homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-111

#2091 2010-01-06 17:19:51

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

Andreea, unde iti este increderea de mai devreme? Stii ca un spirit pozitiv ajuta mult. puss
Maria, temperatura ta a crescut azi... daca azi nu mai ai spotting, se zaresc ochisorii

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-06 17:20:16)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2092 2010-01-06 17:29:19

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Cocof,  angel  angel  angel

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2093 2010-01-06 17:37:01

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Cris 8  ptr prolactina se recolteaza dimineata fara sa mananci ,cafea poti sa bei.(am facut si eu prolactina si asa mi-a zis dr) smile 

Nerama felicitari ptr out. goodluck  de la gigei poti avea oricand o surpriza placuta..gandeste pozitiv majoreta

Andree fii tare si ai incredere in dd rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2094 2010-01-06 17:38:35

Andreed
Addicted member
Site

Georgeta, trebuie sa fiu tare, numai cateodata nici nu stiu cum ar fi mai bine sa procedam

#2095 2010-01-06 17:49:06

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Coco, m-am uitat si eu la graficul mariei, arata destul de bine, daca azi nu a mai avut maronei eu zic ca e de bine nu? Ieri putea fi nidatia....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#2096 2010-01-06 17:54:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

ANDREED iti inteleg foarte bine suferinta.Chiar daca drumurile noastre au fost putin diferite, dar si noi am asteptat 4 saptamani in stres si aveam tot felul de intrebari cum va iesi cariotipul, ce vom face daca nu va fi bun  si multe alte intrebari...nu stiu ma gandeam si ma rugam la dd sa nu ma lase in momentele acestea sa-si intoarca fata catre mine...nu sunt o fire biseriicoasa , cred in dumnezeu , ma rog in fiecare noapte inainte de a ma culca , merg la biserica foarte rar...dar...am sperat ca macar un ingeras protector sa am langa mine...si poate dd mi-a vazut lacrimile  au fost luni de zile si apoi ani, ani care m-am zbatut si ma zbat sa dau viata unui sufletel...poate a venit acel moment si vreau sa cred ca totul va fi bine......m-am indepartat  putin cu discutia  ca sa ma intelegi ca trebiue sa ai incredere in d-zeu, indiferent de hotararea pe care va trebui sa o iei...d-zeu va vrea binele si tie si pruncului tau, el stie cel mai bine... rugaciune

#2097 2010-01-06 17:57:50

Andreed
Addicted member
Site

bunea georgeta a scris:

ANDREED iti inteleg foarte bine suferinta.Chiar daca drumurile noastre au fost putin diferite, dar si noi am asteptat 4 saptamani in stres si aveam tot felul de intrebari cum va iesi cariotipul, ce vom face daca nu va fi bun  si multe alte intrebari...nu stiu ma gandeam si ma rugam la dd sa nu ma lase in momentele acestea sa-si intoarca fata catre mine...nu sunt o fire biseriicoasa , cred in dumnezeu , ma rog in fiecare noapte inainte de a ma culca , merg la biserica foarte rar...dar...am sperat ca macar un ingeras protector sa am langa mine...si poate dd mi-a vazut lacrimile  au fost luni de zile si apoi ani, ani care m-am zbatut si ma zbat sa dau viata unui sufletel...poate a venit acel moment si vreau sa cred ca totul va fi bine......m-am indepartat  putin cu discutia  ca sa ma intelegi ca trebiue sa ai incredere in d-zeu, indiferent de hotararea pe care va trebui sa o iei...d-zeu va vrea binele si tie si pruncului tau, el stie cel mai bine... rugaciune

puss  kram  kram  kram Asa e, indiferent de cum va fi Dumnezeu va stii cum va fi mai bine!Si sunt sigura ca ne va da un semn

#2098 2010-01-06 18:13:41

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

seara buna fetela, am ajuns si eu in sf acasa.
am operat-o pe iubita mea finuta de polipii aia nenorociti care-i afectasera deja auzul. sa nu ii neglijam ca lasati in voia sortii fac ravagii si devin tare periculosi .
grater
andre ce pot eu sa mai spun? curaj si multa putere de lupta. din suflet va urez ca lucrurile sa se aseze cum e mai bine pt voi toti. kram

lili pentru cel mai frumos punctulet pe care tu l-ai vazut acolo iti urez sa creasca mare si voinic, iar tie multa sanatate kram

maria colega mea draga, ce facusi? ma lasasi singura? oi zice tu ca sunt de la mine mai multe sanse da' eu sincer nu prea cred. de dimi, iar durere de burtica fix ca la menstra, dar pe deasupra simt ceva intepaturi in partea dreapta dar sincera sa fiu nu-mi dau seama daca e de la apendicita sau de la ovar. uneori simt intepatura prea sus ca sa fie apendicita , alteori zic ca sigur de la ea e. nu stiu ce sa mai zic  nustiu  . cat despre tite, aoleu mama  grater  simt ca imi crapa, asa urlai la al meu cand ma lua si el in brate ca omu' inainte de a se trezi nepoata din anestezie, de creca ma auzi tot spitalu'  big_smile  . pe deasupra, v-am mai zis eu nu stiu daca ceea ce mi se intampla ca si simptom e real, pt ca s-ar putea sa-mi si induc anumite chestii, dar cand m-am dus la baie, am vazut pe tamponel o scurgere maro cred, dar fffff deschisa. am mai zis si acu 4 zile ca am mai vazut. deja nu mai pot sa am incredere in ce vad si simt ca ar putea fi si paranoia. merg si eu la o tigara linistita acu.  puss pt toate

aaaaaaaa  si uitasem ce era mai important : SI EU TOT SCHEMA NAF AM PRESTAT  nu inainte de a o repeta cam de vreo 2.5 ori big_smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-01-06 18:30:58)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2099 2010-01-06 18:26:31

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Eu va doresc o seara buna!  par ma pun si eu in patutz sa ma mai odihnesc chicot
Va pup pe toate!! puss  puss

#2100 2010-01-06 18:37:09

dirida
Insomniac member

smart in a cata zi dupa ov esti?

