Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-136
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
Mai avem 2 luni de tratament, Stiu ca trebuie sa scapam de ea,.... ah de as fi stiut mai dinainte,....era tare bine imi amintesc ca fostul meu dr gineco tot imi zicea ca am BIP dar se ferea sa imi dea un tratament acum stiu bine ca BIP este doar un semn ca poate fi Chlamydia dupa ce termin astept 2, 3 saptamani si repet analiza, sper sa scap apoi un HSG sigur ! PCR este analiza din secretie nu? Mie asa mi s-a recoltat secretie din col si doctorita pe care o am acum mi-a spus ca nu e nevoie sa ne protejam pe timpul tratamentului ca oricum nu crede ca raman,.... deh asa zic si eu, cred ca aici e buba
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-09-17 11:23:51)
M&M=S
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Garga dar clamydia se face din sange ???care ?igm sau igg ?? de ieri dupa-amiaza si azi mai mult am vazut egg. poate sa fie intai ovulatia si apoi apare egg??sau invers ??
cel mai tare ma deruteaza testele astea negative de ovulatie.
ce bine era daca faceam eu test si in ziua 13.
oricum al meu se si dispera cand ma vede cu grafice. si nu i-am mai spus ca fac si teste de ovulatie.
la mine chiar fix cand va vrea DD va veni bebe.
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-17 11:34:09)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
carra eu zic sa-l faci maine dimineata cu prima urina ....ai cele mai mari sanse sa iasa daca e ceva acolo la tine in burtica
nu , nu mi-a venit, graficul de fertility e ok, adica asa e sunt in z32....mai astept pana sambata si probabil sambata dimineata o sa fac un test , daca nu cumva imi vine pana atunci....
am luat un no-spa contra durerii acuma, dar vad ca incepe balonarea acum....nu stiu cum o vrea Dumnezeu...
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-17 11:58:50)
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
r.myrela a scris:Garga dar clamydia se face din sange ???care ?igm sau igg ?? de ieri dupa-amiaza si azi mai mult am vazut egg. poate sa fie intai ovulatia si apoi apare egg??sau invers ??
cel mai tare ma deruteaza testele astea negative de ovulatie.
ce bine era daca faceam eu test si in ziua 13.
oricum al meu se si dispera cand ma vede cu grafice. si nu i-am mai spus ca fac si teste de ovulatie.
la mine chiar fix cand va vrea DD va veni bebe.
Dar dupa ovulatie nu ar trebui sa se mentina crescuta temperatura?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
anabella_n a scris:gargarita a scris:anabella, bine ai venit si te-ai apucat de analizele pre-conceptie?
multumesc mult de analize ma apuc la inceputul lui octombrie, ca sunt destul de scumpe si sa putem strange toti banii pt ele. mi-a dat doctora o trimitere si mi-a zis ca tot ce e pe foaia aia costa 700 lei plus ca de aici incolo adio carne tocata, pus mana pe pisi si catei (asa zice ea), alcool, chiar si ocazional, etc incerc si eu sa ma tin de treaba cat mai bine
cam stricta doctorita ta
carra, deocamdata e ok temperatura. sper sa se mentina sau sa creasca maine ar fi 11DPO, poate ar fi mai bine sa faci maine
Naf, Chlamydia PCR este o analiza mai speciala care identifica ADN-ul de clamydia. este cea mai sigura analiza dar nu se face la orice laborator. se face din secretie col sau urina, poate sa o faca si sotul tau. ce ai facut tu cel mai probabil este Antigen Chlamydia din secretie col. tratamentul il face si sotul tau, da? si eu ar trebui sa fac HSG dar nu prea imi vine, e singura investigatie pe care am amanat-o
Myrela, eu nu recomand din sange. din sange mi-au iesit negative si din secretie pozitive asa ca...
- NafNaf
- Sr. member
Am inteles Garga, multumesc Din pacate eu nu am facut PCR am cautat un laborator si am cerut anume analiza asta, si de cele mai multe ori si in cel mai bun caz eram eu intrebata ce inseamna PCR?! Da amandoi facem tratamentul in acelasi timp, am sa caut poate gasesc sa fac si PCR cand voi repeta analiza dupa tratament.
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-09-17 12:25:50)
M&M=S
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Naf, la Synevo in Iasi ai intrebat?
