|
Nu esti logat.
TEST de sarcina-60#1122 2010-10-05 14:46:28
Re: TEST de sarcinaam avut contact sexual neprotejat pe data de 5 septembrie, incepusem de 3 zile o folie noua de ac dar am uitat pe data de 4 sa iau pastila. pe data de 7 la aproape 48 de ore am luat escapelle. am continuat sa iau ac si nu am mai avut contacte neprotejate.acum am terminat folia, am facut pauza de 7 zile si am inceput alta folie, mi`a venit cm dar totusi imi e frica sa nu fi ramas ... cm a fost oarecum diferit la culoare si mi`a venit in cantitate mai mica decat de obicei ceea ce ma face sa cred k ar putea sa fie peste sarcina ... poate sa ma ajute cineva cu o parere ? I loved you once, I love you still, always had, always will ! Offline #1123 2010-10-24 22:05:58
Re: TEST de sarcinaFelicitari!! Sa fii fericita si sa-ti fie copilul sanatos! Offline #1124 2010-10-25 08:45:34
Re: TEST de sarcina
cum sa nu fie? Offline #1125 2010-11-18 19:58:53
Re: TEST de sarcinaam si eu o intrebare...pot fi insarcinata,chiar dak mi-a venit menstruatia?adik...nush...de alaltaieri am din cand in cand stari de ameteala si nush de la ce...menstruatia mi-a venit azi...luna trecuta mi-a venit pe 1 si 24...si menstruatia mi-a venit cam devreme..inainte imi venea dupa 28-32 de zile...am facut-o neprotejat inainte si dupa menstruatie..de ieri am inceput sa ma gandesc la asta...care ar fi simptomele?poate m gandesc eu prea mult la asta:)... Offline #1126 2010-11-18 22:12:55
Re: TEST de sarcinaDaca menstra ta e la fel ca de obicei din punct de vedere calitativ si cantitativ, ar trebui sa fii ok. Starile de ameteala pot sa fie datorate multor cauze - anemie, oboseala, tensiune mica etc. Daca chiar suspectezi o sarcina si pentru linistea ta, poti sa faci un test la 3 saptamani de la contact. Bafta si mai multa atentie pe viitor la contacte neprotejate. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#1127 2010-11-19 22:01:38
Re: TEST de sarcina
pai..e la fel...nu e nici o diferenta...am inceput sa m gand la sarcina din cauza ametelilor...oricum unde lucrez eu e km obositor...in fiekre zi kte 10 ore...trezit de la 5 juma..poate o fi de la asta...sau nush...poate e de la faza ca am in camera cva recent dat cu lac si nu prea am aerisit camera noaptea...oricum mi-am luat un test de sarcina si mi-l fac maine...a km trecut km mult de la contactul sexual neprotejat...dar se poate ca si cand am cm sa am si bebe? Offline #1128 2010-11-20 08:08:09
Re: TEST de sarcinami-am facut testul....nu am nimic...e doar o sg liniutza mare si frumoasa:) Offline #1129 2010-11-21 01:26:46
Re: TEST de sarcinabuna am si eu o serie de intrebari,daca puteti sa ma ajutati sa aflu raspunsuri:niciodata nu am avut menstruatia regulata,o luna pe 25,o luna pe 1, luna trecuta a fost pe 8,dar luna asta nu mi-a venit inca.am avut relatii sexuale protejate(prezervativ)fara nici un incident,am facut si un test si a iesit negativ,dureri mici de burta nu foarte des??credeti ca pot sa fiu insarcinata? Offline #1130 2010-11-21 10:24:10
Re: TEST de sarcinacontactele sexuale au fost protejate iar testul este negativ No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #1131 2010-11-21 11:01:30
Re: TEST de sarcinaBuna, e prima oara cand scriu aici, cu toate ca va citesc de foarte multa vreme... sper ca am nimerit topicul potrivit, daca nu, imi cer scuze in avans si sper sa fiu directionata unde trebuie... Offline #1132 2010-11-21 11:45:15
Re: TEST de sarcinasansele de sarcina sunt mici dar exista. metoda coitului intrerupt ( inteleg ca asta ati folosit) nu este o metoda sigura. fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc. Offline #1133 2010-11-21 12:42:17
Re: TEST de sarcinaMultumesc mult pentru raspuns! Offline #1136 2010-11-21 23:56:19
Re: TEST de sarcinaalexia esti la pc? Offline #1137 2010-12-18 13:29:24
Re: TEST de sarcinaam si eu o intrebare...se poate ca pstila de a doua zi sa imi deregleze cantitatea de menstruatie?adik na...am facut-o neprotejat aku o sapt da na imediat a doua zi am luat-o...nu a trecut nici 12 ore..cred...ca na nu stiam dak sunt in perioada fertila sau nu...si na dup vreo 2-3 zile aveam dureri de burta ca si cum ar fi tb sa imi vina...dar nu curgea nik...in alta zi na era o pata mik de sange...si de ieri mi-a curs mai mult...na nu ca de obicei...si asta e a doua oara cand iau postnor...prima data a fost in martie...stiu k poti sa o iei de 2 ori p an...care ar fi pb?e vb de o sarcina o dereglare a organismului sau ce?durerile de burt sunt la fel ca at knd imi vine...insuportabile Offline #1138 2010-12-18 14:37:21
Re: TEST de sarcinase poate ca asta sa nu fie menstruatie ci sangerarea de dupa Postinor. Daca l-ai luat corect nu esti insarcinata. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1139 2010-12-18 15:55:11
Re: TEST de sarcinasi na...sa zicem k ar fi voarba de o sarcina....cum as putea sa imi dau seama k e asta?si mai am o intrebare...sa zicem ca eram in cea mai fertila zi si am facut-o neprotejat dar am luat postinor....pot sa raman insarcinata?oricum mie sapt asta ar fi trebuit sa imi vina....si cu durerile de burta ce is? Offline #1140 2010-12-18 17:01:56
Re: TEST de sarcinaPostinorul are si el marja lui de eroare; daca nu ma insel, e vorba de 2 % sau asa ceva, care se poate aplica unor asemenea cazuri, cum ai dat tu exemplul de mai sus. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|