Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-113
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14
pai dragele mele nu v-am zis ca paranoia e contagioasa? eu eram perfect sanatoasa pana m-am maritat si mutat cui al meu aci . cu timpul s-a transmis . sa-l vedeti cand se intalneste cu ma=sa, cum se spovedesc ei , ce fel de dureri au, cum ii chinuie toate alea
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
smart
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
fete eu is asa de pleoshtita.... sper sa nu racesc... ma pun sa fac nani, dar mai intai o sa fac o baitza fierbinte si o sa pun si un pumn de sare... al meu s-a dus sa imi faca suc de lamaie... o zis sa nu ma ia raceala acu inainte sa se puna bebele in burtica... el tot crede ca acu o sa se prinda .... desi la ce gigei am......... ppffffff nu prea cred...
din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
La Multi Ani pentru maine, Ioana! \ eu am biciclit 13 km, acum astept sa am apa calda, ca sa pot face baie. Si apoi nani, de data asta fara , ca m-a suparat sotul asta al meu.
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
tt, faci analiza pentru progesteron la 7 zile de la ovulatie 1 luna sau mai multe ca sa vezi cum iese. daca valoarea e micuta inseamna ca e nevoie de suplimentare. parerea mea e ca se da muuuult prea usor de catre doctori (ginecologi- de parca hormonii ar fi treaba lor ) tratamente hormonale. si mie mi s-a dat schema clasica, zilele16-25 si rezultatul a fost 3 cicluri anovulatorii
am avut putin timp liber azi la serv si am incercat sa citesc de durerile de sani. din una in alta, am ajuns sa citesc undeva ca in caz de insuficienta progesteronica, temperatura scade la cateva zile de la ovulatie si se mentine scazuta pana la menstra. am vazut cateva grafice d-astea si la mine, si pe la voi de-a lungul timpului, dar au fost exceptii. ma gandesc ca ar trebui sa fie mereu sau mai mereu asa ca sa insemne ceva
legat de durerile de sani, din ce-am reusit sa citesc reiesea ca durerile de sani sunt consecinta a unui dezechilibru dintre estrogen si progesteron la modul urmator: daca este prea putin progesteron in raport cu un nivel normal de estrogen rezulta dureri de sani, daca exista un exces de estrogen care nu este compensat de progesteron pe masura lui, iarasi rezulta dureri de sani. si am mai gasit undeva se spunea ca daca dor sanii in parti, spre axila, inseamna ca a avut loc ovulatia si daca dor in partea din fata este legat de excesul de estrogen/ deficitul de progesteron. ceva de genul asta.
dana, trece egg. eu ma straduiesc sa interpretez graficul tau dar eu stiu ce mi-o iesi sper sa nu spun prostii sa nu iei minut, nu sunt bune!
cris, nu e problema nici in ziua 21 sa faci prolactina. doar ca are tendinta sa fie mai mare in per luteala. tu fa-le cum ti-a zis oview nu gasesti peste tot. in general farmaciile Sensi Blue au
lili, ai grija de puncticel, da-i sa pape sa se faca mare
sandrutz, in unele cicluri mai lungi, cu ovulatie tarzie, apar mai multe reprize de egg. posibil sa fie si cazul tau. poate ovarele nu si-au revenit inca dupa AC. ai continuat cu testele de ovulatie?
vin si eu cu o intrebare ... daca o sarcina se instaleaza dupa un ciclu lung, cu ovulatie in ziua 26-27 ... este supusa riscului? aici nu ma refer doar la avortul menstrual, ci complicatii care pot sa apara dupa 6-7 saptamani, daca sarcina trece cu bine de perioada asta.
vad ca ti-a raspuns si tt am intrebat si eu asta pe doctorita mea si mi-a spus ca in nici un caz. citisem si eu niste bazaconii de genul
Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-06 22:08:17)
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
fetele eu acum am ajuns acasa... kiar ati scris...nu v-ati jucat.. am citit asa, printre randuri... fetele care se pricep la grafice!!! va uitati si la al meu?? ce parere aveti: daca prestam in seara asta mai sunt sanse sa se prinda ceva?
