homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-129

#2433 2009-09-16 09:01:47

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

bucklu , unde ai facut sedintel astea Lamaze si in ce constau si cat te costa?

9 ani de copilarie ....

#2434 2009-09-16 09:08:42

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

adina,mult noroc sotului pt anal mai bune...
unde le face de costa asa mult?oricum,la banii astia cred ca le fac f.responsabil...

cred ca tb totusi sa faca si sotul meu,ca sa avem idee cum sta treaba si la el...eu am asa o presimtire ca sunt si la el ceva pb,desi am ramas usor,poate nu-i are chiar ok morfologic...nu i-am zis nimic sa nu se simta prost,dar dak nu raman luna asta,o sa-l trimit si eu...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2435 2009-09-16 09:16:17

adinagrig
Insomniac member

liliana83 a scris:

adina,mult noroc sotului pt anal mai bune...
unde le face de costa asa mult?oricum,la banii astia cred ca le fac f.responsabil...

cred ca tb totusi sa faca si sotul meu,ca sa avem idee cum sta treaba si la el...eu am asa o presimtire ca sunt si la el ceva pb,desi am ramas usor,poate nu-i are chiar ok morfologic...nu i-am zis nimic sa nu se simta prost,dar dak nu raman luna asta,o sa-l trimit si eu...

liliana le face la un cabinet particular de analize din astea : fertility Center se cheama , e al d-*lui Tutunaru si am inteles ca aici se fac si inseminari, si pe viitor cred ca vor sa faca si fertilizari in vitro.Oricum doamna care face analiza e bioloaga Mioara Matei o chema si cica e foarte buna.

9 ani de copilarie ....

#2436 2009-09-16 09:38:56

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele.
Mirela felicitari din suflet draguta. sa ai o sarcina usoara , fara greturi si fara dureri. si sa fie bebe sanatos.

vai ce ma bucur ca treceti treptat dincolo la gravidoase.

O zi buna fetele. merg sa intind niste rufe. ca la 11 plec la scoala.

fetele ma doare putin in gat. ce pot sa iau?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-16 09:39:25)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2437 2009-09-16 09:51:54

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza fetele!

FELICITARI Ruxy si Mirela !!!
Sa aveti sarcina usoara si sa va creasca bebelusii mari si frumosi !

Publicitate

loading...

#2438 2009-09-16 10:08:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

saluti...

inca o burtoasa pe aici? myrela, felicitaaari!! applause un bebe sanatos si o sarcina usoara, mami! puss

raluk_ yikes ce nenorocita... eu o pocneam pe loc, cred....
cat despre serviciu... nu pleca inca, dar cauta-ti altul... si cand ai gasit... hoop! wink n-are rost sa stai sa te chinui

blue, asculta ce-ti zic fetele... va fi bine!!

Alina, ceai cu miere si multa lamaie wink

va pup si eu, ca vad ca ati fost tare pupacioase aici big_smile puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2439 2009-09-16 10:11:34

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

merci katami. pup si eu toate fetili par

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-16 10:12:21)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2440 2009-09-16 10:14:13

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Neata fetele!  Multumesc din suflet. Sa dea Domnul sa nu mai fie nimeni la aspirante si sa fie la viitoare mamici. goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Nu-mi vine sa cred ca am ramas luna asta, parca nu realizez ca sunt.

Nici nu ma asteptam sa fiu ca pe 11 a inceput sa ma doara burta ca si cum mi-ar veni si eram sigura ca o sa-mi vina. Si ma durut si pe 13 si 14 si ieri seara ma durea burta jos ca si cum imi vine numai ca nu mi-a venit.  happy  happy  happy

Azi dimineata la 4:30 am mai facut un test ca sa fiu sigura  si a iesit la fel de pozitiv  big_smile  big_smile

Ieri am lipit pe oglinda de la baie (sotul meu mereu cand vine acasa se duce direct la baie sa se spele pe maini) un bilet : "O sa fii tatic. Sunt insarcinata" si ma uitam la el din hol ce reactie are.

Cand a intrat a inceput sa-l citeasca si si-a schimbat complet fata devenise asa de serios  lol  lol  lol si se uita la mine : Ai facut test?????? esti sigur????

si a inceput sa tipe prin casa, m-a luat in brate, fericit am plans amandoi, i-am arata testul parca plutim nu ne vine sa credem.

Imi zice dupa ce ne-am linistit putin asa: Am vazut "o sa fii tatic", dar nu vedeam
urmatoarea fraza la care ma asteptam sa zici ca "e o gluma" vedeam dublu si nu puteam sa citesc  chicot  chicot  chicot  chicot

sunt asa de fericita!!!!!!!!

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2441 2009-09-16 10:18:40

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

myrela22 a scris:

Neata fetele!  Multumesc din suflet. Sa dea Domnul sa nu mai fie nimeni la aspirante si sa fie la viitoare mamici. goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Nu-mi vine sa cred ca am ramas luna asta, parca nu realizez ca sunt.

