam,nu vb cu nimeni am zis k gata...mor si pace buna...
partea cea mai faina e k eram cu 3 luni inainte denunta
dupa ce m`am facut bine si asta a durat oleak...inainte de nunta knd m`a dat tata sotului zice : "iao acum k are ITP`ul facut" rotfl
nu vreau sa ma plang ci sa va arat ca sunt cazuri cutremureatoare...si SUNT un caz FERICIT big_smilebig_smile
carra caruta ti`o dau eu rotfl

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-09-15 22:56:31)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2411 2009-09-15 23:08:50

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

nici eu nu sunt supi ca alte fete sunt gravi si eu nu...
si eu imi doresc mult bebe si stiu ca o sa am,dar Dumnezeu ma pedepseste pt ca multi ani ne-am"ferit"sa avem...insa stiu ca merit aceasta pedeapsa si incerc sa nu stau cu gandul numai la bebe;poate eu o sa mai pierd sarcini,desi e cumplit,insa am incredere ca se va ajunge la o cauza sigura cat de cat si voi reusi sa am candva...acum mi-am pus toata increderea in dr recomandat de camy si poate cand o sa raman o sa fie bine...
poate chiar ureaplasma aia o fi fost cauza,nu?

cel mai ingrijorata sunt pt ca sotul meu are 34 ani-eu 26 si intotd. mi-am dorit sa fim parinti tineri,insa la el e o chestie genetica sa zic...tatal lui l-a avut la 36 ani,iar pe sora lui la 48...

ma bucur inca o data pt fetele gravidute si sper ca tuturor sa ne dea Dumnezeu intr-o zi bucuria si implinirea prin nasterea unui copil!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2412 2009-09-15 23:15:34

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

fetelor o sa va ia foc tastatura la calculator pana sa citesc si eu ce ati scris azi voi ati mai umplut o pagina  tongue

eu test nu fac pt ca le-a cumparat garga pe toate si eu nu mai gasesc chicot  tongue
am glumit

buck fff frumos carucoirul

Ultima oara a fost editat de fany (2009-09-15 23:16:34)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2413 2009-09-15 23:29:16

gargarita
Moderator

fany, apropo... azi am vrut sa refac rezerva ca se cam imputinasera. si am intrat in toate farmaciile pe care le-am intalnit in drum spre casa cu speranta ca o sa gasesc femina. aiurea... m-am ales cu o barza caseta si cu un ozone  sad   cica farmaciile sensi blue au teste sensi blue . am vrut sa iau dar nu mai aveau  neutral
deja poti sa incerci si tu test big_smile graficul este promitator

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.