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- accumaria
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-03
Neatza!
Imi pare rau ca nu am mai putut intra ieri... mai ales ca ati intrebat de mine...
Haideti sa va spun pe scurt din nou povestea mea, pentru ca multe din voi nu o stiti... In aprilie 2008 m-am lasat de AC si de atunci secs la liber, poate-poate se prinde bebe... asa ne-am zis la vremea respectiva... nu eram inca casatoriti, aveam doar 1/2 de an de cand eram impreuna, dar stiam cu siguranta ca suntem unul pentru celalalt Si-uite asa, ne-am apucat practic de bebe... prima oara am reusit sa raman in oct 2008... pana atunci ciclurile mele erau frumoase, regulate, de 28 de zile... atunci in oct, chiar spuneam ca ar fi mai bine daca ne-am mai proteja o perioada si sa mai asteptam pana ne casatorim, ca sa facem bebe... dar s-a intamplat si am ramas, desi dupa parerea mea atunci eram in afara perioadei fertile cand am prestat (plus mers la baie imediat dupa si stat pe wc pana s-a scurs tot)... si de atunci a aparut maroneala... si nu am mai scapat de ea... prima oara a aparut cam cand trebuia sa-mi vina ciclul... nemaiavand asa ceva pana atunci, nu prea am stiut ce e si am bagat repede test de sarcina, am zis ca poate de la asta o fi... tot cititnd pe net cu nidatia... dar evident ca nu asta a fost... dupa 1 sapt de scurgere maro, pana la urma am ajuns de urgenta la doctor, ca m-au mai speriat niste oameni ca nu e bine sa curga nimic maro in sarcina, si uite asa am aflat ca voi pierde sarcina... si dupa inca 2 zile au inceput sangerarile abundente si am eliminat-o... Dupa acest episod, am facut niste analize dar au iesit bunicele toate... intre timp am mers mai departe cu incercarile de a ramane, dar la fiecare ciclu am ramas de atunci cu acest spotting infiorator care apare aproape mereu in ziua 8 DPO si ma tine 4-5-6 zile incontinuu... intai e maro deschis spre roz, apoi se mai intampla sa mai fie si cate o picatura rosie, apoi se inchide de tot pana ajunge aproape negru... si-n cele din urma dupa 4-5-6 zile de trecut prin toate culorile, se face rosu si asa ramane pe timpul ciclului... pentru inca 6-7 zile... Apoi... prima luna cand nu am mai avut acest spotting din oct 2008, a fost iunie 2009... bucurie mare.... cand am vazut ca nu mai apare spotting, am stiu clar si sigur ca eram insarcinata... mai eram si-n concediu prin zilele 7-12 DPO si eram asa de fericita ca in sfarsit nu mai am spotting si ca am reusit din nou sa raman... intr-adevar in ziua 13 DPO am ajuns acasa din concediu si am facut test si era pozitiv... Dar bucuria mi-a fost de scurta durata... in ziua 14 DPO dimineata...din nou scurgere maro spre roz, ffff putin... de data asta nu am mai stat si am mers direct la spital in acea dimineata (tot Universitar, ca am vazut ca sunteti fan ). Doctorita mea m-a internat sa ma tina sub observatie si tratament (utrogestan)... si uite asa am stat 3 zile in spital, scurgerile maro nu au incetat cu tot cu utrogestan... beta hcg-ul a inceput sa scada si era clar ca pierdeam din nou sarcina f repede.... asa ca am intrerupt tratam cu utrogestan, am plecat acasa si am asteptat sa o elimin din nou.... am eliminat-o si asta a fost tot... De atunci tot am mai incercat si nu s-a mai prins nimic pana in ziua de azi... cu spottingu-ul am ramas la fel, multe zile... asadar eu nu cred in nici o nidatie si in nici o scurgere maro... pentru mine astea nu aduc decat belele... Asa ca de fiecare data cand apre maro in ziua 8 DPO eu stiu cu siguranta ca nu am ramas... cum e cazul si luna aceasta... imi pare rau sa va dezamagesc si pe voi si pe mine, dar asta e realitatea... Va predau voua sansa...