Nici nu ma asteptam sa fiu ca pe 11 a inceput sa ma doara burta ca si cum mi-ar veni si eram sigura ca o sa-mi vina. Si ma durut si pe 13 si 14 si ieri seara ma durea burta jos ca si cum imi vine numai ca nu mi-a venit.  happy  happy  happy

Azi dimineata la 4:30 am mai facut un test ca sa fiu sigura  si a iesit la fel de pozitiv  big_smile  big_smile

Ieri am lipit pe oglinda de la baie (sotul meu mereu cand vine acasa se duce direct la baie sa se spele pe maini) un bilet : "O sa fii tatic. Sunt insarcinata" si ma uitam la el din hol ce reactie are.

Cand a intrat a inceput sa-l citeasca si si-a schimbat complet fata devenise asa de serios  lol  lol  lol si se uita la mine : Ai facut test?????? esti sigur????

si a inceput sa tipe prin casa, m-a luat in brate, fericit am plans amandoi, i-am arata testul parca plutim nu ne vine sa credem.

Imi zice dupa ce ne-am linistit putin asa: Am vazut "o sa fii tatic", dar nu vedeam
urmatoarea fraza la care ma asteptam sa zici ca "e o gluma" vedeam dublu si nu puteam sa citesc  chicot  chicot  chicot  chicot

sunt asa de fericita!!!!!!!!

Ce frumos Myrela! Super ideea cu textul la oglinda. Ma bucur enorm ca sunt atate ateste pozitive printre noi!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2442 2009-09-16 10:22:41

adinagrig
Insomniac member

vai myrela , aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit...super frumos.....
sper sa traim si noi curand o asemenea bucurie.... rugaciune  rugaciune  rugaciune

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-16 10:22:55)

9 ani de copilarie ....

#2443 2009-09-16 10:52:51

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

adinagrig a scris:

vai myrela , aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit...super frumos.....
sper sa traim si noi curand o asemenea bucurie.... rugaciune  rugaciune  rugaciune

Sa dea Domnul Adina sa vina bebele cat mai repede si la voi. Eu am sperante ca pana in ianuarie ramaneti toate sau macar mai ramaneti 4 din voi. Aveti sperante, eu eram asa dezamagita dupa ce mi-a zis doctorita ca dupa spemratozoizii lui silv nu am sanse decat inseminare, garga mi-a mai luminat cat de cat viata cand mi-a zis ca e ok totusi. O fii si de la branca ursului, coincidenta sau nu, nu stiu ce sa zic, dar oricum silv de cand a aflat ca are putini gigei a bagat o gramada de vitamine in el, vitamax, zinc, branca ursului de 3/2 ori pe zi nu a fost zi in care sza nu ia  big_smile  big_smile aseara de fericire a baut 2 beri ca nu trebuie sa mai ia branca ursului. S-a nimerit sa raman exact in luna in care a luat branca. De branca am aflat tot de la voi. Multuesc din suflet fetele applause  dance  dance  dance  happydance  happydance

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2444 2009-09-16 10:56:46

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

katami iti zic eu k in socul in care eram nu aveam putere nici sa fac 2 pasi.de servici cu siguranta asa o sa fac...
myrala ce emotionant...originala ideea cu oglinda....
se pare k ieri a fost ziua taticilor...sotul mirelei 2 beri,sotul lui ruxy se "lupta" cu vinul...da las` ca merita ei...pe langa noi crek mai tare se streseaza ei numai k nu ne arata asta
adina si sotul meu se duce maine la spermocultura....tare is curioasa cum iese...e prima data knd face...km da din dos in laturi dar ma tin de capul lui smile

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-09-16 10:58:29)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2445 2009-09-16 11:03:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

adina, va tin pumnii  goodluck

myrela, mie chiar mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai povestit  chicot . f frumos  hjarta

#2446 2009-09-16 11:11:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

myrela22 a scris:

aseara de fericire a baut 2 beri ca nu trebuie sa mai ia branca ursului.

rotfl rotfl saracu' om

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2447 2009-09-16 11:18:06

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu sunt speriata ca nu ovulez...imi trec tot felul de ganduri negre prin minte, parca as fi nebuna sad
Abia astept sa vina ziua de luni sa merg la dr sa vada daca cresc foliculii...pana atunci nu imi trece sperietura
Plec spre servici
ne citim mai tarziu

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2448 2009-09-16 11:18:47

Raluk_
Hero member

am zis euu k is terorizati saracii barbatzei...stai sa`l vad pe`a meu...park vad branca in casa lol
cum e la gust branca fetele?am auzit tot de la voi k ar fi nasoala dar nah..."bun rau copchilu` mananca" rotfl

#2449 2009-09-16 11:43:29

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Raluk   f rea la gust nu este;eu o iau de 2 ori/zi
         al meu s-a cam strambat si nu am insistat sa o ia pt ca dr meu a zis ca e ok spermograma lui,
eu mi-as fi dorit sa fie cu spermg macar la mijlocul limitei maxime dar am sa-i mai cumpar niste vitamine cu zn,seleniu.

mi-am reparat termometrul,mi-am luat-o la vreo 2 ore de umblat prin casa

sa o trec?
ea creste daca te plimbi sau scade ???

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-16 11:47:24)

#2450 2009-09-16 11:44:37

Raluk_
Hero member

ms myrela
poii da spermograma lui e buna nu vad de ce sa ia omu`

#2451 2009-09-16 11:45:48

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele eu am facut un testulet barza si e negativ.
nu a aparut nici o liniutza in cele 5 minute.
acuma astept sa vad daca apare macar liniuta de uscare.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.