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-09-17 12:40:30)
- NafNaf
- Sr. member
Din pacate nu, am cautat acum si am gasit add si nr. lor de aici Acum ma gindesc daca e bun tratamentul care mi s-a dat sau sa repet analiza la Synevo? tu cum ai face Garga?
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-09-17 12:50:52)
M&M=S
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
gargarita a scris:cam stricta doctorita ta
ma tin si eu de ce pot, dar nu chiar de toate
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
carra fa maine dimineata testul. sunt mai multe sanse sa iasa. daca e a 11 zi.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-09-17 12:58:34)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor, am vb cu sotul meu , gata a fost la spermograma si spermocultura...
era foarte dezamagit de cum s-au comportat alea, : mancau printr-un cabinet, tipul de dinaintea lui iesise de vreo 20 min, pe le nu-l baga , in final a iesit una din asistente si s-a scuzat ca nu l-a bagat... alte asistente scoteau niste branule la niste femei pe hol, tipau pe acolo...asta in concditiile in care e o clinica privata...nasol, foarte nasol
a zis ca a fost foarte nasol la spermocultuta, ca i-a dat nu stiu ce ac si trebuia nu stiu cum sa si-l bage, a zis ,, ma cacasem pe mine ,, (scuzati expresia , excat asa s-a exprimat)...
in fine , rezultatul e gata in 5 zile, adica spermocultura cica dureaza atat, si odata cu ea ii da si spermograma...
oricum cred ca e ultima data cand merge aici, o sa cautam alt cabinet pt analiza...asta e si foarte scump....in fine asta e ...acum nu ne ramane decat sa fie cat de cat ok rezultatul....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-17 13:24:04)
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Garga deci zici ca la synevo se face,asta e bine pt ca am langa mine in satu mare azi am avut egg si ma doare ovarul stang poate e semn de ovulatie
off Adina ,doar e cab particular si platesti. normal spermograma e gata in max 2 ore ;ar treb sa ti-o dea azi dar sunt ele acolo prea comode. sa fie buna
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-17 13:35:48)
- carra_verona
- Insomniac member
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
Carra tu cat timp ai luat pastile si de cand nu mai iei?
- Andreed
- Addicted member
- Site
Carra, asta aud si eu de la al meu!
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Buna, fete cucuiete!Nu am mai avut timp sa intru ieri ca am avut un chef de duuuuccccaaaa si m-am plimbacit toata ziua cu al meu, cu masina si pe jos prin parc......Am fost si la dr sa-l mai vada si el pe bb, dar era cu capul in pubis si nu i-a vazut fatzuca,numai restul pe bucatele.Nu mai zic ca nu a avut cum sa-l mai masoare ca greutate ca nu i-a mai incaput toata burtica in ecran......asa ca am ramas la stadiul de 3,5 kg cand se va naste.Dr a zis ca mai am sigur o saptamana dupa cum e placenta si restul, iar in privinta nasterii normale a zis ca ma sustine, incercam, dar il cam incurca varsta...a zis ca oasele mele sunt cam rigide la varsta asta......eu sper sa fie ok... Myrela, ce frumos mod de a-i spune sotului de bb...mi-a placut mult reactia lui... Apropos, pe al tau il cheama ca pe al meu... Si BU e ffff buna, aveti incredere in ea fetelor... Supertare faza cu testul tau de sarcina, Flower...sa-ti spuna el tie... Offfff, Tasha, prin ce ai trecut, iubita...imi pare tare rau...Sa te ajute DD sa gasesti puterea sa o iei de la capat cat mai curand si sa vina bb dorit si la tine... Mirelasm, bine ai venit! Andreed, si eu am avut pb cu tensiunea cand am luat BU, dar eu nu beau cafea de fel,asa ca luam un pahar de cola...... Alina, la semnatura am trecut saptamanile de la ultimul cm... Adina, bafta la spermograma si spermocultura.....oare sigur mai e nevoie??? Garga, aici la Synevo nu fac Chlamidia PCR......eu am facut din sange si a iesit negativ, iar dr ginecolog a zis ca nu mai e cazul sa fac si secretie ca daca era ceva se vedea pana cum...nu stiu ce a vrut sa spuna si nici nu mi-am batut capul...sper sa fiu ok... Carra, si eu zic ca si fetele, sa faci maine dimi un test cu prima urina...
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|