Sper ca nu v-am plictisit. Va pupic!
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata maria
eu stiam povestea ta, dar iara m-a impresionat, sper sa se rezolve odata problemele astea cu spotingul si sa ramai ,...de ce nu incepi si tu sa iei branca ursului pana dupa ovulatie?
eu am luat prin 2008 prin toamna, apoi m-am lasat, iar in mai cand am ramas prima data nu luase ...apoi in oct mi s-a pus mie pata si am inceput sa iau si am luat chiar si dupa ovulatie cateva zile si apoi am ramas...asa ca nu se stie niciodata, macar poate itit regleaza spotingul asta....
dar sa iei si sa te tii de ea...adica macar de 2 ori pe zi , desi pe prospect scrie de 3 ori pe zi. si ia sticluta mica de la Dacia Plant (cea mare mie se pare ca are un gust mai ciudat)
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-01-07 08:35:29)
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatza! maria,eu stiam cam prin ce treci tu,dar nu stiam ca te tine atatea zile...cam la fel s-a intamplat si la mine cu scurgeri maro si apoi rosii la cele 2 sarcini;cel putin la prima,puteam sa mor... acum nu stiu dak va fi bine,insa sper,mai ales ca nu am mai avut nicio pata sau puncticel de maro sau roz;de ce ma agat eu si te sfatuiesc sa mergi si tu la fundeni,e problema cu sangele;ti-am zis de cand iau aspenter(nu stiu dak e coincidenta) nu am mai avut spotting si vad ca si sarcina merge bine...
din pacate eu vroiam sa merg din nou ieri la dr uscatescu,insa e plecata;pe 1 feb merg din nou sa vad ce zice;ideea e ca dr gine mi-a zis sa inlocuiesc aspenterul (75mg)cu aspirin cardio(100mg) si mie mi-e cam teama;stiu ca e un dr f bun,insa fara analize de sange,dak e prea puternic?
adina,felicitari pt baietel!imi imaginez ce bucuroasa esti;dar ce bine se vede...eu n-am vazut decat un puncticel,dar sper sa creasca rpd,ca m-au si speriat cu faptul ca e mai mic cu o sapt...tu-ti mai amintesti la inceput cate batai pe minut avea ?
Ultima oara a fost editat de liliana83 (2010-01-07 08:45:01)
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- adinagrig
- Insomniac member
da, in jur de 168bpm..... la tine cat a avut?
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
la mine 120(6 s si 4 zile)...si e cu o sapt mai mic fata de ultima menstra;sper sa fie bn,k altfel as muri... mersi adina pt raspuns!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- adinagrig
- Insomniac member
liliana, eu zic sa nu te impacientezi prea tare deocmadata....
eu stiu cazul lui ruxxy si a lui carra, care la fel aveau ceva de genul cum ai tu, si uite acum sunt bine mersi.....asa ca , lucrurile o sa se schimbe, stai linistita...
9 ani de copilarie ....
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
neata fetele si La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor !!!!!
garga , mersi ca mi-ai raspuns
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Neata fetele
Eu acum m-am trezit, ma simt asa obosita, cu toate ca azi e a treia zi de stat acasa, as dormi toata ziua. (eu deobicei la 7 sunt in picioare).
Maria, eu nu stiam povestea ta, m-a impresionat f tare, sper din suflet sa gasesti un dr bun care sa-ti rezolve problema cu spooting-ul.
Lili, draga mea, nu te mai stresa ca nu rezolvi nimic, stai linistita, asculta de ce iti zice dr mai ales ca ziceai ca e unul f bun si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Mie nu mi-a zis nimic de inima micutului, maine merg la spital sa imi faca externarea, si am sa vb cu dr mea sa vad cand ma programez la clinica particulara unde mai activeaza ea, pt ca acolo are eco performant si sper sa aud si eu inimioara micutului cat mai curand (Acum am 6 sapt si 4 zile)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|