Fetele am o intrebare pt cele ce stiu.

Dr mea a zis ca dupa concediul medical vrea sa imi reduca prog cu 2 ore. Am contractul colectiv de munca de la mine de la serv si acolo scrie asa:

9.3     ?n baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate ?ndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fătului său, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu menţinerea veniturilor salariale.

Vroiam sa stiu daca trebuie sa am o sarcina cu probleme f mari sau se poate oferi la orice graviduta aceasta reducere. Nu are nici o leg cu concediul de risc, nu? Am inteles ca asta se ofera numai in cazul in care la servici lucrezi in conditii grele sau ture de noapte.

Aceasta reducere se poate da pe parcursul intregii sarcini?

Andreea parca tu lucrai 6 ore mai demult, mai lucrezi? Si la tine a fost reducerea prog in baza unui adev medicale sau prog tau normal e de 6 ore?

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-06 18:42:26)

#2101 2010-01-06 18:37:39

smart lady
Addicted member

fetiliiiiiii unde fugirati maica toati???   ma lasarati acilisea singurica???????????
grater

aaa printe bine ca mi te aratasi ca ma sperai crezui ca numai eu bantui p-aci, si mie nu-mi place sa stau singura, mi=e frica big_smile
azi este Z8 DPO

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-01-06 18:40:30)

#2102 2010-01-06 18:44:34

dirida
Insomniac member

Hmmm, atunci eu zic ca e de bine...abia astept sa fol expresia...hihi, sa nu ma dezamagesti.

Evident ca eu sunt prezenta, e a doua zi de stat acasa si deja m-am plictisit de mor..mai am inca 2 sapt rotfl2...o sa va plictisiti de mine.

Duminica poti sa incerci un test, nu? Sa revina traditia cu duminica wink

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-06 18:46:03)

#2103 2010-01-06 18:51:58

smart lady
Addicted member

nu ne plicti printe ce ai? vrei  box  eu nu ma plicti kram  de tine
da ma printe si eu ma gandesc la nidatie, dar atunci ce cauta durerile de burta? se poate ca ;la nidatie, sa simt dureri ca la menstra?

#2104 2010-01-06 18:55:47

dirida
Insomniac member

eu am citit pe net ca multe au avut dureri ca la cm cand au ramas, eu ti-am explicat ca nu mi s-au parut a fi ca la cm, la mine au fost mai mult intepaturi si ca niste presiuni. Dar ziceai ca te inteapa in partea dreapta, ai ovulat cu ov drept luna asta sau tu nu stii?

LE: la mine durerile de burta tot pe la nidatie au inceput. Imi aduc aminte perfect ca trecuse nidatia si inainte de face test am vrut sa facem secs si pe mine ma durea cam tare burtica, pe at nu imi dadeam seama de ce...apoi dupa test radeam cu sotu...ca bebe era acolo in burtica si n-a vrut sa ne lase sa face prostii de fata cu el lol

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-06 18:58:44)

#2105 2010-01-06 18:55:51

bunea georgeta
Platinum member
Site

Smartlady sanatate finutei tale par

#2106 2010-01-06 19:04:07

smart lady
Addicted member

multumesc george  si voua la fel  puss
printe  crede-ma ma invart pe langa un test si abia ma abtin sa nu-l fac. sunt constienta ca e prea devreme sa fie pozitiv, dar ma maninca rau de tot. sincera sa fiu mi-am propus ca pana duminica sa nu-l fac sub nicio forma. aseara au fost niste prieteni la noi, si sotul meu zicea ca daca n-ar fi bebe acum , el ar fi tare dezamagit! am incercat eu sa-i explic ca poate am ratat ovulatia, desi eu stiu 99% cand ovulez, ca e de-aia zgomotoasa. el a facut operatie de hernie prin sept si ii e frica sa nu fi patit gigeii lui ceva, ca am uitat sa spun ca el e paranoic declarat rotfl

#2107 2010-01-06 19:26:16

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

acum am ajuns si eu de la scoala...o sa va citesc imediat,k s-asa altceva nu pot face;nu pot manca nimic...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2108 2010-01-06 19:26:29

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

eu sunt inca la birou si mai stau sad ... cum sa mai fac eu bebe cand ajung noaptea acasa??

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2109 2010-01-06 19:31:50

smart lady
Addicted member

cris8 a scris:

eu sunt inca la birou si mai stau sad ... cum sa mai fac eu bebe cand ajung noaptea acasa??

puss  intra rapid pe usa, arunca tot de pe tine, si sari in bratele alui tau  si apoi repede, repejor sexinpat sau unde va vine  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.